Προς το περιεχόμενο

Power Bank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι συμβαίνει, δεν μπορεί ολόκληρη νύχτα και να μην φόρτισε. Εκτός και αν είχες συνδεμένο και το τηλέφωνο ταυτόχρονα. Αυτό υποτίθεται ότι σε 6 ώρες έχει φορτίσει πλήρως. Επίσης δεν κατάλαβα, τι σημαίνει να φορτίζεις τις μπαταρίες μία-μία...άλλο και τούτο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα αυτό:http://www.skroutz.gr/s/6374666/Samsung-Portable-Battery-Pack-11300mAh-EB-PN915.html.

Και ήρθε χθές το πρωί,είναι πολύ καλό,εχω φορτηση μέχρι τώρα 5-6 φορές το κινητό μου s4 mini που είναι 1900mah και δέν έχει αδιάση το power bank, το power bank αυτο είναι 11300mah και απ' οτι κατάλαβα έχει μέσα τέσσερης μπαταρίες γιατι αν παρατιρήσαται έχει μπροστά τέσσερα μικρά λαμπάκια, εγώ άφησα το power bank μία ολόκληρη νύχτα και το πρωί άναβε το πρώτο λαμπάκι και το δεύτερο αναβόσβηνε και έβγαλα το power bank απο την μπρήζα και το ξαναέβαλα και είδα ότι το δεύτερο λαμπάκι που αναβόσβηνε δεν αναβοσβηνε ήταν ανηχτό άρα πρέπει να φορτίζω μια-μια την μπαταρία του power bank.

Αυτά, θα πρωτιμούσα να μήν φορτήζω τις τέσσεροις μπαταρίες μια-μια. Όλα τα άλλα είναι εντάξει,είναι samsung δηλαδή μάρκας δηλαδή είναι 100% σήγουρο ότι έχει 11300mah.Σας το πρωτίνω ανεπιφύλακτα.

τα 4 λαμπακια δειχνουν ποσο εχουν γεμισει την μία (και οχι τεσσερις) μπαταρια. οταν το ενα λαμπακι ειναι ανοικτο, σημαινει εχει γεμισει 25%. 25, 50, 75, και 100% οταν ειναι και τα 4 ανοικτα. δεν χρειαζεται να το αποσυνδεεις και να το ξανασυνδεεις. ο λογος που παιρνει ωρα να φορτισει ειναι γιατι χρησιμοποιεις ανταπτορα που δινει λιγο ρευμα (πιθανον κατω απο 1A). παρε ενα με 2A και θα φορτιζει στο 5-6ωρο.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.

τα 4 λαμπακια δειχνουν ποσο εχουν γεμισει την μία (και οχι τεσσερις) μπαταρια. οταν το ενα λαμπακι ειναι ανοικτο, σημαινει εχει γεμισει 25%. 25, 50, 75, και 100% οταν ειναι και τα 4 ανοικτα. δεν χρειαζεται να το αποσυνδεεις και να το ξανασυνδεεις. ο λογος που παιρνει ωρα να φορτισει ειναι γιατι χρησιμοποιεις ανταπτορα που δινει λιγο ρευμα (πιθανον κατω απο 1A). παρε ενα με 2A και θα φορτιζει στο 5-6ωρο.

Πρότινε μου ένα φορτιστή 2a

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρότινε μου ένα φορτιστή 2a

Εχει μια προσφορα τωρα στο crazy sundays του eshop που ο φορτιστης ειναι 2A. (δλδ κανει fast charging)

http://www.e-shop.gr/samsung-ep-ta20ewe-usb-travel-charger-2000mah-for-galaxy-s6-note-4-white-bulk-p-TEL.025569

Μην κοιτας που λεει για το galaxy s6, απλα το λεει αυτο επειδη αυτος ειναι ο φορτιστης που σου δινει η samsung οταν αγοραζεις εκεινο το κινητο... Ο φορτιστης δουλευει για ολες τις συσκευες.

Επεξ/σία από Haris San
Δημοσ.

Κοντά 2 φορτίσεις θα κάνεις με το πρώτο (κάτι παραπάνω από 1 1/2 φόρτιση).

Προσωπικά επειδή δεν είναι μεγάλη η διαφορά τιμής θα πήγαινα στο δεύτερο, βέβαια εξαρτάται και από την χρήση που κάνεις με το Note 2.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κάτι που να εφαρμόζει πάνω στο κινητό και να καρφωνει πάνω στο usb σαν προέκταση του κινητού σε μικρό μέγεθος? Πχ 1-2 εκατοστά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...