Προς το περιεχόμενο

Λαμπες αυτοκινητου

tzioros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα θελω γνωμες για αυτες τις λαμπες http://autoplanet.gr/2-home/572-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%83-philips-x-treme-vision-%CE%B74-set-2-tem-130-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%83-.html#.Vwkz45yLRqM εχει βαλει κανεις η εχει να προτεινει καμια αλλη?

post-322631-0-93876000-1460220929_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω τις crystal vision .. Πολύ ευχαριστημένος και σε απόδοση και σε διάρκεια ζωης.

Είχα την προηγούμενη σειρά (την X-treme Vision +100%). Κάνουν αυτό που υπόσχονται, δηλαδή πολύ παραπάνω φως απ'τις εργοστασιακές. Αλλά μαζί με αυτό θα πάρεις και πολύ μειωμένη διάρκεια ζωής...

Εγω λεω ναα βαλουμε ολοι +500% αποδοση καλυτερα για μας, απλα που και που να ξεματιαζεστε.

Δε στραβώνουν αυτές οι λάμπες. Τα ψευτο-Xenon να φοβάσαι.

Αυτα λες οταν απλα δεν ξερεις τα πραγματα!Τα xenon εφοσον δεν βγαινουν εργοστασιακα ειναι οτι χειροτερο για να μην αναφερω την τελευταια <Μοδα> που οδηγαν με προβολακια και ψιρες μονο!!!!

.... για να μην αναφερω την τελευταια <Μοδα> που οδηγαν με προβολακια και ψιρες μονο!!!!

Πόσο είσαι; Γιατί εγώ αυτή τη "νέα μόδα" τη θυμάμαι τα τελευταία σχεδόν 18 χρόνια που οδηγώ εγώ και φαντάζομαι ότι θα προϋπήρχε της έκδοσης διπλώματος μου :D

Η χειρότερη μοδα είναι που βάζουν xenon χωρίς projectors και όπου περνάνε γίνεται Ανάσταση Κυρίου και τυφλώνουν μέχρι και 6° όροφο με μεσαία σκάλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...