Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα windows 10 από αναβάθμιση των 8.1 στο φορητό από τον οποίο γράφω τώρα.Το πρόβλημα είναι το εξής.Δεν ανοίγει το μενού με τα προγράμματα αν πατήσω το εικονίδιο κάτω αριστερά.Δεν μπορώ να αυξομειώσω τον ήχο,δεν μπορώ να αλλάξω ρυθμίσεις στο wifi.Για να κλείσω τον υπολογιστή,απλώς πατάω alt+F4 για να ανοίξει το μενού επιλογών κλεισίματος.Έχεις κανείς ιδέα τι συμβαίνει...

Δημοσ.

Μάλλον είσαι νέος στα 10άρια. Το πρόβλημα σου το έχουν πάρα πολλοί χρήστες και θεωρείται από τα χειρότερα bugs των 10. Οριστική λύση δεν υπάρχει, εγώ το λύνω μετον εξής τρόπο.
Δεξί κλικ στη σημαία κάτω αριστερά και και μετά εναπεκκίνηση (δεν είναι το ίδιο με τον τερματισμό και επανενεργοποίηση).
Επειδή όμως συμβαίνει στα καλά καθούμενα και είναι σπαστικό να κάνω συνέχεια επανεκκίνηση, έχω κατεβάσει το ultimate windows tweaker και αφαίρεσα τα fly outs από την ένταση, την μπαταρία και την ημερομηνία, τουλάχιστον να μπορώ να αυξομειώνω την ένταση ,να αλλά το σχέδιο παροχής ενέργειας ποιο εύκολα και να αλλάξω κάποια ενοχλητικά πράγματα στα 10άρια. Δες ένα guide εδώ.

Δημοσ.

Προφανώς και είμαι νέος χρήστης.Δεν είναι πολύ καιρό που βγήκαν τα 10...Προσωπικά αναβάθμισα τα 8.1 σε 10 τον Οκτώβριο περίπου.Άρα τα έχω περίπου 6 μήνες.Μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν είχα κανένα πρόβλημα.Τώρα εμφανίστηκε.Στο σταθερό τα έχω από το Σεπτέμβριο και δεν έχω πρόβλημα,αλλά εκεί ήταν με καθαρή εγκατάσταση.

Δημοσ.

Όταν είπα ότι είσαι νέος στα 10άρια πίστευα όι θα τα είχες κανά μήνα. Κι εγώ από τον Οκτώβριο έκανα την αναβάθμιση από τα 8.1 τα οποία τα είχα πάλι από την αναβάθμιση από τα 8 (με τα απλά 8άρια πήρα το λάπτοπ). Το θέμα που λες το είχα από την πρώτη εβδομάδα.

Αφαίρεσε τα fly outs από τα ρυθμιστικά της έντασης και της ενέργειας και βάλε το classic shell για να έχεις start menu, αν το χρειάζεσαι, γιατί εγώ δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. Για τερματισμό, πίνακα ελέγχου κτλ πηγαίνω με δεξί κλικ στη σημαία.

Αλλιώς κάνε επανεκκίνηση μήπως και στρώσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...