Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

επειδη στον υπολογιστη μου εχω 2 accounts (1 διαχειριστης που ειμαι εγω και αλλο ενα τοπικο λογαριασμο που μπαινει η οικογενεια) το ερωτημα μου ειναι οτι  δεν θελω ο τοπικος λογαριασμος δεν  να εχει προσβαση στον σκληρο 

γινεται ?

windows 10

Δημοσ.

Αν δεν έχει καθόλου πρόσβαση ένας λογαριασμός στον δίσκο C (αν αυτό εννοείς) τότε δεν θα μπορεί να λειτουργήσει τίποτα. Βασικά ούτε θα μπορεί να μπει κανείς σε αυτόν το λογαριασμό.

Μπορείς αν θέλεις να μεταφέρεις προσωπικά αρχεία στην επιφάνεια εργασίας σου ή στα έγγραφα σου όπου δεν μπορεί να τα δει κάποιος από απλό λογαριασμό ή να πάρεις την κυριότητα από φακέλους ή Partitions που δεν θέλεις να έχουν πρόσβαση άλλοι. Προσοχή όμως σε ποιους φακέλους παίρνεις την κυριότητα γιατί αν το κάνεις στον c ή στους program files, windows, users, program data δεν θα μπορεί μετά να μπεις κανείς άλλος πέρα από σένα στα windows.

Μπορείς επίσης να "κρύψεις" γράμματα από δίσκους που δεν θέλεις να φαίνονται στην εξερεύνηση με αυτόν τον οδηγό. Εσύ που ξέρεις, μπορείς να έχεις πρόσβαση δημιουργώντας μια συντόμευση με το γράμμα του δίσκο στην επιφάνεια εργασίας αλλά κάποιος που δεν ξέρει ότι υπάρχει άλλος δίσκος δεν θα μπορεί να μπει και να δει τα αρχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...