giorgos41giorgos41@outlook Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μια ερωτησει έκανα και το θέμα ξέφυγε λίγο.εγω ρώτησα εάν μπορεί να βγάλει άδεια εργασίας σεκιούριτι.
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Zerg13 είπε . Να εργαστει ζητησε οχι να κλεψει. 2 ώρες πριν, Apoll είπε Αυτό το έκανε ήδη ενάντια σε συνανθρώπους του, και καταδικάστηκες πολλές φορές σύμφωνα με τον TS. καταδικάστηκε ηδη ο ζεργκ;😁 και ο ΤS ειναι άσχετος, οχι ο τυπος που ρωτάει για τον φιλο του/γιο/εαυτό του λολ Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από le vent nous porterAAAA 1
giorgos41giorgos41@outlook Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μια ερωτησει έκανα και το θέμα ξέφυγε λίγο.εγω ρώτησα εάν μπορεί να βγάλει άδεια εργασίας σεκιούριτι. Το θέμα είναι ότι ο.γιος μου έβαλε μυαλό και δεν ξανά κάνει τέτοια.προσφατα βρήκε πορτοφόλι με 750€ και διχως δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στην αστυνομία.οπου μετά βρέθηκε και ο κάτοχος του.Δεν είναι εγκληματίας ..και δεν καταδικάστηκε σε φυλάκιση ποτέ. εγω ρώτησα αν μπορεί να βγάλει άδεια εργασίας για σεκιούριτι.γιατι έχει κάποια έξοδα η άδεια ..παράβολα και διάφορα άλλα..αν.δεν μπορει να μην τρέχουμε άδικα
fredd0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.dikaiologitika.gr/site/4939 Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για άδεια σεκιουριτι ..... Αντίγραφο ποινικού μητρώου ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Πιστοποιητικό Πρωτοδικείου ότι δεν τελεί υπό ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. οποτε λογικα οχι, δε μπορει να βγαλει αδεια για σεκιουριτι (γιαυτο αλλωστε γινονται και αυτα τα τσιρκα). Αλλα πιο αρμοδια να σε ενημερωσει σχετικα ειναι η σχολη, την οποια υποθετω πληρωσες. Και ακομα πιο αρμοδιοι ειναι οι δυνητικοι εργοδοτες του.
tritonas00 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, giorgos41giorgos41@outlook είπε Ένας φίλος μου είχε κάνει στο παρελθόν μικροκλοπές λόγο ανεργίας φυσικά. 1 ώρα πριν, giorgos41giorgos41@outlook είπε Το θέμα είναι ότι ο.γιος μου έβαλε μυαλό Αποφασισε ομως φιλος ή γιος Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από tritonas00 3 1
giorgos41giorgos41@outlook Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν σας αφορά εάν είναι γιος η φίλος..το ερώτημα μου ήταν συγκεκριμένο..αν μπορεί να βγάλει άδεια...το κάνατε ολοκληρω θέμα για μια άδεια.. έλεος..και ούτε ζήτησα την γνώμη σας..ζήτησα να μάθω αν μπορεί να βγάλει άδεια 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μπορεί να είναι και για τον εαυτό του ☻
giorgos41giorgos41@outlook Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Άντε για να σας φυγή η περιέργεια.ειναι ενός φίλου ο γιος.και επειδή θελει να δουλέψει στην σεκιούριτι μου ζήτησε ο φίλος μου να μάθουμε αν μπορεί να βγάλει άδεια εργασίας..μια εξυπηρέτηση έκανα τίποτα παραπάνω ..καί σας ευχαριστω όλους για το ενδιαφέρον σας Καλό σας βράδυ
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, fredd0 είπε https://www.dikaiologitika.gr/site/4939 Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για άδεια σεκιουριτι ..... Αντίγραφο ποινικού μητρώου ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Πιστοποιητικό Πρωτοδικείου ότι δεν τελεί υπό ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. οποτε λογικα οχι, δε μπορει να βγαλει αδεια για σεκιουριτι (γιαυτο αλλωστε γινονται και αυτα τα τσιρκα). +1 για το κατατοπιστικό ποστ ΑΛΛΑ περιμενω νεο τοπικ με τιτλο ο γιος ενος φιλου μου ψαχνει το τηλ του Καντονή χελπ
Alexandros7474 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, giorgos41giorgos41@outlook είπε Ένας φίλος μου είχε κάνει στο παρελθόν μικροκλοπές λόγο ανεργίας φυσικά.δεν έχει πάει φυλακή όμως.η ποινες που είχε από το δικαστήριο ήταν με αναστολες..3 και 4 χρόνια.εννοειται ότι έβαλε μυαλό και δεν ξανακάνει αυτά τα λάθη..Πήγε πρόσφατα στα ΙΕΚ για σεμινάρια σεκιουριτις.πηρε το πτυχίο.και τώρα θα λάβει μέρος στης εξετάσεις για την πιστοποίηση..Αν περάσει της εξετάσεις.θα μπορεί να βγάλει άδεια εργασίας? Γιατί του ζητάνε για την άδεια το ποινικό μητρώο.θα έχει πρόβλημα? θα μπορεί να εργαστεί?σε εταιρια σεκιούριτι..η θα έχει πρόβλημα. Θα έχει πρόβλημα και άδεια να βγάλει δεν θα βρει ποτέ δουλειά Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από Alexandros7474
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Zerg13 είπε Ντροπη σας να κρινεται τον αλλον πισω απο μια ανωνυμια. Πραγματικα. Ολοι δικαιουνται δευτερες και τριτες ευκαιριες. Δεν σας ρωτησε κανεις την αποψη σας αλλα αν μπορει να εργαστει νομιμα. Να εργαστει ζητησε οχι να κλεψει. ωραια ολα αυτα, θα τον προσλαμβανες ομως? γιατι να επιλεξεις αυτον και οχι καποιον αλλο με παρομοια προσοντα χωρις ποινικο μητρωο? καλως ή κακως θα τον δυσκολεψει στην αγορα εργασιας, ποσο μαλλον οταν συζηταμε για σεκιουριτι Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Zerg13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε ωραια ολα αυτα, θα τον προσλαμβανες ομως? γιατι να επιλεξεις αυτον και οχι καποιον αλλο με παρομοια προσοντα χωρις ποινικο μητρωο? καλως ή κακως θα τον δυσκολεψει στην αγορα εργασιας, ποσο μαλλον οταν συζηταμε για σεκιουριτι Θα φοβομουν αυτον που θα εχει το ταμειο και οχι αυτον. Αφου σου λενε δεν μπορει να βγαλει αδεια εργασιας τι να προσλαβω; Δεν παιζει ρολο καθολου η προϊστορια σου αλλα ποσο κανεις με ορεξη την δουλεια σου. Τωρα αυτα που γραφετε ειναι χαζομαρες ο security δεν μπορει να κλεψει. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Θα φοβομουν αυτον που θα εχει το ταμειο και οχι αυτον. Αφου σου λενε δεν μπορει να βγαλει αδεια εργασιας τι να προσλαβω; Δεν παιζει ρολο καθολου η προϊστορια σου αλλα ποσο κανεις με ορεξη την δουλεια σου. Τωρα αυτα που γραφετε ειναι χαζομαρες ο security δεν μπορει να κλεψει. τυπε δεν σου ειπε αν μπορει ή δεν μπορει να κλεψει (που και αυτο μεγαλη κουβεντα ειναι, μπορει πχ να διευκολυνει την κλοπη σε συνεργους ή να δωσει πληροφοριες αλλα τεσπα), σου ειπε ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ και βεβαιως οφτοπικ η ερωτηση αλλα εσυ πεταξες το γαντι πρωτος τωρα θα μου πεις πού κολλάνε όλα αυτα και τα συνεχιζεις: αμεσα δεν κολλανε, εμμεσα ισως ειναι ενας καλος προβληματισμος για τον νηματοθετη να σκεφτει για το επαγγελματικο του μελλον καθοτι ο εργοδοτης σαν την πλειονοτητα των αναγνωστων εδω θα σκεφτει επισης εστω και αν σας ακουγονται αυτα που λενε οφτοπικ ή μισανθρωπα η δεν ξερω γω τι αλλο
Zerg13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, le vent nous porterAAAA είπε τυπε δεν σου ειπε αν μπορει ή δεν μπορει να κλεψει (που και αυτο μεγαλη κουβεντα ειναι, μπορει πχ να διευκολυνει την κλοπη σε συνεργους ή να δωσει πληροφοριες αλλα τεσπα), σου ειπε ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ και βεβαιως οφτοπικ η ερωτηση αλλα εσυ πεταξες το γαντι πρωτος τωρα θα μου πεις πού κολλάνε όλα αυτα και τα συνεχιζεις: αμεσα δεν κολλανε, εμμεσα ισως ειναι ενας καλος προβληματισμος για τον νηματοθετη να σκεφτει για το επαγγελματικο του μελλον καθοτι ο εργοδοτης σαν την πλειονοτητα των αναγνωστων εδω θα σκεφτει επισης εστω και αν σας ακουγονται αυτα που λενε οφτοπικ ή μισανθρωπα η δεν ξερω γω τι αλλο Θα τον προτιμουσα απο σενα.
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Θα τον προτιμουσα απο σενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα