petrostr Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Χαιρετώ, Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο iMac 21.5" (μέσα του 2014), έκανα restore αλλά δεν βρήκα στις προεγκατεστημένες εφαρμογές του OS X τις εφαρμογές του Office (iMovie, Pages, Numbers, Keynote κτλ). Ενώ ξέρω ότι είναι δωρεάν προεγκατεστημένα στα iMac. Όταν πάω να τα κατεβάσω από το App Store, μου δείχνει χρέωση της κάθε εφαρμογής!!! Καμιά βοήθεια;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polteris Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Οι εφαρμογές αυτές συνοδεύουν δωρεάν κάθε καινούριο mac. Κατα την πρώτη ενεργοποίηση αυτόματος αυτές συνδέονται με το Apple ID του χρήστη και αυτόματος περνιούνται στις αγορές του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Οπότε εγώ σαν 2ος χρήστης που το πήρα απ τον άλλον, τι κάνω τώρα για να τις βάλω και εγώ δωρεάν;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Οι εφαρμογές αυτές συνοδεύουν δωρεάν κάθε καινούριο mac. Κατα την πρώτη ενεργοποίηση αυτόματος αυτές συνδέονται με το Apple ID του χρήστη και αυτόματος περνιούνται στις αγορές του. iPhoto, iMovie και GarageBand, σίγουρα. Για τα άλλα δεν είμαι σίγουρος. http://www.apple.com/creativity-apps/mac/up-to-date/ Χαιρετώ, Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο iMac 21.5" (μέσα του 2014), έκανα restore αλλά δεν βρήκα στις προεγκατεστημένες εφαρμογές του OS X τις εφαρμογές του Office (iMovie, Pages, Numbers, Keynote κτλ). Ενώ ξέρω ότι είναι δωρεάν προεγκατεστημένα στα iMac. Όταν πάω να τα κατεβάσω από το App Store, μου δείχνει χρέωση της κάθε εφαρμογής!!! Καμιά βοήθεια;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έχεις κάνει sign in στο Store με το Apple ID? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polteris Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Οπότε εγώ σαν 2ος χρήστης που το πήρα απ τον άλλον, τι κάνω τώρα για να τις βάλω και εγώ δωρεάν;;; Αν κάποιος φίλος σου τα έχει στις αγορές του τότε συνδέστε το ID του στο App Store και κατεβάστε τα στο μηχάνημα σου. Εγω έτσι το είχα κάνει σε μεταχειρισμένο mac που είχα. Βέβαια μετά δεν θα μπορείς να τις κάνεις αναβάθμιση μόνος σου μιας και θα χρειάζετε ο κωδικός του αλλά θα δουλεύουν κανονικά. Εννοείτε ότι μόλις τα κατεβάσετε αποσυνδέετε τον λογαριασμό του από το μηχάνημα σου και το app Store. iPhoto, iMovie και GarageBand, σίγουρα. Για τα άλλα δεν είμαι σίγουρος. http://www.apple.com/creativity-apps/mac/up-to-date/ Έχεις κάνει sign in στο Store με το Apple ID? Είμαι σίγουρος γιατί πέρασαν αρκετά μεταχειρισμένα από τα χέρια μου. Μετά βέβαια πήρα καινούριο και περάστηκαν όλα στις αγορές μου οπότε μπορώ πλέον να τα βάλω όπου θέλω. Το iphoto έχει αντικατασταθεί από την εφαρμογή "Φωτογραφίες" και είναι ενσωματωμένο στο OSX από το Yosemite και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ναι κανονικά έχω κάνει Sign in στο app store! και απ το app store αν παω να τα κατεβασω μου ζηταει σχεδον 20ευρω για την καθε μια εφαρμογη να πληρωσω. ουτε imovie κτλ ειναι περασμενα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ναι κανονικά έχω κάνει Sign in στο app store! και απ το app store αν παω να τα κατεβασω μου ζηταει σχεδον 20ευρω για την καθε μια εφαρμογη να πληρωσω. ουτε imovie κτλ ειναι περασμενα!!! Άρα όσα λέει ο polteris είναι σωστά. Είμαι σίγουρος γιατί πέρασαν αρκετά μεταχειρισμένα από τα χέρια μου. Μετά βέβαια πήρα καινούριο και περάστηκαν όλα στις αγορές μου οπότε μπορώ πλέον να τα βάλω όπου θέλω. Το iphoto έχει αντικατασταθεί από την εφαρμογή "Φωτογραφίες" και είναι ενσωματωμένο στο OSX από το Yosemite και μετά. Οκ, το είδα. Ισχύει από 1-10-2013, αλλά δεν βρίσκω την λίστα με τα qualifying Macs. