Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοβάμαι μην μου πέσει η οθόνη 5,5 μεγάλη, άλλωστε η 5 δεν θα είναι ικανοποιητική? Όσο για το Redmi note 3 κάπου διάβασα ότι αν χρησιμοποιείς μόνο μια sim μπορεί να βάλεις sd στην άλλη υποδοχή sim.

Όσο αφορά το θέμα του χώρου , φοβούμουν μην είναι λίγα τα gb και του 5χ ( 10 gb πραγματικός ελύθερος). Αλλά μετά το έψαξα και διαπίστωσα ότι όλη η μουσική μου είναι κάτω απο 1 gb. Οπότε χωρίς βαριά παιχνίδια δεν θα γεμίσει πλήρως ο χώρος, ακόμα και με φωτογραφίες και λίγα βίντεο.

Το redmi note 3 δεν περνει sd.

Το redmi note 3 pro περνει sd.

Αν θες παρε το redmi 3 που ειναι 5" και περνει και sd μιας και δεν εχεις πολλες απαιτησεις.

Δημοσ.

Το redmi note 3 δεν περνει sd.

Το redmi note 3 pro περνει sd.

Αν θες παρε το redmi 3 που ειναι 5" και περνει και sd μιας και δεν εχεις πολλες απαιτησεις.

Απαιτήσεις δεν έχει αλλά θα κάνει το κινητό μίνι σινεμά οπότε είναι αμαρτία να κοιτάξει οτιδήποτε κάτω από 5.5". Εγώ τουλάχιστον έτσι το αποκωδικοποιώ. Το δικό μου είναι 5.36" και το θεωρώ οριακά μικρό μέγεθος σε ότι αφορά τη θέαση ταινιών κτλ. Νομίζω οι 5.5" είναι το μίνιμουμ μέγεθος που θα πρέπει να κοιτάξει κάποιος που θέλει μίνι σινεμά.

Δημοσ.

Απαιτήσεις δεν έχει αλλά θα κάνει το κινητό μίνι σινεμά οπότε είναι αμαρτία να κοιτάξει οτιδήποτε κάτω από 5.5". Εγώ τουλάχιστον έτσι το αποκωδικοποιώ. Το δικό μου είναι 5.36" και το θεωρώ οριακά μικρό μέγεθος σε ότι αφορά τη θέαση ταινιών κτλ. Νομίζω οι 5.5" είναι το μίνιμουμ μέγεθος που θα πρέπει να κοιτάξει κάποιος που θέλει μίνι σινεμά.

Ισως να εχεις και δικιο,γιατι εγω εχω και το Chromecast(2015) και δεν με απασχολουν η ιντζες και ας εχω το redmi 3 και το redmi note 3.

Εχω και το ταμπλετ Ζ2 αλλα και παλι με το Chromecast την εχω κατα βρει.

Δημοσ.

Ποιος καθεται να βλεπει ταινιες σε κινητο σημερα;!!!! Ακομα και η πιο απλη τηλεοραση ειναι καλυτερη... και γω προτεινω το xiaomi!

Δημοσ.

Εντάξει , είμαι ανάμεσα στο 5x και στο play. Απο ότι βλέπω το 5χ έχει καλύτερο επεξεργαστή και stock android και κάποια εξτραδάκια (fingerprint sensor). Το play παίρνει sd, έχει μεγαλύτερη οθόνη και ράδιο, μεγαλύτερη μπαταρία και σχεδόν stock android με λίγα επιπλέον απο την motorola. Μου φαίνεται λίγο άκυρο που δεν έχει γυροσκόπιο αλλά τι να πώ. Οπότε βλέπω προς μεριά του play.

Ευχαριστώ όλου σας για την βοηθειά σας. :-)

Δημοσ.

Για το σκοπό που το θες το Moto είναι σίγουρα καλύτερο. Με τίποτα δεν μπορείς να παραβλέψεις τις 5.5" που θα σου προσφέρουν πολύ καλύτερη και άνετη θέαση. Είναι πολλές οι .3 έξτρα ίντσες.

To γυροσκόπιο...ναι είναι μια έλλειψη μπούρδα από μεριάς Moto, δεν ξέρω τι σκεφτόντουσαν. Από την άλλη ως μη απαιτητικός χρήστης εσύ δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει κιόλας.

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

μπορείτε να μου προτείνετε το καλύτερο απο τα 4 κινητά παρακάτω:

Redmi Note 3

Nexus 5x

moto x play

ascend p8

Τα κινητά τα θέλω για βασική χρήση, δηλαδή όχι βαριά παιχνίδια. Το καθημερινο σερφάρισμα, youtube, κανένα επεισόδιο anime και απλες εφαρμογές. Αυτό που με νοιάζει το πιο πολύ είναι να μην τρώει lag και να έχει ένα αξιοπρεπές build quality, να αντέξει κάμποσο καιρό.

Σε σερφαρισμα καλυτερο κ πιο γρηγορο ειναι το nexus 5x.

Στο να μην τρωει lag μελλοντικα και να αντεξει καμποσο καιρο απο αποψη επιδοσεων, παλι το nexus 5x ειναι το καλυτερο, μιας κ ειναι αρκετα δυνατοτερο απο τα αλλα.

Δεν εχει ομως το build quality του moto x play.

Απο αποψη μεγεθους το moto x play και το nexus 5x εχουν παρομοιο μεγεθος, χωρις να εχουν μεγαλες διαφορες (0.3"), οποτε διαλεξε ποιο προτιμας.

Απο αποψη αντοχης στο χρονο λογω επιδοσεων και να μην κουραζει μελλοντικα, το nexus 5x ειναι προτιμοτερο οπως ειπαμε.

Ζυγισε λοιπον τι θελεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...