vkalfa Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 καλησπερα σας..ενας φιλος εχει το εξης προβλημα..εχει ενα desktop το οποιο ειχε xp..το πηγε σε καποιον τεχνικο και του περασε τα windows 7..τον συνδεσε στο ρουτερ με καλωδιο ethernet..μπηκε μια δυο φορες..εκανε μια ενημερωση που του εβγαλε το συστημα.αλλα τωρα οποτε παει να βαλει το καλωδιο να συνδεθει στο ιντερνετ σβηνει αυτοματα ο υπολογιστης και κανει επανεκινηση..μηπως μπορειτε να μου πειτε τι φταιει?ευχαριστω
guardianx71 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Το πιο πιθανό είναι να πέρασε άλλος driver με το update. Λύσεις είναι ήτε η επαναφορά σε σημείο πριν το update ή κατέβασμα άλλης έκδοσης του driver (ας μην κατεβάσει μόνο τον τελευταίο , αλλά και κάνα δυο παλιότερους) από το site της μητρικής του 2
Fubar.gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αν αφήσει πάνω το καλώδιο μόνιμα τί γίνεται? Κάνει restart? Δέν παίρνει καν μπρός?
vkalfa Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 και κατι ακομα αν σας διευκολυνει..τον δοκιμασα σε ασφαλη λειτουργια και παλι μολις εβαλα το καλωδιο εσβησε.. Αν αφήσει πάνω το καλώδιο μόνιμα τί γίνεται? Κάνει restart? Δέν παίρνει καν μπρός? αν το αφησει μονιμα ξεκιναει μπαινει μεχρι την επιφανεια εργασιας και μολις κανει να συνδεθει στο δικτυο σβηνει..
benign Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μπορει να χαλασε η on board καρτα δικτυου και οταν ενεργοποιηται,να βραχυκυκλωνει το pc και για αυτο να σβηνει. Αν παρει μια φτηνη(8-10 euro),να απενεργοποιησει απο το bios την on board και να δοκιμασει. 1
vkalfa Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μπορει να χαλασε η on board καρτα δικτυου και οταν ενεργοποιηται,να βραχυκυκλωνει το pc και για αυτο να σβηνει. Αν παρει μια φτηνη(8-10 euro),να απενεργοποιησει απο το bios την on board και να δοκιμασει. καλησπερα φιλε..εννοεις να βαλει αλλη καρτα δικτυου?στο λεω γιατι δεν εχουμε μαγαζια με τετοιο υλικο εδω και πρεπει να την παραγγειλω στο ιντερνετ..
benign Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 καλησπερα φιλε..εννοεις να βαλει αλλη καρτα δικτυου?στο λεω γιατι δεν εχουμε μαγαζια με τετοιο υλικο εδω και πρεπει να την παραγγειλω στο ιντερνετ.. Ναι δεν κοστιζουν πολυ γυρω στα 7-10 ευρω και βεβαια αφου την εγκαταστησει,πριν μπει στα windows,να απενεργοποιησει απο το bios αυτην της μητρικης. Μονο αν εχει παλια μητρικη,πρεπει να παρει μια pci καρτα οχι pci express γιατι μαλλον η μητρικη του θα εχει μονο μια pci express θεση. Ενδεικτικα : http://www.e-shop.gr/tp-link-tf-3239dl-10-100m-pci-network-adapter-p-PER.612308
vkalfa Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ναι δεν κοστιζουν πολυ γυρω στα 7-10 ευρω και βεβαια αφου την εγκαταστησει,πριν μπει στα windows,να απενεργοποιησει απο το bios αυτην της μητρικης. Μονο αν εχει παλια μητρικη,πρεπει να παρει μια pci καρτα οχι pci express γιατι μαλλον η μητρικη του θα εχει μονο μια pci express θεση. Ενδεικτικα : http://www.e-shop.gr/tp-link-tf-3239dl-10-100m-pci-network-adapter-p-PER.612308 αυτη που μου εδειξες ειναι για ολους τους υπολογιστες?η καθε υπολογιστης θελει την δικη του?
benign Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 αυτη που μου εδειξες ειναι για ολους τους υπολογιστες?η καθε υπολογιστης θελει την δικη του? Για ολες τις μητρικες των τελευταιων 10 χρονων λογικα.Ξερεις ποια ακριβως μητρικη εχει ο φιλος σου? Αν οχι,εγκαταστησε το δωρεαν προγραμμα speccy και πες μου.
vkalfa Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Για ολες τις μητρικες των τελευταιων 10 χρονων λογικα.Ξερεις ποια ακριβως μητρικη εχει ο φιλος σου? Αν οχι,εγκαταστησε το δωρεαν προγραμμα speccy και πες μου. καλησπερα φιλε..η μητρικη ειναι MSI MS-7101 Chipset Intel 865GV συγνωμη που ενοχλω και παλι..μολις πριν λιγο ανοιξα τον υπολογιστη για να δω την καρτα δικτυου που εχει μεσα..και παρατηρησα οτι η καρτα δικτυου εχει πανω υποδοχη τηλεφωνου μονο..η θυρα που βαζω εγω το to ethernet καλωδιο δεν ειναι εκει που ειναι η καρτα δικτυου αλλα στην ιδια θεση με δυο αλλα usb 2.0.. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2016 από vkalfa
benign Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 καλησπερα φιλε..η μητρικη ειναι MSI MS-7101 Chipset Intel 865GV συγνωμη που ενοχλω και παλι..μολις πριν λιγο ανοιξα τον υπολογιστη για να δω την καρτα δικτυου που εχει μεσα..και παρατηρησα οτι η καρτα δικτυου εχει πανω υποδοχη τηλεφωνου μονο..η θυρα που βαζω εγω το to ethernet καλωδιο δεν ειναι εκει που ειναι η καρτα δικτυου αλλα στην ιδια θεση με δυο αλλα usb 2.0.. Φιλε μου κατι εχεις μπερδεψει ασχημα. Καμμια καρτα δικτυου δεν εχει υποδοχη τηλεφωνου. Εκει που εχω βαλει κοκκινο κυκλακι δεν βαζεις το καλωδιο?
vkalfa Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Φιλε μου κατι εχεις μπερδεψει ασχημα. Καμμια καρτα δικτυου δεν εχει υποδοχη τηλεφωνου. Εκει που εχω βαλει κοκκινο κυκλακι δεν βαζεις το καλωδιο? καλημερα φιλε..εκει που εχεις βαλει τον κυκλο βαζω το ethernet..εγω ανοιξα τον υπολογιστη για να δω πως ειναι η καρτα δικτυου ενημερωτικα..ειδα απο πληροφοριες και βιντεακια οτι αλλαζει σχετικα ευκολα.ομως το εξαρτημα που ειναι κουμπωμενο στην μητρικη και μοιαζει με την καρτα δικτυου εχει πανω υποδοχη τηλεφωνου.εκει που βαζω το καλωδιο ethernet εγω απο την μεσα μερια του υπολογιστη δεν εχει καποιο εξαρτημα που να μοιαζει με καρτα δικτυου και το οποιο να μοιαζει με τις καρτες δικτυου...αυτο λεω..αν κανω καποιο λαθος ζητω συγνωμη..
Sheogorath Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Αυτο που ειδες ειναι 64αρι μοντεμ. Βγαλτο, χωρο πιανει
vkalfa Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Αυτο που ειδες ειναι 64αρι μοντεμ. Βγαλτο, χωρο πιανει οκ φιλε μου ευχαριστω..για το συστημα μου τι καρτα δικτυου να παρω?
Sheogorath Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Την φθηνότερη PCI. πχ https://www.skroutz.gr/s/310816/TP-LINK-TF-3239DL.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα