Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ψαχνω κινητο χωρις καμερα που να παιρνει εφαρμογες Οπως whatsapp και viber αν εχετε κατι υποψην σας θα το εκτιμησω 

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ψαχνω κινητο χωρις καμερα που να παιρνει εφαρμογες Οπως whatsapp και viber αν εχετε κατι υποψην σας θα το εκτιμησω 

Ευχαριστω πολυ

αν το θες για στρατο δεν αξιζει να αγορασεις συσκευη μονο γιαυτον το λογο

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε ένα κινητό και μια θήκη σιλικόνης και φόρεσε την ανάποδα. (ακραία λύση.) Πάντως αν θες για στρατό δεν έχεις θέμα με την κάμερα.

• Like 2
Δημοσ.

Πάρε ένα κινητό και μια θήκη σιλικόνης και φόρεσε την ανάποδα. (ακραία λύση.) Πάντως αν θες για στρατό δεν έχεις θέμα με την κάμερα.

Στο κεντρο ισως να εχει προβλημα..εσπασαν τν καμερα του ξαδερφου μου ..ευτηχως ηταν φθηνο κινητο
Δημοσ.

Εξαρτάται το κέντρο. Εγώ πχ Θήβα έκανα βλακεία που δεν το πήρα μαζί μου, ωστόσο θέλει προσοχή. Στη μονάδα-πάλι βλέπεις τι γίνεται-όλοι με τα smartphones στο χέρι είναι. Με λίγη προσοχή όλα κομπλέ. Δεν αξίζει πραγματικά να δώσεις λεφτά για κάτι τέτοιο πέρα από κανα καλό Nokia με ένα 20ευρω.

Δημοσ.

Εξαρτάται το κέντρο. Εγώ πχ Θήβα έκανα βλακεία που δεν το πήρα μαζί μου, ωστόσο θέλει προσοχή. Στη μονάδα-πάλι βλέπεις τι γίνεται-όλοι με τα smartphones στο χέρι είναι. Με λίγη προσοχή όλα κομπλέ. Δεν αξίζει πραγματικά να δώσεις λεφτά για κάτι τέτοιο πέρα από κανα καλό Nokia με ένα 20ευρω.

αυτο... εκτος απο ΕΔ σε ολα τα αλλα σώματα κατα 99% δεν υπαρχει προβλημα με smartphone. περνεις ενα νοκια 6310 απο το συρταρι στην αρχη και μετα την 1η αδεια κουβαλας το 5 ιντσο..

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...