nikos903 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 All in One κυριολεκτικά... Δεν ξέρω ποια εταιρία τα εισάγει αυτά ή αν τα συναρμολογεί το public... Όπως και να έχει, περίμενε να έρθει Δευτέρα και πάρε Γ.Γραμματεία, πες τους τι γίνεται, γραμμές στην οθόνη και σβησίματα στιγμιαία, και θα σε καθοδηγήσουν. Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα στο τέλος.
nikos903 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Τίποτα, καλά ξεμπερδέματα. Δευτέρα βλέπουμε να δεις τι θα σου ζητήσουν και απο Γ.Γ.
Fubar.gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Το πρόβλημα φαίνεται να είναι της κάρτας γραφικών και όχι του πάνελ. Αυτο θα το επιβεβαιώσεις συνδέοντάς το σε κάποια εξωτερική οθόνη. Αν κάνει το ίδιο πρόβλημα και εκεί τότε δέν φταίει το πάνελ. 1
nikos903 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αν ήταν κάρτα γραφικών δεν θα το έκανε σε όλη την οθόνη; Και αν χτύπαγε τέτοιο αναβόσβημα δεν θα έκανε επαναφορά drivers στα 7ρια κάτω δεξιά; Εμένα δεν μου αρέσει η καλωδιοταινία και η πλακέτα της οθόνης αλλά ποιος ξέρει... Αν δεν βγει για δοκιμές 100% σίγουρος δεν μπορεί να είναι κανένας. Μετά αυτό είναι all in one, παίρνει άλλη πηγή εικόνας; Τα έχει όλα πίσω απο την οθόνη.... Όπως και να έχει όμως δεν είναι δικιά του δουλειά να βρει τι φταίει Αφού είναι μέσα στην εγγύηση γιατί να τρέχει; Προφανώς υπάρχει θέμα Hardware στο σύστημα...
panormou13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 το προβλημα μου ειναι οτι αυτοι δεν το δεχοντε ως προβλημα λενε οτι ο κατασκευαστης τους απαντησε οτι αυτο ειναι μεσα στις προδιαγραφες και οτι δν μπορουν να κανουν κατι αλλο αφου ο κατασκευαστης ειπε αυτο.
Roger Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 το προβλημα μου ειναι οτι αυτοι δεν το δεχοντε ως προβλημα λενε οτι ο κατασκευαστης τους απαντησε οτι αυτο ειναι μεσα στις προδιαγραφες και οτι δν μπορουν να κανουν κατι αλλο αφου ο κατασκευαστης ειπε αυτο. Πριν αρχισεις να τρεχεις σε γραμματειες καταναλωτων που αναφερθηκε 500 φορες στο ποστ,προσπαθησε να βγαλεις καποια ακρη. Ζητα το email του κατασκευαστη οτι ειναι μεσα στις προδιαγραφες να το κανει αυτο.Οταν αγοραζετε turbox και multirama δυστυχως δεν υπαρχει απο πισω σοβαρη υποστηριξη.Τωρα,αν τους πολυζαλισεις θα σου ερθει ενα email απο ενα τυπο στην Chinatown ο οποιος θα ειναι ο κατασκευαστης και θα σου γραφει πεντε μπουρδες οτι ετσι πρεπει να δουλευει,παρολαυτα ,εσυ ειναι υποχρεωμενος να το εχεις στα χερια σου,αφενος να μαθεις ποιος ειναι ο κατασκευαστης και αφετερου να δεις την απαντηση του. Το ζητημα ειναι φως φαναρι οτι το καταστημα δεν θελει να ''φαει'' το ανταλλακτικο,οποιο αυτο και αν ειναι,panel,καλωδιοταινια,ή μια απλη ψυχρη κολληση που δεν βλεπουν. Σου ειπαν οτι αλλαξανε motherboard,το παλιο motherboard σου το επεστρεψαν ή επρεπε να γυριζει με rma στον κατασκευαστη? Μην αγοραζετε τετοια brands. 3
panormou13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 μου επεστρεψαν το παλιο motherboard αλλα μου ειπαν οτι αλλαξαν motherboard προληπτικα(!!) . εγω πιστευω οτι επειδη ειναι παλιο μοντελο δεν εχουν καν ανταλακτικο πανελ αφης και δεν θελουν να μπλεξουν με αντικατασταση.
Roger Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αν δεν εχουνε ανταλλακτικο,ειναι δικο τους προβλημα.Οταν το πουλαγαν ητανε ευκολο να παρουνε τα λεφτα του πελατη. 2
panormou13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 απάντησαν οτι το κεντρικο τους service υποστιριζει οτι δεν υπαρχει προβλημα και οτι ειναι στις προδιαγραφες και το κανει οταν αλλαζουν τα hz (!!) και ειναι φυσιολογικο.μου ειπαν να παω να παραλαβω και μετα ας κινηθω οπως θελω αυτοι δν μπορουν να κανουν κατι αλλο.
Sotosgl Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αχ αυτες οι επεκτασεις εγγυησης ειναι η μεγαλυτερη απατη που εχει δημιουργηθει. Φυσικα σε ενα προιον που ειναι EOL δεν θα υπαρχει επισιμη υποστηριξη μετα απο 5 ή εστω 4 χρονια,ποσο μαλλον σε ενα All in One πακετο και ειδικα με τους ρυθμους που προχωραει η τεχνολογια. Απαιτησε να σου δωσουν γραπτως ολα αυτα που σου λενε καθως και το ιστορικο της ολης διαδικασιας και προχωρα σε Συνηγορο του Καταναλωτη,Γενικα Γραμματεια Καταναλωτη και ΙΝΚΑ.Το οτι στις 15 εργασιμες δικαιουσαι προιον αντικαταστασης ειναι γεγονος αλλα το παιζουν ολοι χαζοι και οτι δεν ξερουν. Κυνηγα το οσο παει,μπορεις επισης να αρνηθεις την παραλαβη μεχρι να φτιαχτει εκτος αν παιζουν αποθηκευτρα και αλλες τετοιες παγιδες στην μεση.Κοιτα τι υπογραφεις επισης κατα την παραλαβη για να μην εχουν χωσει στα μουλωχτα οτι δεχεσαι το προιον και οτι δουλευει σωστα γιατι εκει το πανε με τις πονηριες τυπου ειναι φυσιολογικο.
nikos903 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δηλαδή αν ρίξεις τα Hz δεν στο κάνει αυτό; Δεν κατάλαβα, τι θέλουν να πούνε.... Πήρες Γ.Γ?
panormou13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 thx που βοηθατε αληθεια! παντα το κανει .. αφου στο βιντεακι ειμαι απεναντι απο το pc και απλα τρεβαω βιντεο. μου ειπαν οτι hz αλλαζει και μονη της η καρτα γραφικων και στην αναμονη(!!). το θεμα ειναι οτι αφου ειναι στις προδιαγραφες γιατι δεν μου το ειπαν απο την πρωτη στιγμη και περιμενω 8 μηνες .. και γιατι την δευτερη φορα αλλαξαν και motherboard αφου υποτηθετε δεν υπηρχε προβλημα..
nikos903 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Απο 2d σε 3d και ανάποδα, ναι όντως αλλάζει αυτό δυναμικά αλλά αυτό που σου κάνει δεν θα έπρεπε να στο κάνει... Άσε τι λένε... Όπως και να έχει, πήρες γραπτή την απάντηση;
panormou13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 δεν πηγα να το παραλαβω ακομα γιατι δν ξερω τι ακριβως να κανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα