Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, giorgos41giorgos41@outlook είπε Άντε για να σας φυγή η περιέργεια.ειναι ενός φίλου ο γιος.και επειδή θελει να δουλέψει στην σεκιούριτι μου ζήτησε ο φίλος μου να μάθουμε αν μπορεί να βγάλει άδεια εργασίας..μια εξυπηρέτηση έκανα τίποτα παραπάνω ..καί σας ευχαριστω όλους για το ενδιαφέρον σας Καλό σας βράδυ Ωραίος τύπε όχι σαν κάτι άλλους που ανοίγουν θέματα και μετά από 20 σελίδες δεν έχουμε μάθει τίποτα.
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, giorgos41giorgos41@outlook said: Άντε για να σας φυγή η περιέργεια.ειναι ενός φίλου ο γιος 9 hours ago, giorgos41giorgos41@outlook said: άντε και έγινε υδραυλικός θα έχει σταθερή δουλειά.γιαυτο και τον έστειλα στην σχολή Εστειλες σε σχολη το γιο του φιλου σου; New meta στην φιλια. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 1
giorgos41giorgos41@outlook Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Το θέμα έληξε παιδία στο τέλος θα το βγάλετε το παιδί αδίστακτο κακοποιό..έκανα ένα λάθος και αυτό το.πληρωσε όμως με 6 μήνες αναστολή.. αλλά από τότε δεν ξαναέκανε το παραμικρό.ουτε συνεργους εχει ουτε τιποτα..ολοι κάνουν λάθη στην ζωή..άλλος μικρά κ άλλος μεγάλα .Το θέμα είναι να μην τα ξανακάνει .Εγώ μια εξυπηρέτηση πήγα να κάνω εκμερους φίλου μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, giorgos41giorgos41@outlook είπε έκανα ένα λάθος 🙄 🤣
giorgos41giorgos41@outlook Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ δεν τον έστειλα .μόνο τους πήγε στην σχολή.πηρε το πτυχίο.και τώρα θα γράψει εξετάσεις για την πιστοποίηση.και μετά αν μπορεί την άδεια
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, giorgos41giorgos41@outlook said: γιαυτο και τον έστειλα στην σχολή . 3 minutes ago, giorgos41giorgos41@outlook said: Εγώ δεν τον έστειλα .μόνο τους πήγε στην σχολή Τελικα; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend
Zerg13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε Ποσα αλλα account σαν αυτο εχεις; Κανε μερικα ακομα...αναλωσιμα ειναι για το μπλα μπλα.
giorgos41giorgos41@outlook Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε 🙄 🤣 Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω.ειναι να του ευχηθώ καλή τύχη στις εξετάσεις..τι άλλο να κάνω.😂😂
Alexandros7474 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, giorgos41giorgos41@outlook είπε Άλλη κάνουν εγκλήματα και είναι σε τέτοιες θέσεις.Δηλαδη αυτή δεν έχουν το δικαίωμα να εργαστούν.ως σεκιούριτι?Έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν όλοι κάνουν λάθη.αλλος μικρά και άλλος μεγάλα.Πηγε και σε σχολή.πηρε το πτυχίο και τώρα θα γράψει εξετάσεις για την πιστοποίηση.