Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια, εχω εναν υπολογιστη οπου το εχω συνδεδεμενο με tv 32ara full hd,και εχω καποια θεματακια δηλαδη το ο cpu εχει 60 και βαθμους, και μερικα παιχνιδια κολανε οπως το λολ και lineage (Λιγο)

Αν βαλω μια17αρα μεχρι 19αρα θα εχω τετοιο θεμα? θα δω διαφορα?

pc specs:

inte pentium e6500 

2x80 hdd

nvidia gt 220

PS: με hdmi την εχω 

Επεξ/σία από Okadaedessa
Δημοσ.

Το οτι η μεγαλυτερη αναλυση γενικα τραβαει παραπανω απαιτησεις ειναι απλη λογικη και ισχυει.

Για το οτι κολλαει το l2 δεν εχει σχεση γιατι ακομα και Pc τωρα να παρεις των 2000 παλι θα κολλαει.

Για το lol ειναι το προβλημα που δεν εχει μεγαλες απαιτησεις.

Βεβαια φταιει και το οτι το Pc σου ειναι αρχαιο. Υποθετω πρεπει να εχεις και λιγη ram.

Σιγουτα θα βοηθησει αν συνδεσεις μικροτερη οθονη γιατι θα παιζεις σε μικροτερη αναλυση.

Κατεβασε καλου κακου το HD Sentinel να δεις υγεια των δισκων αλλα να ξερεις οτι το pc που εχεις πιο πολυ για να το εχεις για καμια ταινια/web browsing ειναι πια.Κοινως σαν να ειχες ενα παλιο laptop.

Δημοσ.

100% ειναι οι δισκοι (θερμοκρασια 40 και οι 2)  και εχω 4gb ραμ. Οποτε αν παρω μια μικροτερη οθονη θα πηγαινει πιο καλα? 

να και η βαθμολογια

post-384655-0-72127400-1460286752_thumb.png

Δημοσ.

Όπως λέει και ο Fulgore παραπάνω, to Lineage κολλάει ούτως ή άλλως σε ότι σύστημα και να παίζεις, είναι το παιχνίδι τέτοιο, πόσο μάλλον αν παίζεις σε server με πολύ κόσμο. Ωστόσο το LoL είναι παιχνίδι με μηδενικές απαιτήσεις και δεν θα έπρεπε να κολλάει, ακόμη και σε παλιό σύστημα.

Μικρή οθόνη σημαίνει μικρή ανάλυση οπότε μικρότερο φόρτο στο σύστημά σου. Το θέμα είναι ότι μικρή οθόνη θα σημαίνει μικρότερη φόρτο στην κάρτα γραφικών σου κυρίως ενώ για το σύστημά σου, ο αδύναμος κρίκος φαίνεται να είναι ο επεξεργαστής, πράγμα που βλέπεις και στην αξιολόγηση των Windows (η οποία δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά δίνει μια εικόνα).

Αν μπορείς δοκίμασε με SpeedFan να τσεκάρεις και τις θερμοκρασίες του συστήματός σου. Ίσως απλά να θέλεις ένα καθάρισμα και αλλαγή θερμοαγώγιγμης πάστας.

• Moderators
Δημοσ.

Με τόσο παλιό διπύρηνο και τόσο αδύναμη κάρτα δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει τίποτα σωστά σε fhd

Δημοσ.

60βαθμοι θερμοκρασια την ωρα παιχνιδιου δεν ειναι τιποτα μην ανησυχεις. Εδω οι καινουργοι i5 φτανουν 70-75βαθμους ανετοτατα(με stock ψυκτρα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...