Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

μπορείτε να μου προτείνετε το καλύτερο απο τα 4 κινητά παρακάτω:

Redmi Note 3
Nexus 5x
moto x play
ascend p8

Τα κινητά τα θέλω για βασική χρήση, δηλαδή όχι βαριά παιχνίδια. Το καθημερινο σερφάρισμα, youtube, κανένα επεισόδιο anime και απλες εφαρμογές. Αυτό που με νοιάζει το πιο πολύ είναι να μην τρώει lag και να έχει ένα αξιοπρεπές build quality, να αντέξει κάμποσο καιρό.

Δημοσ.

Αφού θες να βλέπεις anime και έτσι τότε σου προτείνω μεταξύ του Redmi note 3 και του moto X play επειδή έχουν 5.5" οθόνη. Από εκεί και έπειτα υπάρχουν κάποιες διαφορές που τις ζυγίζεις και διαλέγεις και παίρνεις.

Π.Χ. Moto X play - καλύτερη κάμερα, παρουσία NFC, σχεδόν στοκ android

Redmi note 3 - καλύτερη μπαταρία, μεταλλική κατασκευή, δίκαρτο

Υπόψη ότι στην περίπτωση του Redmi note 3 πρέπει να πάρεις την 32GB έκδοση γιατί δεν παίρνει micro-SD. Τράβα δούλεψε τα λίγο στο χέρι σου και τα δυο και όποιο σου κάνει πάρε αυτό καθώς και οι δυο είναι αξιόλογες συσκευές.

Δημοσ.

Φοβάμαι μην μου πέσει η οθόνη 5,5 μεγάλη, άλλωστε η 5 δεν θα είναι ικανοποιητική? Όσο για το Redmi note 3 κάπου διάβασα ότι αν χρησιμοποιείς μόνο μια sim μπορεί να βάλεις sd στην άλλη υποδοχή sim.

Όσο αφορά το θέμα του χώρου , φοβούμουν μην είναι λίγα τα gb και του 5χ ( 10 gb πραγματικός ελύθερος). Αλλά μετά το έψαξα και διαπίστωσα ότι όλη η μουσική μου είναι κάτω απο 1 gb. Οπότε χωρίς βαριά παιχνίδια δεν θα γεμίσει πλήρως ο χώρος, ακόμα και με φωτογραφίες και λίγα βίντεο.

Δημοσ.

το redmi note 3 παίρνει sd στο 2ο σλοτ της κάρτας σιμ και είναι μακράν ότι πιο vfm υπάρχει.δεν έχει ίχνος λαγκ και η μπαταρία του είναι σκυλί.

Δημοσ.

το redmi note 3 παίρνει sd στο 2ο σλοτ της κάρτας σιμ και είναι μακράν ότι πιο vfm υπάρχει.δεν έχει ίχνος λαγκ και η μπαταρία του είναι σκυλί.

Το λές απο προσωπική εμπειρία αυτό? Το έχεις?

Δημοσ.

Μην φοβάσαι για τις 5.5", θα τις μάθει το χέρι σου γρήγορα. Οταν θα αρχίσεις να βλέπεις περιεχόμενο σε αυτές θα καταλάβεις ότι το αξίζουν σε σχέση με τις 5.2".

Για το Redmi 3 note δεν παίρνει micro SD πουθενά. Μόνο το PRO μοντέλο παίρνει Micro-sd οπότε μην μπερδεύεστε.

Τέλος στο θέμα του χώρου μην κάνεις το λάθος να σκέφτεσαι μπακαλίστικα το τι χρειάζεσαι, θα σου τελειώσει σχετικά εύκολα και γρήγορα. Πάρε είτε μεγάλο σχετικά χώρο ή συσκευή που να παίρνει micro-SD. Εγώ είμαι υπέρ του μεγάλου χώρου της flash μνήμης και όχι της SD γιατί αν θέλεις μπορείς να αποθηκεύσεις και μεγάλα αρχεία μέσα της (παράδειγμα έχω κάποιες συναυλίες από blue-ray που έχω μικρύνει στα 5-7GB και θα ήθελα να τις έχω).

Δημοσ.

Το λές απο προσωπική εμπειρία αυτό? Το έχεις?

το παρήγγειλα, το ξεκλείδωσα, του έβαλα ελληνικά για ένα φίλο.παρότι είναι το πρώτο του σμαρτφοουν έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος. 

μιλάμε για το pro, το άλλο κατά την γνώμη μου δεν αξίζει.

Δημοσ.

Εγώ μιλούσα για το σκέτο, όχι το pro. Οπότε φέβγει το redmi απο την εξίσωση.

Πάρε είτε μεγάλο σχετικά χώρο ή συσκευή που να παίρνει micro-SD.

Το 5χ δεν παίρνει sd. To p8 και το x play παίρνουν.

Δημοσ.

για ποιο λόγο δεν θες το redmi note 3 pro?15$ διαφορά έχει το απλο με το προ.ούτε 10 ευρώ

Απο κίνα? Γιατί στο skroutz έχει μεγάλη διαφορά. Και δεν θέλω παραγγελία απο έξω.

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

μπορείτε να μου προτείνετε το καλύτερο απο τα 4 κινητά παρακάτω:

Redmi Note 3

Nexus 5x

moto x play

ascend p8

Τα κινητά τα θέλω για βασική χρήση, δηλαδή όχι βαριά παιχνίδια. Το καθημερινο σερφάρισμα, youtube, κανένα επεισόδιο anime και απλες εφαρμογές. Αυτό που με νοιάζει το πιο πολύ είναι να μην τρώει lag και να έχει ένα αξιοπρεπές build quality, να αντέξει κάμποσο καιρό.

moto x play δαγκωτο
Δημοσ.

Εγώ μιλούσα για το σκέτο, όχι το pro. Οπότε φέβγει το redmi απο την εξίσωση.

Το 5χ δεν παίρνει sd. To p8 και το x play παίρνουν.

Τότε με την απλή μέθοδο των τριών έχεις ψιλοκαταλήξει σε moto X play. Πάρε το με άνεση, σε αυτά τα χρήματα μια χαρά αξίζει. Μην κοιτάς καμιά συσκευή μικρότερη των 5.5" δεν αξίζουν με τίποτα από τη στιγμή που θα την κάνεις μικρό σινεμά. Πάρε και ένα ζευγαράκι καλούτσικα ακουστικά και θα είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Μεταξύ Nexus 5x και Motorola είσαι. Το Nexus 5x υπερτερεί σε δύναμη, λειτουργικό και ελαφρώς πιο κόμπακτ μέγεθος, κινητό όχι γκουμούτσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...