Ολοι έχουν δικαίωμα στη ζωή και στην νόμιμη εργασία. Κανείς πλάκα ; Καταρχήν γράφεις ψέματα . Δεν υπάρχουν εγκληματίες που έγιναν security . Δεν είπε κανείς ότι δεν έχει δικαίωμα στην ζωή και στην νόμιμη εργασία αλλά όπως και να το κάνουμε όταν υπήρξες κλέφτης δεν πας να γίνεις security . Ποσό αφελεις η θρασύς πρέπει να είναι κάποιος για να το κάνει αυτό ; Εχεις άκουσε την έκφραση ότι ένα λάθος μπορεί να σε επηρεάσει στο υπόλοιπο της ζωής σου ; 2 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 γιωργο41γιωργο41 αν μου επιτρεπεις και μια και το αρχικο σου ερωτημα απαντηθηκε πληρως νομιζω και φυσικα λιγη σημασια εχει αν θα σε προσλαμβανε ο καθε ζεργκ ή αν γραφεις για εναν φιλο/γιο κλπ, μπορω να σε ρωτησω κατι ασχετο που το εχω τεραστια απορια ειπες οτι πληρωσε γιατι εφαγε ποινη με αναστολη στην πραξη τι ακριβως πληρωσε; λεφτα; και αν ναι, ηταν πολυ περισσοτερα απο την μπαζα που εκανε με τις μπουκες;
nikos1982 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 ρωταω εγω τωρα.για ποιο λογο πρεπει να κανει καποιος ερωτηση εδω και να μην παει εκει που θα του πουν στα σιγουρα τι γινεται πανω στο θεμα του. 1
nightwalker1990 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 10/4/2016 στις 1:33 ΜΜ, satafaka είπε Καλησπέρα στην παρέα. Ένας παιδικός μου φίλος είχε καταδικαστεί σε 1 μήνα φυλάκιση με 3 χρόνια αναστολή από τριμελές πλημμελειοδικείο τον Ιανουάριο του 2011 για κατοχή κάνναβης (κάπου στα 2 γραμμάρια, δεν γνωρίζω ακριβώς). Όταν τον πιάσανε τον είχαν κρατήσει και στο κρατητήριο του ΑΤ για 1 νύχτα και τον πήγαν την επομένη στο αστυνομικό μέγαρο για δαχτυλικά αποτυπώματα, φωτογραφίες κτλπ (τον "φακέλωσαν" δηλαδή, αν κατάλαβα καλά) και είχε οριστεί η δίκη για 10 μήνες μετά, όπου η απόφαση ήταν η παραπάνω. Εφόσον η απόφαση ήταν με 3 χρόνια αναστολή, η αναστολή του τελείωσε το 2014. Στην κουβέντα που είχαμε εχθές στην παρέα, κάποιος είπε ότι διαγράφεται από το ποινικό μητρώο η απόφαση, επειδή είναι πλημμέλημα or something ενώ άλλος έλεγε ότι θα φαίνεται πάντα. Γνωρίζει κανείς τι πραγματικά συμβαίνει? Και όταν λέμε ότι "φαίνεται" στο ποινικό μητρώο, σε τι αποσκοπεί αυτό? στην εταιρια που δουλευω θελανε *καθαρο ποινικο μητρωο* μηδενικο δηλαδη διαφορετικα δεν θα μου κανανε την προσληψη, Για να διαγραφτει οπως ανεφερες πρεπει να σβηστει ο φακελος πραγμα το οποιο δεν γινεται...
giorgos41giorgos41@outlook Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε 🙄 🤣 Δεν είπα για εγκληματίες που έγιναν σεκιούριτι....εγώ μια εξυπηρέτηση πήγα να κάνω. Δεν θα βρω και τον μπελά μου.εγω μια ερωτησουλα έκανα ..αν μπορεί να βγάλει άδεια .όλα τα υπόλοιπα δεν με αφορούν εμένα προσωπικά.εφοσων δεν μπορεί ας μην το συνεχίζουμε .δεν έχει νόημα..
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, nightwalker1990 είπε Για να διαγραφτει οπως ανεφερες πρεπει να σβηστει ο φακελος πραγμα το οποιο δεν γινεται... kadonis αντεδρασε σε αυτην την αναρτηση 😎😎 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από le vent nous porterAAAA
giorgos41giorgos41@outlook Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ το μόνο που ξέρω είναι για 6 μήνες αναστολή..τώρα αν πλήρωσε η δεν πλήρωσε τα ξέρει αυτός κ η οικογένεια του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα