Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

θα ήθελα τη συμβουλή σας για το παρακάτω θέμα:

η γραμμή στην οποία είναι συνδεδεμένος ο συναγερμός είναι και η γραμμή στην οποία έχω το router μου. Η ταχύτητα της γραμμής είναι περίπου στα 12 mbps . Όταν ο συναγερμός ενεργοποιηθεί ή απενεργοποιηθεί το ίντερνετ πέφτει. Για αυτό κάλεσα τον άνθρωπο από το συναγερμό και μου συνέδεσε ένα φίλτρο. Το πρόβλημα πλέον είναι πως από τη στιγμή που τοποθετήθηκε το φίλτρο η ταχύτητα του ιντερνετ πέφτει μετά από λίγη ώρα χρήσης του υπολογιστή με από browsing. Δηλαδή με το που ανοίξω το pc το speedtest.net δείχνει 12 και μετά από λίγη ώρα μέχρι και 0.5!!! Άλλαξα και ρούτερ και το ίδιο. Στην αρχή όλα καλά και μετά από λίγο τα ίδια. 

Σημείωση: Μόνο το PC είναι στην γραμμή συνδεδεμένο. Έχω συνδέσει το pc με powerline αλλά έτσι ήταν από την αρχή , και σημειωτέον όταν έβλεπα από το PC το 0,5 mbps στο τεστ , συνέδεσα κατευθείαν στο ρούτερ το λαπτοπ μου και μέτρησε την ίδια ταχύτητα. Εκεί άλλαξα ρούτερ έπιασα 12 , και την επόμενη μέρα τα ίδια... Ξεκινάω με 12 και πέφτω.. Υπάρχει περίπτωση υπερθέμανσης του φίλτρου? ή του ρούτερ? (βέβαια δεδομένου πως έχω δοκιμάσει 2 ρούτερ δύσκολο φαντάζομαι)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !! Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα!! :) 

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ!!

Δημοσ.

α.αλλο φιλτρο στο συναγερμο.παρε οτι αλλο βρεις.δεν μας πειραζει

β.να εχει βαλει το φιλτρο αναποδα.το φιλτρο εχει Phone και line.το line θα κοιταει το καλωδιο που παει προς την κεντρικη πριζα πως να το πω ενω το phone το συναγερμο.

και λογικα στον συναγερμο θα πρεπει να χρησιμοποιειται μονο η εισοδος του πχ t-r πανω στην πλακετα αλλιως line και οχι το phone αλλιως t1-r1.αν και αμα εδινε στο υπολοιπο σπιτι απο την εξοδο του συναγερμο λογικα δεν θα συγχρονιζε καν ή θα συγχρονιζε χαλια το adsl

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ, το Line και το phone είναι σωστά, αν θυμαμαι καλά , καθώς δεν είμαι τώρα στο σπίτι. Για το άλλο που μου είπες, αν και δεν κατάλαβα και πολλά, το θέμα είναι ότι το σπίτι έχει εγκατάσταση για τηλεφωνικό κέντρο το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ και γίνεται λίγο πανικός. Θα πάρω ένα άλλο φίλτρο και θα ενημερώσω και αν συνεχιστούν τα ίδια θα βγάλω φωτογραφία να ανεβάσω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον.

Και μια ερώτηση ακόμα, το φίλτρο θα είναι over PSTN η over ADSL, (απλό ή splitter, η δεν έχει σημασία?) 

Δημοσ.

μπορεις να βαλεις και σπλιττερ αμα θες αλλα και ενα απλο φιλτρο κανει.φιλτρο ετσι και αλλιως μονο adsl over pstn και vdsl over pstn θα βρεις.και τα 2 same thing.

Δημοσ.

Ανεβάζω φωτογραφίες της σύνδεσης μήπως μπορείς να καταλάβεις κάτι περισσότερο , αν και δεν είναι τέλειες , δεν πρόλαβα να δοκιμάσω να αλλάξω φίλτρο ακόμα.ευχαριστώ για τον κόπο σου

post-360089-0-60940500-1460422359_thumb.jpg

post-360089-0-13453800-1460422382_thumb.jpg

post-360089-0-68305100-1460422398_thumb.jpg

post-360089-0-54743000-1460422414_thumb.jpg

Δημοσ.

οπως βλεπω το πισω μερος του φιλτρου που λογικα ειναι το Phone βλεπει το συναγερμο και βλεπω μονο ενα ζευγαρι να πηγαινει στο συναγερμο οποτε απο αυτο ειμαστε ενταξει.

Δημοσ.

Άλλαξα το φίλτρο , φαίνεται να δουλεύει σωστά. Δεν είχα πάρα πολύ χρόνο για ενδελεχές testing, αλλά ως τώρα όλα καλά. Θα επανέλθω αν συνεχιστεί η ιστορία. :) 

ευχαριστώ για τη βοήθεια !!

Δημοσ.

Άλλαξα το φίλτρο , φαίνεται να δουλεύει σωστά. Δεν είχα πάρα πολύ χρόνο για ενδελεχές testing, αλλά ως τώρα όλα καλά. Θα επανέλθω αν συνεχιστεί η ιστορία. :)

ευχαριστώ για τη βοήθεια !!

σπανιο μεν αλλα μπορει ειτε το φιλτρο να ειχε προβλημα ειτε μπορει να ειναι κακης ποιοτητας.ειχα πετυχει κατι φιλτρα που τα βλεπες και λες αυτο που φτιαχνεται?σε κανα υπογειο στην μεση του πουθενα.ουτε καν πλαστικο απεξω.ηταν σαν τυλιγμενο με μονωτικη ταινια.διαγραφοντουσαν οι πυκνωτες απο κατω.

θα το δεις στην πορεια τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...