Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω εσυ κατήγγειλες στη δίωξη ηλεκτρονικου εγκληματος τα bots και επεμενες κιόλας οτι ηταν και καποιος απο εδω μεσα.Ο testtesttest σε πειραξε. Και μονο το μαιλ που έβαλες για παραδειγμα  φτανει για να καταλαβει κανείς περι τίνος προκειτε.Mαλλον εσυ σπαμαρεις το insomnia.........Γενικώς τα θελει και σενα το ποπουδακι σου.

Δημοσ.

Πήρα ήδη σήμερα τηλεφωνο τη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκληματος και μου είπανε οτι μπορώ να τον εντοπίσω μέσω εισαγγελεα απο τα email του και να βρούνε την IP και μπορούν να κινηθούν δικαστικά.

Απο τη στιγμη που έχει αναλαβει η διωξη το θεμα και θα κινηθουν δικαστικα δεν καταλαβαινω γιατι συζηταμε περαιτερω. το θεμα θα λυθει στα δικαστηρια.

Δημοσ.

Έστω και εκεί. Οι διμερεις δικαστικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας ποιες ειναι; θα πρέπει να βοηθήσουμε τον blue panther στο ρωσικό δικαστήριο

Δημοσ.

Ασε τους σπαμμερς, πιασε το template!

Τι ειναι τουτο; Θελει fix (οχι την μπυρα ε)

hammer-smiley-emoticon.gif

post-395378-0-93402400-1463255305_thumb.png

ακομα και το cookie consent εχει θεμα το button του στο hover!

btw, το site δεν χρησιμοποιει καθολου cookies :D πιο καλα ενημερωσε οτι χρησιμοποιεις ξενα cookies (απο youtube εν προκειμενω)... {later:} χμ εχεις και login οποτε ναι στην πορεια θα χεις cookies.

Δευτερον, γιατι εβγαλες την φωτο σου απο το Σχετικά με μένα section?

Τριτον, γιατι προτιμησες το pacman απο το ρομποτακι για το logo?

Δημοσ.

Άλλαξε ό,τι κωδικούς έχεις (admin, ftp, κλπ.) και επίσης φρόντισε το πρόθεμα της βάσης δεδομένων σου (το προκαθορισμένο είναι wp_) να το αλλάξεις. Το Wordfence νομίζω στο κάνει αυτό αυτόματα. Και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες ρυθμίσεις θα είσαι οκ.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ασε τους σπαμμερς, πιασε το template!

Τι ειναι τουτο; Θελει fix (οχι την μπυρα ε)

hammer-smiley-emoticon.gif

attachicon.giftechgame.png

ακομα και το cookie consent εχει θεμα το button του στο hover!

btw, το site δεν χρησιμοποιει καθολου cookies :D πιο καλα ενημερωσε οτι χρησιμοποιεις ξενα cookies (απο youtube εν προκειμενω)... {later:} χμ εχεις και login οποτε ναι στην πορεια θα χεις cookies.

Δευτερον, γιατι εβγαλες την φωτο σου απο το Σχετικά με μένα section?

Τριτον, γιατι προτιμησες το pacman απο το ρομποτακι για το logo?

Να ρωτήσω κάτι?Είδες το τοπικ μου ,έκανες λογαριασμό στο ινσομνια ,μόνο για να μου κάνεις μια κριτική .Για ποιο λόγο?

Δημοσ.

το κιτρινο παντως δεν θα στο συνιστουσα..μου εβαλε τα ματια..ισως πιο απαλα χρωματα να ηταν καλυτερα στο ματι..

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, για ποιο λόγο δεν απευθύνεσαι σε κάποιον ειδικό με τις ιστοσελίδες να σου φτιάξει την σελίδα σωστά; Όταν το αυτοκίνητο έχει πρόβλημα το πάμε συνεργείο με την σελίδα γιατί να μην ισχύει κάτι παρόμοιο;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, για ποιο λόγο δεν απευθύνεσαι σε κάποιον ειδικό με τις ιστοσελίδες να σου φτιάξει την σελίδα σωστά; Όταν το αυτοκίνητο έχει πρόβλημα το πάμε συνεργείο με την σελίδα γιατί να μην ισχύει κάτι παρόμοιο;

To επαγγελμα μου είναι η κατασκευή ιστοσελίδων.Ξέρω τα πάντα sql database ,web developer, html,στησιμο και ανέβασμα σε webhosting εταιρία,αγορά theme και στησιμο απ την αρχη wordpress site ...οπότε το σχόλιο σου ήταν λίγο άκυρο

Το ξέρω οτι το template που διάλεξα είναι τραγικό και ψάχνω εδω και κάμποσο καιρό για ένα καλύτερο template

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...