Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, le vent nous porterAAAA είπε

να κλειδωθεί το τόπικ

σου βρίσκεται μήπως κάνα αντικλείδι εύκαιρο;

Θα μπούμε με Ριφιφί δεν μασάμε εμεις 😎

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, giorgos41giorgos41@outlook said:

Εγώ το είπα κ το ξανά λέω..μια ερωτησει έκανα .για την άδεια.. εξυπηρέτηση κάνω στον φίλο μου.το θέμα έληξε.

Είπα 6 μήνες αναστολη

Χθες ελεγες για ποινες με αναστολη 3 και 4 χρονια.

Μας εχεις μπερδεψει και δυσκολευομαστε να βοηθησουμε εσενα, που εσυ θες να βοηθησεις το φιλο σου, που ο φιλος σου ειναι σαν αδερφος σου, που ο σαν αδερφος σου θελει να βοηθησει το γιο του.

Καταλαβαινεις.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, YourTrueLegend είπε

Ειπες ξειπες δηλαδη. Γιατι χθες ελεγες ποινες με αναστολη 3 και 4 χρονια.

ω καημενε κι συ τωρα

εγγραφη πριν 20 ωρες...

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, giorgos41giorgos41@outlook είπε

Δεν είπα για εγκληματίες που έγιναν σεκιούριτι....εγώ μια εξυπηρέτηση πήγα να κάνω.

Δεν θα βρω και τον μπελά μου.εγω μια ερωτησουλα έκανα ..αν μπορεί να βγάλει άδεια .όλα τα υπόλοιπα δεν με αφορούν εμένα προσωπικά.εφοσων δεν μπορεί ας μην το συνεχίζουμε .δεν έχει νόημα..

Bro άνοιξες σήμερα ένα profil και εκανες κάποιος ερωτήσεις και ζήτησες συμβουλές από τα μέλη του insomnia .

Θα το συνεχίσουμε όσο θελουμε . 

Δημοσ.

Αδεια δεν βλεπω να παιρνει.. και το ξανα λεμε... Δεν ειμαστε σε ταινια για να σβηστει κατι.. ποινικο μητρωο ειναι οχι απουσια απο το σχολειο..... Πες του γιου του αδερφου φιλου σαν αδερφο σου οτι ο τσιπρας θα κανει οτι μπορει για να παρει την αδεια ομως..Περιμενουμε νεωτερα του.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Bro άνοιξες σήμερα ένα profil και εκανες κάποιος ερωτήσεις και ζήτησες συμβουλές από τα μέλη του insomnia .

Θα το συνεχίσουμε όσο θελουμε . 

hqdefault.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Τωρα αυτα που γραφετε ειναι χαζομαρες ο security δεν μπορει να κλεψει. 

Καλά με συνεργό security μπορώ να σκεφτώ ίσα με 5 τρόπους να κλέψω και δεν είμαι και του σιναφιού...

Από τα καλύτερα topic των τελευταίων μηνών!

Επεξ/σία από Nistisimos
Δημοσ.

Καλά ο φίλος γιος γιος του φίλου σου πήγε σε σχολή για σεκιουριτάς, έσκασε ένα σωρό λεφτά και τώρα που είναι να δώσει για πιστοποίηση ρωτάτε αν μπορεί να γίνει; Δεν το σκέφτηκατε πιο πριν;

καλά το λόγω ανεργίας του 1ου ποστ απαράδεκτο...το γράφεις με τόσο φυσικό τρόπο, λες και είναι το πιο φυσικό πράγμα να μωρέ, άνεργος ήταν πήγε και έκλεψε... ξέρεις πόσοι άνεργοι δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν να πάρουν τα βασικά για τα παιδιά τους, αλλά αντιμετωπίζουν την κατάσταση με αξιοπρέπεια και ηθική δύναμη;

Με 27% ανεργία, αν ήταν οι άνεργοι να κλέβουν θα είχαμε γίνει η χώρα της κλεψιάς.

Σε παρακαλώ να είσαι πιο κοντά στο γιο φιλο γιο του φίλου σου, να τον σκέφτεσαι περισσότερο και να ασχολείσαι μαζί του, να το συμβουλεύεις το παιδί και να μην το αφήνεις να κάνει λάθος επιλογές και κακές παρέες. Και μην μπαίνεις σε φόρουμ για να πάρεις απαντήσεις σε αυτά τα θέματα συζήτα με 5 ανθρώπους σοβαρούς που τους ξέρεις όχι με αγνώστους που εκτίθεσαι και τους δίνεις λαβές να κάνουν τον χαβαλέ τους. Τέλος, αν αποφασίσεις να το κάνεις, απευθύνσου ευθέως, όχι ο φίλος μου που τελικά είναι γιος μου αλλά είναι γιος του φίλου μου κλπ.

Το ίντερνετ είναι αμείλικτο. Θα σε τρολλάρουν όσο δεν πάει και θα έχουν κάθε δικαίωμα-εσυ το άρχισες.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ο γιος του γιου το μονο που εχει στο βιογραφικο του είναι "πτυχιο" ιεκ και 3-4 "μικροκλοπες" και ο αλλος θελει να τον βαλει και σε σταθερη δουλεια. Μισο ρε μαν να ανοιξουμε καμια θεσουλα στο δημοσιο μονο για σενα .Αυτο θα πει θρασος οταν υπαρχουν ποσοι που εχουν ιδρωσει στην ζωη τους και εμειναν ανεργοι. ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ 😎

Δημοσ.
Στις 9/9/2018 στις 9:43 ΠΜ, Muchacho είπε

Πρώτη φορά ακούω για μικροκλοπές λόγω ανεργίας.Δηλαδή τι έκλεβε,είδη πρώτης ανάγκης?

Δημοσ.

όπερ μάγκα μου "ο γιος του φίλου μου και γιός μου" το νου σας άλλη φορά γιατί το στενό παράθυρο είναι βαρύ, ο φράχτης ψηλός και δεν πηδιέται, και η Κεριακή είναι βαριά στη φυλακή, που έλεγε και ο Παμεινώντας ο Άμπουρας του Βρασίδα και της Αριστέας...

🤣

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...