Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακουστε και τη δικια μου ιστορια να φριξετε με την ελληνικη δικαιοσινη

πριν μερικα χρονια σε εναν καβγα με τον ξαδερφο μου πηγε και εκανε μηνηση σε μενα και τη μανα μου οτι τον χτυπησαμε (χαχα, εγω και η μανα μου απο κοινου φαση). Γενικα ανησοροπο ατομο με τον οποιο ειχαμε πολλα προβληματα αλλα ποτε δε σικωσα χερι ποσο μαλλον η μανα μου. Το θεμα ειναι οτι μετα απο μερικους μηνες μας καλει η αστυνομια (η οποια δεν ειχε ερθει να διαπιστωσει κατι τη μερα του συμβαντος) υστερα απο κληση του εισαγγελεα για να δωσουμε καταθεση. Παμε λοιπον με τη μανα μου και μαθαινουμε οτι στη μηνηση ειχε μεσα χαρτι ιατροδικαστη! 

Ενδιαμεσα ο ξαδερφος πεθανε απο ναρκωτικα και στη δικη παμε χωρις να υπαρχει μαρτυρας κατηγοριας μονο εγω η μανα μου και ο δικηγορος. Η εισαγγελεας λοιπον προτεινει την αθωωση και τον δυο λογω αμφιβολιων αλλα η προεδρος (μια καριολα και μιση, απειρη εντελως, ζητημα να ηταν 40 χρονων) ζηταει να επανελθει μετα το διαλειμα για την αποφαση της. και μας πεταει το εξης θεικο! Αθωωνει τη μανα μου (εντελως σεξιστικα πιστευω φαση γυναικα αυτη σιγα μη τον χτυπησε αυτη) και καταδικαζει εμενα σε 5 μηνες (με αναστολη) με σκεπτικο που ελεγε κατι για τη διαπλαση μου (ειμαι ψιλος και πολυ μυωδης, σορρυ κιολας που παω γυμναστηριο και ειμαι αντρας ετσι) χαχα. Μιλαμε χωρις μαρτυρες, χωρις η αστυνομια να εχει διαπιστωσει κατι μονο και μονο επειδη ειχε το κολοχαρτο απο τον ιατροδικαστη. Τα περνω στη κρανα ασχημα και ξεσπαω στο ακουσμα της ποινης φαση να προκαλω την προεδρο να εξηγησει πως κολαει η διαπλαση μου να φωναζω κατι τυπου ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ κτλ σε φαση υστεριας να εχουν χαζεψει ολοι στο δικαστηριο και να προσπαθει η μανα μου να με μαζεψει. Η προεδρος αιφνιδιαστηκε με την αντιδραση μου. Μουγκα λεμε. Εκει μαλλον καταλαβε οτι εκανε λαθος που ηθελε να μου το παιξει ντεντεκτιβ αλλα σεξισμο η καργιολα. Το επιασα απο το βλεμμα της οτι μαλλον καταλαβε οτι με καταδικασε αδικα.

Φτανουμε λοιπον στην εφεση 2 χρονια μετα. Περιτο να πω οτι η εμπιστοσυνη μου στη δικαιοσυνη κλονιστικε ανεπανορθοτα. Δε μπορουσα να φανταστω ποτε οτι θα καταδικαζουν για κατι που δεν εκανα! Μιλαμε δε μπορουσα να το χωνεψω. Με τα πολλα στην εφεση παμε με μαρτυρα υπερασπισης τη θεια μου που ηταν παρουσα στο σκηνικο αλλα λογω τεταμενων σχεσεων δεν ειχαμε επικοινωνια οποτε υποχρεωθηκα να την παρακαλεσω να ερθει στο δικαστηριο. Αθωωνομαι λοιπον στην εφεση (λογω της θειας μου αποκλειστικα πιστευω) . Ποτε δε μαθαμε πως προεκυψε το χαρτι απο ιατροδικαστη. Κατι μπινελικια ειχαμε ανταλαξει με τον ξαδερφο στο συμβαν αλλα δεν ειχε πεσει ξυλο. Τωρα η μονος του αυτοχτυπηθηκε η πληρωμενος ηταν ο ιατροδικαστης. Αυτο ειπα και στο δικαστηριο.

Τεσπα τελος καλο ολα καλα. Τωρα το ερωτημα μου ειναι. Εχω παρει το μητρωο γενικης χρησης που λεει μηδεν  υπαρχει καπου να παρω και την αποφαση γραμμενη? Στη γραμματεια της εισαγγελιας παω?

Ηθικο διδαγμα. Μην εχετε ψυχακια συγγενεις.

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γίνεται να πάρεις την απόφαση γραμμένη, υπάρχει τέτοιο χαρτί 1000% εγώ έχω δει να το φέρνει δικηγόρος δεν ξέρω πού πήγε και το πήρε 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Napier είπε

ακουστε και τη δικια μου ιστορια να φριξετε με την ελληνικη δικαιοσινη

Αυτό που σίγουρα κατάλαβα εγώ είναι ότι κατηγορείς άλλους για σεξισμό ενώ από τα γραφόμενα σου είσαι 100% σεξιστής εσύ. Επίσης βλέπω μια βλαχοκουραδομαγκιά να ξεχειλίζει, κάτι που κάνει την ιστοριούλα σου να μοιάζει αναξιόπιστη.

• Like 3
  • Thanks 2
  • Confused 4
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, l337 είπε

Αυτό που σίγουρα κατάλαβα εγώ είναι ότι κατηγορείς άλλους για σεξισμό ενώ από τα γραφόμενα σου είσαι 100% σεξιστής εσύ. Επίσης βλέπω μια βλαχοκουραδομαγκιά να ξεχειλίζει, κάτι που κάνει την ιστοριούλα σου να μοιάζει αναξιόπιστη.

Πες μου τι έχει να κερδίσει με το να  γράψει όλο αυτό το σεντονι; Να ακούσει από 5 άγνωστους του insomnia πω πω ρε άνθρωπε τι έπαθες;

Η άλλη τον έκρινε ένοχο με το σκεπτικό γιατί ειναι μυώδης άρα δέρνει κόσμο.

Με το δίκαιο του ο ανθρωπος ειναι έξαλλος  απλώς ξεσπάει με λάθος τρόπο (βρισιές κτλπ).

Επεξ/σία από solidsnake222
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, l337 είπε

Και άντρας να ήταν ο δικαστής, καριόλη θα τον χαρακτήριζε. Ίσα ίσα που η ιστορία μόνο ψεύτικη δεν μοιάζει. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sethiros είπε

Και άντρας να ήταν ο δικαστής, καριόλη θα τον χαρακτήριζε.

Δεν είναι μόνο αυτό το σημείο.

4 λεπτά πριν, Sethiros είπε

Ίσα ίσα που η ιστορία μόνο ψεύτικη δεν μοιάζει.

Δεν είπα ότι είναι 100% ψεύτικη αλλά ο τρόπος γραφής -εκτός από αισχρός και τσαμπαμάγκικος- μου είναι εντελώς αναξιόπιστος και δεν θα έβγαζα συμπέρασμα πριν ακούσω οπωσδήποτε και την άλλη πλευρά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, l337 είπε

Δεν είναι μόνο αυτό το σημείο.

Δεν είπα ότι είναι 100% ψεύτικη αλλά ο τρόπος γραφής -εκτός από αισχρός και τσαμπαμάγκικος- μου είναι εντελώς αναξιόπιστος και δεν θα έβγαζα συμπέρασμα πριν ακούσω οπωσδήποτε και την άλλη πλευρά.

Έχεις πολλή δουλειά ακόμα τότε για να καταλαβαίνεις τον τρόπο γραφής. Η άλλη πλευρά πέθανε από ναρκωτικά. Απλώς την ιστορία του είπε σε ένα θέμα σχετικά με το ποινικό μητρώο. Δες το context. Αν θες να δεις αληθινό σεξισμό δες στο τοπικ του Endgame και της Captain Marvel. 

Επεξ/σία από Sethiros
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, logistoulis είπε

γίνεται να πάρεις την απόφαση γραμμένη, υπάρχει τέτοιο χαρτί 1000% εγώ έχω δει να το φέρνει δικηγόρος δεν ξέρω πού πήγε και το πήρε 

ξερει καποιος απο που μπορει να το παρω αυτο. κατι για γραμματεια μου ειπαν αλλα δεν εχω καταλαβει που.ειναι και τεραστια τα δικαστηρια για να τρεχω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, solidsnake222 said:

Πες μου τι έχει να κερδίσει με το να  γράψει όλο αυτό το σεντονι

Ξεθαβοντας ενα τοπικ εννοεις; 

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ.

πω πω ευχαριστω φιλε.δεν ηξερα απο που να αρχισω.πανε και χρονια και εχω χασει τα ιχνη του δικηγορου μου για να ρωτησω.βλεπω ειναι και κοντα ολα τα γραφεια

2 ώρες πριν, l337 είπε

αστα να πανε. αν ειχα εσενα προεδρο στη θεση της παλι θα καταδικαζομουν λογω βλαχοκουραδομαγκιας αυτη τη φορα. 

τυφλα να χει η μις μαρπλ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sethiros είπε

Έχεις πολλή δουλειά ακόμα τότε για να καταλαβαίνεις τον τρόπο γραφής. Η άλλη πλευρά πέθανε από ναρκωτικά. Απλώς την ιστορία του είπε σε ένα θέμα σχετικά με το ποινικό μητρώο. Δες το context. Αν θες να δεις αληθινό σεξισμό δες στο τοπικ του Endgame και της Captain Marvel. 

Χώρια ότι λέει για τρόπο γραφής, αλλά εννοεί τρόπο έκφρασης. Οπότε, έχει να μάθει και τι είναι ο τρόπος γραφής πρώτα. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον Napier που στην προσπάθειά του να ξεμπλέξει το μπλέξιμο με τον εκλιπόντα τοξικομανή  συγγενή, έδωσε εκ νέου ζωή σε αυτό το νημα διαμάντι!

Μακάρι να βγάλεις άκρη, αν και δεν νομίζω να την βρεις σε αυτό το νήμα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω επισης οτι με τον ξαδερφο μου (συνομιλικος μου) εχω περασει παρα πολλα. μεναμε στην ιδια γειτονια.μεγαλωσαμε μαζι, κοινες ανησυχιες, κοινα προβληματα,αγχη.στο ιδιο σχολειο ειμασταν, πολλοι φιλοι κοινοι κτλ. οι πατερες και τον 2 μας πεθαναν νωρις με 2 χρονια διαφορα κτλ. καποια στιγμη λοιπον  στην εφηβεια οι πορειες μας ομως αλλαξαν . εμπλεξε με παρεες με ντρογκια αλλα και παλι στην αρχη ηταν στα ψιλα πιο μετα επεσε στις πρεζες. προσπαθουσα πολλες φορες να τον εμψυχωνω να του λεω να κοψει να ζητησει βοηθεια κτλ. οταν πλεον αρχισε να μπλεκει ασχημα με τη πρεζα αρχισε και ο γολγοθας για ολους. τι να μας εχει κλεψει απο μικροποσα μεχρι χοντροποσα στο σπιτι, τι να μας εκβιαζει για φραγκα απο συναισθηματικο εκβιασμο μεχρι ψυχρο εκβιασμο για οτι του καπνισει . να τον συγχωρω καθε φορα και παλι να προσπαθω να σταθω οπως μπορω. αλλα απο ενα σημειο και μετα ηταν στην εκμεταλα. σπανια ειχε αναλαμπες που εκοβε για 1-2 μηνες και παλι με τη μανα μου να του σταθουμε οταν περναμε ελπιδα οτι αυτη τη φορα ισως τελικα ξεκοψει. αλλα μετα απο λιγο γυρναγε στις κλοπες εξω με ενα πλουσιο ποινικο μητρωο. μου ειχε εκμυστηρευτει μονο σε μενα σε μια απο τις αναλαμπες του οτι εκδιδοταν κιολας περιστασιακα (αυτο δε το εχω πει σε κανενα, ουτε στη μανα μου, ουτε στη θεια, ουτε στο δικαστηριο γιατι μου το ειχε εκμηστηρευτει και ειμαι σιγουρος θα ενιωθε ντροπη αν τελικα το μαθαιναν οι δικοι του).γενικα ηταν χαλια η φαση, ειχε γινει αδιστακος,  μονο η δοση του τον ενιαζε απο ενα σημειο και μετα. ειχε καταντησει ψυχακι. και εκει πανω ερχονταν εντασεις , υφεσεις,εντασεις. ε πανω σε μια ενταση  πηγε εκανε τη μηνηση νομιζω με σκοπο εκβιαστικο απεναντι μας μηπως και αποσπασει κανα φραγκο. πιθανο να αυτοτραυματιστηκε μονος του γιατι απλα ηταν ικανος για ολα.

Τεσπα ο ανθρωπος πεθανε. ηταν και ειναι οδυνηρο που καταληξε εκει τοσο νεος.ταυτοχρονα να εχω και τη θεια μου μια θεουσα που με ενα σταυρο στο χερι ηταν απο το πρωι μεχρι το βραδυ και μονο αυτο ηξερε να κανει που στην ουσια μηδεν βοηθεια του εδινε. εριξα τα μουτρα μου πηγα και της ζητησα να πει την αληθεια στο δικαστηριο γιατι ηταν παρουσα και ειδε πως δεν σηκωσα χερι αλλα και αυτη με τις δικες τις ιδιοτροπιες που επρεπε να υποστω μεχρι να καταθεσει στο δικαστηριο. τεσπα απλα σας λεω το ιστορικο. αυτο που εμεινε ειναι οτι εφυγε νεοτατος ο ξαδερφος και δεν το κατηγορω τωρα.οτι εγινε εγινε. μακαρι να ζουσε και να ειχε ξεφυγει.

Επεξ/σία από Napier
  • Like 3
Δημοσ.

Εγώ πάλι, σε βρίσκω πολύ ψύχραιμο σε σχέση με το τι πέρασες/τι περνάς, συν το ότι δεν θα είχα συγχωρήσει τον ξάδερφο και την θεία για αυτό που με ανάγκασαν να περάσω.

Θα τους είχα ξεκόψει και τους 2 με την μία. Το να προσπαθείς εσύ και η μάνα σου να τον σώσετε και αυτός να σας ξεπληρώνει έτσι, για μένα θα ήταν ασυγχώρητο.

Ξαναλέω, πάλι ψύχραιμο σε βλέπω σε σχέση με αυτά που πέρασες και η ιστορία δεν μου ακούγεται καθόλου υπερβολική ή τραβηγμένη, μια χαρούλα γίνονται αυτά καθημερινά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...