tzioros Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Καλησπερα θελω γνωμες για αυτες τις λαμπες http://autoplanet.gr/2-home/572-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%83-philips-x-treme-vision-%CE%B74-set-2-tem-130-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%83-.html#.Vwkz45yLRqM εχει βαλει κανεις η εχει να προτεινει καμια αλλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Έχω τις crystal vision .. Πολύ ευχαριστημένος και σε απόδοση και σε διάρκεια ζωης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Είχα την προηγούμενη σειρά (την X-treme Vision +100%). Κάνουν αυτό που υπόσχονται, δηλαδή πολύ παραπάνω φως απ'τις εργοστασιακές. Αλλά μαζί με αυτό θα πάρεις και πολύ μειωμένη διάρκεια ζωής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Εγω λεω ναα βαλουμε ολοι +500% αποδοση καλυτερα για μας, απλα που και που να ξεματιαζεστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzioros Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Εχουμε ματακι δεν μας ματιαζουν!!!!Νταξει η μειωμενη διαρκεια ζωης ειναι λογικο λαμπα υψηλης αποδοσης ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Εγω λεω ναα βαλουμε ολοι +500% αποδοση καλυτερα για μας, απλα που και που να ξεματιαζεστε. Δε στραβώνουν αυτές οι λάμπες. Τα ψευτο-Xenon να φοβάσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzioros Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αυτα λες οταν απλα δεν ξερεις τα πραγματα!Τα xenon εφοσον δεν βγαινουν εργοστασιακα ειναι οτι χειροτερο για να μην αναφερω την τελευταια <Μοδα> που οδηγαν με προβολακια και ψιρες μονο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 .... για να μην αναφερω την τελευταια <Μοδα> που οδηγαν με προβολακια και ψιρες μονο!!!! Πόσο είσαι; Γιατί εγώ αυτή τη "νέα μόδα" τη θυμάμαι τα τελευταία σχεδόν 18 χρόνια που οδηγώ εγώ και φαντάζομαι ότι θα προϋπήρχε της έκδοσης διπλώματος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzioros Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 28 ειμαι φιλε δεν τπ ηξερα οτι ηταν παλια μοδα :D:D παντος παλια νεα ειναι τρατζικ :-P:-P:-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Η χειρότερη μοδα είναι που βάζουν xenon χωρίς projectors και όπου περνάνε γίνεται Ανάσταση Κυρίου και τυφλώνουν μέχρι και 6° όροφο με μεσαία σκάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzioros Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Nταξει Πασχα θα χουμε σε λιγες μερες γιαυτο τα βαζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzioros Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 COPPIA LAMPADE OSRAM H4 NIGHT BREAKE UNLIMITED 12V 60/55W n.2 Osram H4 - Cod. 64193NBUDUO Ακουω γνωμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 έχω βάλει λάμπες Philips white vision με κόστος 20 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Kαι εγω με white vision... http://www.insomnia.gr/topic/543634-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B1-led-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF/page-4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soufesis Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μπορείς να κοιτάξεις την αντίστοιχη σειρά σε PIAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα