Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια....αρχικα να σας ευχαριστησω και παλι...και κατα δευτερον να σας πω οτι εχουν ερθει ολα τα πραγματα πλυν επεξεργαστη που περιμενω σημερα....

2 εερωτησεις....χρειαζεται να κανω φορματ τωρα;;;; και δευτερον καποτε υπηρχε εδω μεσα ενας οδηγος oc αλλα δεν μπορω να τον βρω με τιποτα

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να κανεις φορματ. Κατα 99% θα παιξει χωρις κανενα προβλημα.
Ιδανικα κανεις πρωτα απεγκατασταση ολους τους drivers πριν κλεισεις για τελευταια φορα τον υπολογιστη (αφηνεις μονο πληκτρολογιο και ποντικι) και τυχον προγραμματα της παλιας μητρικης.
Στο μεταξυ επειδη εχει περασει καιρος και οι πληροφοριες ειναι διασπαρτες καλο θα ηταν να γραψεις τι πηρες τελικα και ποια ειναι η τελικη συνθεση του υπολογιστη σου.
Ολα τα παραπανω τα εγραψα απλα υποθετοντας οτι αλλαζεις μεταξυ αλλων και μητρικη.

Δημοσ.

Σουπερ. Ισχυει ο'τι σου ειπα λοιπον. Απεγκαθιστας drivers (εκτος πληκτρολογιο/ποντικι) κλεινεις τον υπολογιστη, βγαζεις τα παλια, βαζεις τα καινουρια και μπουταρεις κανονικα. Θα χρειαστουν ισως 1-2 επανεκκινησεις να περαστουν οι καινουριοι drivers και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.

Εγώ πάλι με καινούργια μητρική και επεξεργαστή θα έκανα clean install.

λες να εχω κανενα θεμα?

Δημοσ.

Κοίτα μπορείς να δοκιμάσεις αυτό που σου πρότεινε ο Σπύρος και αν δεις τα σκούρα(τίποτα μπλε οθόνες, restart), αναγκαστικά κάνεις φορμάτ.

Δημοσ.

Κοίτα μπορείς να δοκιμάσεις αυτό που σου πρότεινε ο Σπύρος και αν δεις τα σκούρα(τίποτα μπλε οθόνες, restart), αναγκαστικά κάνεις φορμάτ.

Αν και δεν αποκλειεται να συμβει κατι τετοιο (το πιο πιθανο προβλημα που μπορει να παρουσιαστει ειναι να χτυπησει κανενα προγραμμα η κανενα παιχνιδι και να μην μπορει να λειτουργησει ουτε με επανεγκατασταση οποτε σε αυτην την περιπτωση πας για καθαρη εγκατασταση) εχω χρησημοποιησει την ιδια εγκατατασταση σε τουλαχιστον 5 διαφορετικους υπολογιστες χωρις κανενα προβλημα. Μονο μια φορα δεν λειτουργησε το Dota στον υπολογιστη του γιου μου αλλα πιστευω οτι η αιτια ηταν οτι το ειχε εγκαταστησει σε αλλο δισκο που δεν χρησημοποιηθηκε στο νεο σεταπ και οταν το ξαναεγκατεστησε δεν εμπαινε με τιποτα. 

Τελικα του ξαναπερασα την ιδια εγκατασταση ξανα αλλα αυτη τη φορα και με τον αλλο δισκο επανω και δουλεψε κανονικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...