Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.
Η παρέα που πάντα με βοηθάει στις αγορές μου.

Για αυτό λοιπόν σας στέλνω να μου πείτε την γνώμη σας για τα παρακάτω ακουστικά.
Ποιο από τα δύο να πάρω?

Link.png Site: A4-TECHG500

Ή

Link.png Site: ElementHD-4000G

Έχει κάποιος κάποιο από τα δύο?

Ο λόγος του συγκεκριμένο site είναι επειδή μου φέρανε δώρο από το συγκεκριμένο κατάστημα και θα το αλλάξω.
Οι επιλογές είναι περιορισμένες όπως θα δείτε και μόνοι σας.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Δεν έχω πλέον ακουστικά κι ελπίζω όταν περάσουν κάποια χρόνια να μη χρειαστεί να βάλω λόγω βαρηκοΐας :-D αλλά μια κι οι τιμές είναι παραπλήσιες, το πρώτο μου γεμίζει περισσότερο το μάτι, υπό την έννοια ότι είναι βολικότερο στο να το φοράς/χειρίζεσαι. Κι αυτό το λέω γιατί σε διάφορα netcafes όποτε πήγαινα φορούσα ανάλογα ακουστικά ειδικά αν ήθελα να μην ακούω τους ενοχλητικότατους θαμώνες!

Δημοσ.

MrseanKon Ευχαριστώ για την βοήθεια.

CrimsonSky Τα λιγουρεύτικα και εγώ αλλά νόμιζα δεν έχουνε μικρόφωνο.
Τελικά το έψαξα και έχουνε? Θα είναι καλό όμως τόσο μικρό που είναι?

Πάντος φαίνονται πολύ βολικά :) Για πες για πες ^_^

EDIT: Αξίζει να πάω στα 200 ή είναι πολύ ακριβά χωρίς να έχουν πολλές διαφορές?
Το λέω γιατί το μικρόφωνο με ενδιαφέρει να είναι καλό διότι το χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

Μικροφωνο εχουν και τα 2, το οτι ειναι μικρο και εκει που ειναι του 100 σημαινει οτι μπορει να πιανει θορυβο απο το δωματιο αλλα αμα δεν το δοκιμασεις αυτο δεν..
διαφορα εχουν, τωρα επειδη ειναι δωρο καποια λεφτα δεν ξερω ειναι πως το βλεπεις, απο τη μια σου εκαναν ενα ωραιο δωρο τα 100 τα κρατας οσο πανε, δεν σε νοιαζει τοοσο αμα κατι παθουν κλπ, απο την αλλη πηρες τα 200 που ειναι απο τα πολυ καλα gaming headset πρακτικα σε καλυτερη τιμη και γι αυτο εχεις τις αναλογες απαιτησεις, το αγχος μην τα χαλασεις κλπ.
Δεν ξερω αν το περναω το μηνυμα σωστα, το ζουμι ελπιζω το πιανεις :P

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ σωστός σε αυτό που λές....
Ευχαριστώ πάρα πολύ και πραγματικά βοήθησες!!!!

Ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, βοήθησε πολύ!

Καλή συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.

EDIT: Αξίζει να πάω στα 200 ή είναι πολύ ακριβά χωρίς να έχουν πολλές διαφορές?

Το λέω γιατί το μικρόφωνο με ενδιαφέρει να είναι καλό διότι το χρησιμοποιώ.

ναι αξίζει ;)

προσωπικά έχω ακουστικά AKG.

Προτείνω τα K-612.

Μετά πας σε Beyerdynamic

Αν θες οπωσδήποτε ακουστικά με μικρόφωνο πας σε αυτό, συν μια κάρτα ήχου. Μικρόφωνο προτείνω SM58 για βέλτιστη απόδοση στη περίπτωση που αποφασίσεις να είναι ξεχωριστό από τα ακουστικά. Μόλις δοκιμάσεις τον εξοπλισμό που σου πρότεινα θα εκπλαγείς, είναι μακράν οι καλύτερες επιλογές για τα λεφτά τους. Αξίζουν και το τελευταίο cent.

Επίσης υπάρχει και έτοιμο kit όπως αυτό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω γνώμη. Το Gear μου είναι με μια focusrite saffire pro 24 dsp, 2 μικρόφωνα SM58, τα ακουστικά HMC 660 X, συν AKG K280 για 2η φωνή.

Δημοσ.

Θελει απο το συγκεκριμενο καταστημα και φτηνα αλλιως λες να του προτειναν τις φολες τα siberia?? :P Τι του βαζεις πανακριβα lol.. :P

Δημοσ.

Θελει απο το συγκεκριμενο καταστημα και φτηνα αλλιως λες να του προτειναν τις φολες τα siberia?? :P Τι του βαζεις πανακριβα lol.. :P

πανάκριβα δεν θα τα έλεγα σε καμία περίπτωση, δεν του πρότεινα μικρόφωνο των 10.000Ευρώ για recording ούτε μια Metric halo με 2-6 χιλ η ακουστικό του χιλιάρικου.

Αν η επιστροφή που έχει από το κατάστημα είναι των 50Ευρώ, ας πάρει ένα game που δεν το έχει από τη συλλογή του και ας επιλέξει από το thomann τα υπόλοιπα. Η διαφορά των επαγγελματικών ακουστικών με των "gaming" είναι χαοτική, συν ότι είναι κάτι που θα αντέξει περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Τα εχω και εγω τα AKG btw ειναι πολυ καλα(τα ειχα και με modmic) αλλα οταν σου βαζει headsets 35-40ε(κατι τετοιο ψαχνει ο ανθρωπος) και εσυ του βαζεις κοστος 135+ δεν ξερω ποσο ακομα τα μεταφορικα +mic τι μου λες δεν ειναι πανάκριβα.. :P

Δημοσ.

Τα εχω και εγω τα AKG btw ειναι πολυ καλα(τα ειχα και με modmic) αλλα οταν σου βαζει headsets 35-40ε(κατι τετοιο ψαχνει ο ανθρωπος) και εσυ του βαζεις κοστος 135+ δεν ξερω ποσο ακομα τα μεταφορικα +mic τι μου λες δεν ειναι πανάκριβα.. :P

το shipping από το thomann είναι +20 με εξαίρεση αν φτάσεις αγορές των 300Ευρώ που είναι δωρεάν.

Από τη στιγμή που ρώτησε αν αξίζει να ανέβει στα 200 ευρώ του απάντησα αναλόγως, και καλό ήταν να το κάνει.

Δημοσ.

το shipping από το thomann είναι +20 με εξαίρεση αν φτάσεις αγορές των 300Ευρώ που είναι δωρεάν.

Από τη στιγμή που ρώτησε αν αξίζει να ανέβει στα 200 ευρώ του απάντησα αναλόγως, και καλό ήταν να το κάνει.

Πες το ετσι, σε περασαμε για τελειως κουλο νομιζω.. Στα SIBERIA 200 ρωτησε αν αξιζει να παει και να δωσει ...40 ευρω απο την τσεπη του
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...