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί είχα κάνει παλιά "update" το iWork ( ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ψάξε για iWork 09 στο internet που έβγαινε σε έκδοση trial. Αν δεν το έχουν κλειδώσει ακόμα στο El Capitan μπορείς να κανείς το installation και μετά update απο το AppStore και θα τα έχεις free. Το ίδιο νομίζω γίνεται και για το iLife αντίστοιχα αλλα δεν ειμαι σίγουρος. ΥΓ. Την στιγμή που τα αγόρασε ο προηγουμένως ιδιοκτήτης τον iMac και έβαλε το ID του συνδέθηκαν οι εφαρμογές στον λογαριασμό του και τις πήρε δωρεάν. Δεν ακολουθουν το hardware με λίγα λόγια αλλα το Apple ID του πρώτου ιδιοκτήτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ψάξε για iWork 09 στο internet που έβγαινε σε έκδοση trial. Αν δεν το έχουν κλειδώσει ακόμα στο El Capitan μπορείς να κανείς το installation και μετά update απο το AppStore και θα τα έχεις free. Το ίδιο νομίζω γίνεται και για το iLife αντίστοιχα αλλα δεν ειμαι σίγουρος. Την τελευταία φορά που δοκίμασα για μια φίλη δεν δούλεψε. Μάλλον σχόλασε το πάρτι αλλά δεν χάνει τίποτα να δοκιμάσει. http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iWork/Trial/2Z693-6764.01022009.awq23/iWork09Trial.dmg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Την τελευταία φορά που δοκίμασα για μια φίλη δεν δούλεψε. Μάλλον σχόλασε το πάρτι αλλά δεν χάνει τίποτα να δοκιμάσει. http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iWork/Trial/2Z693-6764.01022009.awq23/iWork09Trial.dmg Στην χειρότερη περίπτωση κανείς εγκατάσταση το Yosemite σε εξωτερικό σκληρό, πρόχειρα , ίσα ίσα για να βαλεις το iWork και να συνδέσεις τα updates του με το ID σου, ώστε να τα κατεβάσεις μετά στο El Capitan... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ψάξε για iWork 09 στο internet που έβγαινε σε έκδοση trial. Αν δεν το έχουν κλειδώσει ακόμα στο El Capitan μπορείς να κανείς το installation και μετά update απο το AppStore και θα τα έχεις free. Το ίδιο νομίζω γίνεται και για το iLife αντίστοιχα αλλα δεν ειμαι σίγουρος. ΥΓ. Την στιγμή που τα αγόρασε ο προηγουμένως ιδιοκτήτης τον iMac και έβαλε το ID του συνδέθηκαν οι εφαρμογές στον λογαριασμό του και τις πήρε δωρεάν. Δεν ακολουθουν το hardware με λίγα λόγια αλλα το Apple ID του πρώτου ιδιοκτήτη. Αυτό έκανα φίλε μου και δούλεψε απ΄ ότι φαίνεται. Δεν βλέπω πουθενά (αφού έκανα το update) να λέει ότι είναι trial 30 ημερών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αυτό έκανα φίλε μου και δούλεψε απ΄ ότι φαίνεται. Δεν βλέπω πουθενά (αφού έκανα το update) να λέει ότι είναι trial 30 ημερών. Μετα το update απο το App Store με το δικό σου ID θα τα βρεις στις αγορασμένες εφαρμογές.... Δεν ειναι πια trial. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Το εκανα και εγω με τον παραπανω τροπο και οντως δουλεψε κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα