adi32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δοκιμασα αυτο http://mobzapp.com/mirroring/index.html και πραγματι προβαλει οτι κανεις στο κινητο ταινιες φωτο games στην τιβι αλλα μεσω του pc φυσικα Υπαρχει τροπος να γινει αυτο χωρις pc ? Λογικα μονο σε smart μεσω wifi ή παιζουν και κινητα με hdmi ωστε να γινει android tv ? Μολις ειδα κι αυτο http://lifehacker.com/how-to-turn-an-android-phone-into-a-chromecast-for-free-1131227012 Απο οτι λεει με 4-5e παιρνεις ενα MHL HDTV Adapter και κανεις το κινητο σου Chromcast
saruman123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αν το κινητο υποστηριζει MHL TV-out δεν θα εχεις θεμα. Γιατι δεν περνεις το Google Chromecast II, (2015) να ξεμπερδευεις? Και ποιο κινητο εχεις?
adi32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Οσο κι αν ειναι αστειο το ποσο η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλη Εχω το lenovo s650
saruman123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Το συγκεκριμενο υποστηριζει microUSB v2.0 και οχι MHL TV-out οποτε ξεχνας το καλωδιο. Το Chromecast θα το παρεις μια φορα και θα το χρησιμοποιεις για οποια κινητα ή ταμπλετ θες χωρις περιορισμου και καλωδια. Πιστεψε με εγω εχω βρει την ησυχια μου πλεων.
adi32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δηλ στα χαρακτηριστικα του usb πρεπει να λεει MHL TV-out? Νομιζω στα λεφτα αυτα ειναι καλυτερα να επαιρνα raspberry pi 3 ή οχι ?
saruman123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δηλ στα χαρακτηριστικα του usb πρεπει να λεει MHL TV-out? Νομιζω στα λεφτα αυτα ειναι καλυτερα να επαιρνα raspberry pi 3 ή οχι ? Ναι πρεπει να λεει MHL TV-out.Για raspberry pi 3 για να μην ξενερωσης και να δουλευει σωστα πρεπει να εχει τουλαχιστων 2GB ram οπως και με τα TV BOX.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα