Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω συσκευή android στην οποία έχει να βγει official update από τον Ιαν. του 15'. (4.4 Kitkat)

Δεν είναι κάπως επικίνδυνο; Ποια είναι η γνώμη σας;

Δημοσ.

εδώ υπάρχουν ναυαρχίδες με την 6 που έχουν επίπεδο ασφαλείας του 15 και ναυαρχίδες λίγων μηνών που δεν πήραν καν την 6...

φυσικά και είναι επικίνδυνο αλλά ποιος νοιάζεται από τις εταιρίες, το μόνο που τους νοιάζει είναι να παρουσιάζουν ηλίθιες καινοτομίες να πουλάνε στα κορόιδα.

android είναι μόνο το νεξους που αναβαθμίζεται άμεσα, όλα τα άλλα είναι για πέταμα από άποψη ενημερώσεων.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι να ειναι επικίνδυνο...

Για να γίνεται απλά κουβέντα σε forums και στο διαδίκτυο. 

Όλοι οι χάκερς έχουν αποφασίσει να επιτεθούν σε συσκευές που δεν έχουν πάρει update Marshmallow 6.0.1. Απαγορεύω στους χάκερς να υποκλέψουν τις συνομιλίες μου σύμφωνα με την συνθήκη της Καζαμπλάνκα και το άρθρο 313 του Εταιρείας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΕΠΠΔ) της Λιμνούπολης. Επίσης απαιτώ αποζημίωση από την κατασκευάστρια εταιρεία σύμφωνα με την Διακήρυξη της Γιάλτας. Κοινοποιήστε το και κάντε tag έναν φίλο σας ώστε να το δουν όλοι.

ΥΓ. Για την ιστορία εγώ έχω τελευταίο security update τον Δεκέμβριο του 2015 κι ενώ έχω στη συσκευή μου σημαντικά δεδομένα. Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι δηλαδή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...