dexters Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδια διαπιστωσα οτι οταν βαζω και αφηνω το gamepad μου στο pc δεν ενεργοποιειται η προφυλαξη οθονης...μπηκα στο διαδικτυο να ψαξω για τους drivers του αλλα δεν βρηκα κατι... αλλα πιστευετε οι drivers να φταινε???τι μου προτεινετε?
rfc Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Για αρχη δοκιμασε dev manager>universal usb cnotrollers>δεξι κλικ σε ολα> power managment> untick allow this device.... k.l.p. σε οσα σε αφηνει
dexters Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μπορεί να είναι και τα driver μπηκα στο σαιτ αυτης της εταιρειας που ανηκει το gamepad μα δε βρηκα κατι... Για αρχη δοκιμασε dev manager>universal usb cnotrollers>δεξι κλικ σε ολα> power managment> untick allow this device.... k.l.p. σε οσα σε αφηνει wtf??? που ειναι ολα αυτα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα