Προς το περιεχόμενο

Sony: Το Android 6.0 Marsmallow φτάνει στα Xperia Z2, Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Sony κυκλοφορεί από σήμερα την αναβάθμιση σε Android 6.0.1 Marshmallow για μερικά από τα πιο δημοφιλή της smartphone, και συγκεκριμένα για τα Xperia Z2, Xperia Z3 όπως επίσης και για το Xperia Z3 Compact.

Είχε προηγηθεί τον περασμένο Μάρτιο η κυκλφοορία της αναβάθμισης για το κορυφαίο smartphone της εταιρείας, το Xperia Z5. Όπως και στο συγκεκριμένο μοντέλο, έτσι και σε αυτά που υποστηρίζονται από σήμερα, η νέα αναβάθμιση φέρνει όλα τα χαρακτηριστικά της έκτης έκδοσης του Android με την ονομασία Marshmallow. Σε αυτά περιλαμβάνεται η επιλογή παροχής συγκεκριμένων αδειών για κάθε εφαρμογή αλλά και η λειτουργία Doze, με στόχο την καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας, απενεργοποιώντας τις λειτουργίες των εφαρμογών όσο η συσκευή βρίσκεται σε standby.

Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό είναι το ανανεωμένο λογισμικό που είναι υπεύθυνο για τη χρήση των καμερών στο πίσω και εμπρόσθιο μέρος, με εύκολη εναλλαγή μεταξύ των βασικών λειτουργιών της κάμερας αλλά και της ρύθμισης της φωτεινότητας κατά τη λήψη, σε πραγματικό χρόνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, ή έκδοση της αναβάθμισης έχει τον αριθμό 23.5.A.0.570 ενώ αρχικά θα υποστηριχτούν συγκεκριμένες εκδόσεις των μοντέλων (D6503,D6603, D5803). Τις επόμενες εβδομάδες πάντως η αναβάθμιση θα επεκταθεί και για τα υπόλοιπα μοντέλα. Όσοι έχουν μια συμβατή συσκευή και δε μπορούν να περιμένουν την OTA έκδοση, μπορεί να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο και να κατεβάσουν το συμβατό αρχείο για τη συσκευή τους.

Link.png Site: Xperia Blog

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Xperia M4 Aqua θα το παρει καποτε?γιατι προβλεπω να το βλεπω ιπταμενο απο ενα συγγενικο μου προσωπο :)

Δημοσ.

Το Xperia M4 Aqua θα το παρει καποτε?γιατι προβλεπω να το βλεπω ιπταμενο απο ενα συγγενικο μου προσωπο :)

νομιζω μονο η σειρα Ζ παιρνει αναβαθμισεις τα υπολοιπα τα ξεχνει η σονυ

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει γιατι αυτο γινεται ειδηση σε ενα τετοιο φορουμ...
Αυτο που βλεπω ειναι οτι εχω ενα Lenovo K3 note το οποιο πλεον τρεχει την μαμα εκδοση σε Android 6 και εχει security patch level March 1, 2016.
Νομιζα οτι η εκδοση με το patch level τρεχουν παραλληλα.

Δημοσ.

orck ωραίος φίλε και εγώ το lenovo k3 note έχω με ανδροιδ 6 s422 cuocco και security patch March 1, ενώ το κινητό σχεδόν κάθε εβδομάδα παίρνει updates

Δημοσ.

εδω βγηκε η εκδοση για το Ζ5 .185 και εγω με ιταλικο z5 ακομα δεν το εχω παρει την 32.1.A.1.185 ειμαι ακομα στην 32.1.A.1.165 ακομα και να το συνδεσω μου λεει οτι εχει την τελευταια και ειναι με custom Gr fw

Δημοσ.

Eτσι είναι, τα σκας σε sony και samsung και...σε κοροϊδεύουν μέσα στην μούρη σου . θες αναβάθμιση ? Περίμενε να αγοράσει καινούργιο μοντέλο ! γι'αυτο μόνο nexus και motorola από android αλλιώς ...iphone.

• Like 1
Δημοσ.

Πέρασα εγώ το λογισμικό στο z3 μου και είναι πολύ καλό γενικά πάει σφαίρα το κινητό… Βέβαια δεν έκανα factory reset γιατί βαριομουν να το ρυθμίσω… Clean install θα κάνω όταν βγει για Ελλάδα…
Αλλά και πάλι Πάει πολύ καλά και έχουν προστεθεί πολλές νέες λειτουργίες..

Δημοσ.

Eτσι είναι, τα σκας σε sony και samsung και...σε κοροϊδεύουν μέσα στην μούρη σου . θες αναβάθμιση ? Περίμενε να αγοράσει καινούργιο μοντέλο ! γι'αυτο μόνο nexus και motorola από android αλλιώς ...iphone.

Που κολλάει το σχόλιο σου ρε φίλε? Αν το λες για το z1 βρες μου μια συσκευη android απο όποια εταιρια θες που θα δωσει update σε 2013 μοντελο... μονο το nexus 5 πηρε απο 2013 κανενα αλλο

Δημοσ.

Που κολλάει το σχόλιο σου ρε φίλε? Αν το λες για το z1 βρες μου μια συσκευη android απο όποια εταιρια θες που θα δωσει update σε 2013 μοντελο... μονο το nexus 5 πηρε απο 2013 κανενα αλλο

Εγώ μίλησα για το Z1C το οποίο βγήκε το 2014 και έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το Xperia Z2 το οποίο βγήκε την ίδια χρονιά και θα πάρει κανονικά το update.

• Like 1
Δημοσ.

Δε το κανω (ακομα). Με KitKat εχω:

+ταχυτητα

++ μπαταρια

+ ολα τα bugs λυμενα

+stamina mode

Γενικα. υπεροχη εμπειρια χρησης. 

Αλλα το νεο λογισμικο καμερας φαινεται πολυ ωραιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...