spyros007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Εδω εσυ κατήγγειλες στη δίωξη ηλεκτρονικου εγκληματος τα bots και επεμενες κιόλας οτι ηταν και καποιος απο εδω μεσα.Ο testtesttest σε πειραξε. Και μονο το μαιλ που έβαλες για παραδειγμα φτανει για να καταλαβει κανείς περι τίνος προκειτε.Mαλλον εσυ σπαμαρεις το insomnia.........Γενικώς τα θελει και σενα το ποπουδακι σου.
testtesttest Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Πήρα ήδη σήμερα τηλεφωνο τη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκληματος και μου είπανε οτι μπορώ να τον εντοπίσω μέσω εισαγγελεα απο τα email του και να βρούνε την IP και μπορούν να κινηθούν δικαστικά. Απο τη στιγμη που έχει αναλαβει η διωξη το θεμα και θα κινηθουν δικαστικα δεν καταλαβαινω γιατι συζηταμε περαιτερω. το θεμα θα λυθει στα δικαστηρια.
spyros007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Το ρωσικο μαιλ.[email protected]"2ρη σε σπαμ στον πλανητη.Μαλλον στα δικαστήρια της Αγιας Πετρούπολης
testtesttest Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έστω και εκεί. Οι διμερεις δικαστικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας ποιες ειναι; θα πρέπει να βοηθήσουμε τον blue panther στο ρωσικό δικαστήριο
zey Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ασε τους σπαμμερς, πιασε το template! Τι ειναι τουτο; Θελει fix (οχι την μπυρα ε) ακομα και το cookie consent εχει θεμα το button του στο hover! btw, το site δεν χρησιμοποιει καθολου cookies πιο καλα ενημερωσε οτι χρησιμοποιεις ξενα cookies (απο youtube εν προκειμενω)... {later:} χμ εχεις και login οποτε ναι στην πορεια θα χεις cookies. Δευτερον, γιατι εβγαλες την φωτο σου απο το Σχετικά με μένα section? Τριτον, γιατι προτιμησες το pacman απο το ρομποτακι για το logo?
marilena6 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Άλλαξε ό,τι κωδικούς έχεις (admin, ftp, κλπ.) και επίσης φρόντισε το πρόθεμα της βάσης δεδομένων σου (το προκαθορισμένο είναι wp_) να το αλλάξεις. Το Wordfence νομίζω στο κάνει αυτό αυτόματα. Και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες ρυθμίσεις θα είσαι οκ. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ασε τους σπαμμερς, πιασε το template! Τι ειναι τουτο; Θελει fix (οχι την μπυρα ε) techgame.png ακομα και το cookie consent εχει θεμα το button του στο hover! btw, το site δεν χρησιμοποιει καθολου cookies πιο καλα ενημερωσε οτι χρησιμοποιεις ξενα cookies (απο youtube εν προκειμενω)... {later:} χμ εχεις και login οποτε ναι στην πορεια θα χεις cookies. Δευτερον, γιατι εβγαλες την φωτο σου απο το Σχετικά με μένα section? Τριτον, γιατι προτιμησες το pacman απο το ρομποτακι για το logo? Να ρωτήσω κάτι?Είδες το τοπικ μου ,έκανες λογαριασμό στο ινσομνια ,μόνο για να μου κάνεις μια κριτική .Για ποιο λόγο?
testtesttest Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 η κριτικη του εχει λογικη. θες πολλη δουλεια ακομα. προσπαθησε περισσοτερο. 1
George b Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 το κιτρινο παντως δεν θα στο συνιστουσα..μου εβαλε τα ματια..ισως πιο απαλα χρωματα να ηταν καλυτερα στο ματι..
lionheart82 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Να ρωτήσω κάτι, για ποιο λόγο δεν απευθύνεσαι σε κάποιον ειδικό με τις ιστοσελίδες να σου φτιάξει την σελίδα σωστά; Όταν το αυτοκίνητο έχει πρόβλημα το πάμε συνεργείο με την σελίδα γιατί να μην ισχύει κάτι παρόμοιο;
testtesttest Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Το επάγγελμα του είναι η κατασκευή ιστοσελίδων. Θα είναι λίγο αστείο να απευθυνθεί σε ειδικό.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Να ρωτήσω κάτι, για ποιο λόγο δεν απευθύνεσαι σε κάποιον ειδικό με τις ιστοσελίδες να σου φτιάξει την σελίδα σωστά; Όταν το αυτοκίνητο έχει πρόβλημα το πάμε συνεργείο με την σελίδα γιατί να μην ισχύει κάτι παρόμοιο; To επαγγελμα μου είναι η κατασκευή ιστοσελίδων.Ξέρω τα πάντα sql database ,web developer, html,στησιμο και ανέβασμα σε webhosting εταιρία,αγορά theme και στησιμο απ την αρχη wordpress site ...οπότε το σχόλιο σου ήταν λίγο άκυρο Το ξέρω οτι το template που διάλεξα είναι τραγικό και ψάχνω εδω και κάμποσο καιρό για ένα καλύτερο template
randomcat Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ποιο πακέτο hosting έχεις; http://www.ip.gr/el/web-hosting/web-hosting.php Αυτό με τα 2.50 € / μήνα; Στο cPanel σου δείχνει όντως απεριόριστο bandwidth; Να κάνω ένα stress test για να δούμε αν όντως κινδυνεύεις...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Οχι δε θα κάνεις τίποτα γιατί θα σε αναφέρω στην Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις