Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 3 χρονια ειχα αγοράσει ενα all in one pc απο τα multirama.καποια στιγμη αρχισε να μου κάνει καποιο τρεμοπεγμα στην οθονη..λιγο πριν λήξει η extra εγγυηση το πηγα στο service public που απο εκει μου ειπαν οτι πρεπει να εξηπυρετηθω πλεον.το service τους μετα απο μηνες αναμονης μου απαντησε οτι ειναι φυσιολογικο αυτο που μου κανει και το ειχαν ολα τα μοντελα και αρνουνται να το αλλαξουν καθως λενε οτι ειναι μεσα στις προδιαγραφες του κατασκευαστη.δεν ξερω τι να κανω.. σας παραθετω το pc μου με το προβλημα που αυτοι θεωρουν φυσιολογικο..

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει θέμα η οθόνη, πήγαινε την πάλι πίσω.

Ρώτα που είναι αυτές οι προδιαγραφές αν σου πούνε κάτι :P :p Θα γράφει με μεγάλα μαύρα γράμματα κάπου "H οθόνη ανοιγοκλείνει μόνη της κάθε 10 δεύτερα για λόγους οικονομίας ρεύματος" χαχαχα

Αλλιώς τους τρέχεις λίγο με γραμματείες καταναλωτή etc και θα στην φτιάξουν.

• Like 3
Δημοσ.

στο service ειναι φίλε μου :) απλα μου ειπαν οτι δεν φτιαχνετε γιατι ειναι φυσιολογικό.μάλλον δεν εχουν panel γιατι ειναι παλιο και θελουν να γλυτώσουν την αντικατάσταση με νεο.

Δημοσ.

Σαφως και αυτο το προβλημα ΔΕΝ ειναι μεσα στις προδιαγραφες του κατασκευαστη. Εαν επιμενουν στο οτι δεν υπαρχει λογος επισκευης τοτε να απευθυνθεις στην γγ καταναλωτη, http://www.efpolis.gr/
Στην καταγγελια θα αναφερεις με λεπτομερια την αγορα την εγγυση με φωτογραφιες και την απαντηση (κατα προτιμηση γραπτη) του σερβις της εταιριας που πηγες.
Καλο κουραγιο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το κρατήσουν πάνω απο 15 μέρες (εργάσιμες ή κανονικές δεν θυμάμαι) πρέπει να σου δώσουν κάποιο άλλο για να κάνεις την δουλειά σου.

Αν παρ όλα αυτά το πεις και δεν σου δώσουν (και περάσουν οι 15) τότε πάρε ένα τηλ στην Γ.Γραμματεία να δεις πως θα προχωρήσεις.

Δημοσ.

εχεις δικιο φιλε μου αλλα πως να ζητησω αλλο αφου αυτοι μου λενε οτι δεν εχουν κατι να φτιαξουν και οτι ειναι οκ το μηχανημα μεσα στις προδιαγραφες του κατασκευαστη και να παω να παραλαβω..

Δημοσ.

Αν σου πούνε τέτοιο πράγμα πες τους να το βάλουν να το δείτε εκεί όλοι μαζί, αν το δούνε και πάλι λένε οτι θέλουν ζήτα όπως σου είπε και ο orck απάντηση γραπτά που να αναφέρει το πρόβλημα (ή δυνατότητα αν το θέλουν έτσι :P) της οθόνης καθαρά. Μετά με αυτό πας σε γραμματεία και βγάζουν αυτοί άκρη.

Βέβαια μόλις πεις οτι θα πας Γεν.Γραμματεία λογικά θα το πάρουν χαμπάρι και θα στο φτιάξουν αλλά όπως και να έχει πάρε χαρτί με την "γνωμάτευση".

ps Αυτό στο κάνει συνέχεια ή μια φορά μετά απο 5/10 λεπτά που δεν χρησιμοποιείς το pc και μετά τέρμα; Για να δούμε περίπου τι είναι.

Δημοσ.

τους εχω 3 βιντεακια σε φάκελο που δειχνουν οτι το κανει..το κανει παντα στην αρχη που ανοιγει το pc και ενω ειναι σε αναμονη στην επιφανεια εργασιας και μετα που και που αλλα φοβαμαι ισως καποια στιγμη καει κατι..δεν αμφησβητουν οτι το κανει απλα μου λενε οτι το στειλαν για ελεγχο και ο κατασκευαστης απαντησε οτι ειναι λογικο!

Δημοσ.

μου το εχουν φερει δυο φορες και καλα φτιαγμενο.. την πρωτη ειπαν οτι του καναν format κλπ.. την δευτερη του αλλαξαν motherboard(!!) και τωρα ειπαν τελικα οτι δν μπορεσαν να βρουν τι φταιει και το στειλαν στον κατασκευαστη που τους απαντησε οτι ειναι μεσα στις προδιαγραφες να το κανει αυτο.

Δημοσ.

Άσε τα βιντεάκια, live να το δούνε γιατί είναι εξόφθαλμο οτι έχει θέμα το πάνελ.

Αφού δεν αμφισβητούν οτι το κάνει πες τους να στο γράψουν σε χαρτί με υπογραφή υπευθύνου και πάρε μετά την γ.γραμματεία τηλέφωνο, θα τους πάρουν μετά αυτοί και θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση (ή αν δεν θες να τρέχεις πάρε τους πριν πας και σου λένε τι πρέπει να κάνεις).

Όπως και να έχει πρέπει να στο φτιάξουν...

Ο κατασκευαστής απάντησε οτι είναι λογικό αυτό ή το δικό τους σέρβις; Γιατί στα 3 χρόνια δύσκολο να πάει στον κατασκευαστή, έχει λήξει η εγγύηση αυτού...

Λύση 2: Το πας σε άλλο κατάστημα public :P :p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...