Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αλλαξω επεξεργαστη αλλα επειδη ειναι δευτερο χερι γραψτε μου τι να προσεξω ;

Επισης ποια προγραμματα θα χρειαστει να τρεξω για να δω αν λειτουργει σωστα ;

Δημοσ.

να προσεξεις να ειναι συμβατος με την μητρικη σου.

αυτο το ξερω ηδη...:)  Για τα υπολοιπα φιλος ; Ειναι κατι stress test νομιζω και τετοια.

μπορεις να μου πεις τι να κατεβασω ;

Δημοσ.

Οι επεξεργαστες δυσκολα καιγονται, αν η τιμη ηταν φυσιολογικη και ο συναλλαγομενος δεν τα μασουσε δεν χρειαζεται να τρελενεσαι. Για benchmark δεν εχει καλυτερο και χειροτερο, ειναι ποσο θες να τον στρεσαρεις και προσωπικη γνωμη του καθενος απο κει και περα. Τρεξε το cinebench ξερω γω και ποσταρε στο θρεντ του overclocking τον επεξεργαστη και το αποτελεσμα να παρεις αποψεις

Δημοσ.

Οι επεξεργαστες δυσκολα καιγονται, αν η τιμη ηταν φυσιολογικη και ο συναλλαγομενος δεν τα μασουσε δεν χρειαζεται να τρελενεσαι. Για benchmark δεν εχει καλυτερο και χειροτερο, ειναι ποσο θες να τον στρεσαρεις και προσωπικη γνωμη του καθενος απο κει και περα. Τρεξε το cinebench ξερω γω και ποσταρε στο θρεντ του overclocking τον επεξεργαστη και το αποτελεσμα να παρεις αποψεις

δεν μου μασησε τιποτα οχι , δεκτος καθε ελεγχος. θα τρεξω  αυτο που λες σε ευχαριστω!

Δημοσ.

Τρέξτον ένα test με aida64 / intelburntest / prime σε stock κατάσταση ο cpu να δεις αν βγάζει κανένα error.Με το cinebench δεν θα καταλάβεις και πολλά από ένα αποτέλεσμα που θα βγάλει.

• Like 1
Δημοσ.

Τρέξτον ένα test με aida64 / intelburntest / prime σε stock κατάσταση ο cpu να δεις αν βγάζει κανένα error.Με το cinebench δεν θα καταλάβεις και πολλά από ένα αποτέλεσμα που θα βγάλει.

σε ευχαριστω πολυ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...