Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα laptop Lenovo G70-35 με 4GB Ram DDR3 στα 1600Μhz. Το speecy μου εβγαζε power supply της μνημης τα 1.35 volt.
Πηγα σε γνωστο καταστημα για να παρω αλλη μια καρτα Ram των 4GB ωστε να εχω 8GB και μ λεει ο υπαλληλος, οτι αφου εχω 17.3 ιντσες οθονη, πρεπει να παρω Ram στα 1.5 volt ασχετα που το software μου λεει οτι υπαρχουσα ειναι 1.35 volt.
Anyway, την πηρα, την εβαλα και βλεπω αυτη τη στιγμη οτι οντως εχω 8GB Ram και οτι οντως το laptop παει αισθητα πιο γρηγορα. Ωστοσο στο speecy λεει οτι η μια ειναι 1.35 και η αλλη 1.5 volt. Υπαρχει προβλημα, ή θα πρεπει να παω να την αλλαξω την καινουρια για να ειναι και οι δυο 1.35?

Δημοσ.

καλύτερα να την πας πίσω και δευτερον να πεις στον "μάστορα" οτι η ταση στις ραμ δεν έχει να κάνει με τις διαστάσεις του λαπτοπ αλλα απ τον Memory controller του επεξεργαστή.

το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ειναι να την αλλάξεις με μια στο 1.35 βολτ δεν υπάρχει λόγος να πιέζεις τον memory controller για παραπάνω τάση εφόσον υπάρχουν πλέον Low voltage dimms.

• Like 4
Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ επειδή είναι 17.3 πρέπει να είναι και 1.5v ότι ποιο επικό fail της χρονιάς χαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι windows εχεις? Δικιο ειχε ο υπαλληλος παιδια αλλα δεν υπολογισε οτι επηρρεαζει και η εκδοση των windows...
edit
μονο ενας ψαρωσε, φταιει που ειναι κυριακη μαλλον  :-D

Επεξ/σία από CrimsonSky_gr
  • Like 1
Δημοσ.

Τι windows εχεις? Δικιο ειχε ο υπαλληλος παιδια αλλα δεν υπολογισε οτι επηρρεαζει και η εκδοση των windows...

για τον φορητό που γράφει το παιδί στην αρχή, είναι σίγουρο οτι δεν μιλάμε γαι 32bit εκδοση windows μιας και απο εργοστάσιο φοράει 4 γιγα ραμ.

επίσης ακόμα και 7αρια home premium να έβαζε η ακομα χειρότερα βιστα Home βλεπουν ανετα 8 γιγα ραμ αμφότερα :-)

Δημοσ.

το καταστημα ειναι πλαισιο, το λειτουργικο συστημα ειναι windows 7 64bit home edition. αυριο θα παω απο εκει να την αλλαξω να παρω μια 1.35 volt

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...