OC7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, μου έδωσαν ένα iphone 4 και είναι σπασμένο μπροστά/πίσω. Έψαξα σε αρκετά καταστήματα να δω πόσο πάει η επισκευή και ζητάνε τουλάχιστον 70 ευρώ που είναι υπερβολικά πολλά για το συγκεκριμένο. Έχετε υπόψιν κάτι? Ίσως Αθήνα κάπου?
Pseudonumo Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δεν νομίζω να αξίζει να το φτιάξεις. Πάντως, μόνο με μαιμού ανταλλακτικά θα βρεις πιο φθηνά, της apple είναι ακριβά.
OC7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Πάντως, μόνο με μαιμού ανταλλακτικά θα βρεις πιο φθηνά, της apple είναι ακριβά. Έχεις κάτι να προτείνεις ?
GeorgeSony Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 http://www.ebay.com/itm/Front-Panel-Glass-Touch-Digitizer-LCD-Display-Screen-Assembly-For-Iphone-4-GSM-/291411751242?hash=item43d97e714a:g:Lt4AAOSwtExVgitb
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Για μενα βασικα ουτε τα ανταλλακτικα αξιζουν τον κοπο/ταλαιπωρια. Χτυπα ενα Lumia στα χρηματα αυτα ή το Moto E 2nd gen ή Moto G 2nd gen μεχρι 100ευρω και εισαι αρχοντας. Τα εχουν φαει πλεον τα ψωμια τους τα iphone μεχρι και το 4s μην κοροιδευομαστε.
Pseudonumo Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Θα κολλάει έτσι κι αλλιώς. Με 512mb RAM δεν πάει πουθενά σήμερα! Περιέργως τα iphone 4 πωλούνται 70-100 ευρώ στις αγγελίες...οπότε ίσως αξίζει να το φτιάξεις για να το πουλήσεις. Για χρήση δεν αξίζει.
OC7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 http://www.ebay.com/itm/Front-Panel-Glass-Touch-Digitizer-LCD-Display-Screen-Assembly-For-Iphone-4-GSM-/291411751242?hash=item43d97e714a:g:Lt4AAOSwtExVgitb Αυτό κοιτουσα χθες, ειναι καλη ιδέα θα το εχω στα υποψιν. Για μενα βασικα ουτε τα ανταλλακτικα αξιζουν τον κοπο/ταλαιπωρια. Χτυπα ενα Lumia στα χρηματα αυτα ή το Moto E 2nd gen ή Moto G 2nd gen μεχρι 100ευρω και εισαι αρχοντας. Τα εχουν φαει πλεον τα ψωμια τους τα iphone μεχρι και το 4s μην κοροιδευομαστε. Εχω κινητό, απλώς το συγκεκριμένο μου το έδωσαν και έλεγα μήπως το επισκευάσω Θα κολλάει έτσι κι αλλιώς. Με 512mb RAM δεν πάει πουθενά σήμερα! Περιέργως τα iphone 4 πωλούνται 70-100 ευρώ στις αγγελίες...οπότε ίσως αξίζει να το φτιάξεις για να το πουλήσεις. Για χρήση δεν αξίζει. Εδω θα διαφωνησω κάθετα. Ισχύει στα Android, που θες 1 giga ram για μια αξιοπρεπη χρήση, αλλα στο iphone είναι διαφορετικο το λειτουργικό και δε κολλαει πουθενά σε οτι εχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Ειναι θέμα software καθαρα
jumaru99 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ανταλλακτικά της Apple δεν υπάρχουν... άρα μόνο για 3rd party. Στα 30€ max είναι το κόστος της οθόνης(Κοίτα ebay για φθηνότερα). Αν πιάνουν τα χέρια σου υπάρχουν πολλοί οδηγοί στο net να το κάνεις μόνος σου. 15' ιστορία είναι
Pseudonumo Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 στις εφαρμογές συμφωνώ, αλλά οι ιστοσελίδες μέρα με τη μέρα βαραίνουν.<br><br><br> Η εμπειρία μου από iphone 4 φίλου σε σύγκριση με iphone 5 είναι ότι το 5 τρέχει καλύτερα. Το 4 είχε τα κολλήματά του. Φυσικά από android με 512 Ram τρέχει καλύτερα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει τις καθυστερήσεις του κι αυτό.
OC7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 στις εφαρμογές συμφωνώ, αλλά οι ιστοσελίδες μέρα με τη μέρα βαραίνουν.<br><br><br> Η εμπειρία μου από iphone 4 φίλου σε σύγκριση με iphone 5 είναι ότι το 5 τρέχει καλύτερα. Το 4 είχε τα κολλήματά του. Φυσικά από android με 512 Ram τρέχει καλύτερα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει τις καθυστερήσεις του κι αυτό. Δε θα έκανα ποτέ σύγκριση iphone 4 με το 5, είναι άδικο και από άποψη ram και επεξεργαστή, ας μείνουμε στο θέμα μας όμως. Ανταλλακτικά της Apple δεν υπάρχουν... άρα μόνο για 3rd party. Στα 30€ max είναι το κόστος της οθόνης(Κοίτα ebay για φθηνότερα). Αν πιάνουν τα χέρια σου υπάρχουν πολλοί οδηγοί στο net να το κάνεις μόνος σου. 15' ιστορία είναι Εκεί μάλλον θα καταλήξω, είδα μπόλικα videos στο youtube
manthos626 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Θα κάνεις κακι δουλειά το 4 και 4s είναι τα πιο περίπλοκα στην οθόνη καλή επιτυχία
OC7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Θα κάνεις κακι δουλειά το 4 και 4s είναι τα πιο περίπλοκα στην οθόνη καλή επιτυχία Μη προδικάζεις! Είναι όντως περίπλοκο αλλά βήμα βήμα ίσως το καταφέρω
manthos626 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Εχεος δικιο (ποτε μην υποτιμας καπιον) τεσπα αφου το κανεις πεσμα και μας εδω τι εγινε
mao Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 φιλε μου ειναι πολυ δυσκολη η αλλαγη πουλησετω καλυτερα , το πιο ευκολο θα ηταν σε iphone 5
Haldol Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Όσα 3rd party ανταλλακτικά έχω δοκιμάσει για οθόνη (σε iPhone 3GS / 4) ήταν προβληματικά στην απόκριση. Ψάξε για κάποιο original (μεταχειρισμένο) ανταλλακτικό από χαλασμένο iPhone. Αυτά τα 10-20 $ που θα δώσεις σε κινέζικο ανταλλακτικό στο eBay, δεν αξίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα