hackertom Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα, Έχω μια Α4 κόλλα διπλή όψης με διάφορα πεδία μέσα σε αυτά όπως Επίθετο Όνομα Τηλέφωνο κτλπ Μέσα στην Α4 υπάρχει και ένα κομμάτι όπου γράφω καθημερινά διάφορες τυποποιημένες φράσεις που αλλάζουν μόνο κάποια σημεία μέσα σε αυτά π.χ οδούς. Αλλά μπορεί να ειναι και κείμενο που γράφετε πρώτη φορά. . Θα ήθελα λοιπόν για αρχή να μπορέσω να κάνω σε ψηφιακή μορφή την Α4. Και το δύσκολο κομμάτι ειναι πως με πιο τρόπο - πρόγραμμα θα μπορώ στα πεδία αυτά να προσθέτω τροποποιώ τα έτοιμα κείμενα φράσεις που θα έχω ορίσει εγώ απο πριν. Ακόμα μια τεχνική δυσκολία ειναι οτι το όλο project θέλω μα δουλεύει σε κινητά iOS - Android. . Μπορεί να βοηθήσει κάποιος πει την γνώμη του;
defacer Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Excel? Google docs? Δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο το τι ακριβώς απαιτήσεις έχεις.
mentoras28 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Θα μπορουσες να φτιαξεις μια pdf form . Υπαρχουν application που συμπληρωνεις τα πεδια της φορμας. Αν γινεις πιο συγκεκριμενος θα μπορουμε να σε βοηθησουμε παραπανω
hackertom Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Λοιπόν η Α4 για αρχή έχει κάποια μορφή συγκεκριμένη, αυτην την μορφή θέλω να την μετατρέψω σε ηλεκτρονική μορφή και μετά ας πάρουμε για παράδειγμα την παρακάτω εικόνα στο σημείο που είναι το "family name" θέλω υπάρχει ένα βελάκι που πατώντας το να μου βγάζει ένα μενού με επίθετα απο κάποια βάση δεδομένων ώστε να τα περνάω εκεί. Φυσικά να έχει και επιλογή προσθήκη νέου ονόματος. ακόμη όπως είναι το πεδίο "family name" σε άλλο σημείο μέσα στην Α4 υπάρχει ένα άλλο πεδίο με φράσεις ολόκληρες ώστε να μπαίνουν αμέσως και να μην χρειάζεται να κάθετε να τις γράφει ο άλλος. αυτήν η δουλειά γίνεται στο πόδι - έξω καθημερινά και αναγκαστικά από κινητά. Τα οφέλη πολλά εαν γίνει αυτό που σκέφτομαι. γλυτώνεις χρόνο, χαρτούρα κτλπ. ελπίζω να καταλάβατε τώρα Αυτό δηλαδή https://www.youtube.com/watch?v=En5oMTOyFHw Αλλά σε κινητό, και να μπορώ να προσθέτω ονόματα και προκαθορισμένες φράσεις από βάση δεδομένων . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα