Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα χειρότερο θα το κάνει. Απο αντίδραση στους γονείς παίζει να το συνεχίσει μόνο και μόνο για να τους τη σπάσει. Το καλύτερο που έχει να κάνει ο φίλος είναι να χαλαρώσει και να μην τη πιέσει παραπάνω. Η υπερβολική πίεση μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα μπορεί να φέρει.

Για να της μιλησουν το ειπα , οχι για να την πιεσουν. Πιστευω μονο οι γονεις μπορουν να κανουν μια λογικη συζητηση που θα την πεισει. Βεβαια αναλογα και τους γονεις...

Δημοσ.

Δε βγάζεις άκρη, παράτα την και βρες κάποια να είναι κι αυτή κατά του τσιγάρου. Σιγά τη σοβαρή σχέση που θα έχετε έφηβοι, δε θα την παντρευτείς κιόλας. Το να προσπαθείς να πείσεις καπνιστές να κόψουν το τσιγαρο, ή αντικαπνιστες να καταλάβουν τι είναι ο εθισμός, καλύτερα να μιλήσεις για σωματιδιακή φυσική με τη γάτα μου, περισσότερα θα καταλάβει. Το θέμα είναι να μην υπάρχουν σχέσεις μεταξύ καπνιστών κ μή κι ακόμη και στις παρέες.

Δημοσ.

Death Lord αν και μικρόςσε ηλικια θα διαφωνήσω μαζι σου. Αυτο είναι καπως ρατσιστικό.. Εγω ας πουμε δεν εχω κανενα προβλημα με τους καπνιστες, ισα ισα που μου αρεσει να ακουω τις εμπειριες τους και τις γνωμες τους... Ωστοσο, με το να το πω στους γονεις της θα τσακωθουμε ασχημα και δεν ξερω αν θα μου μιλησει ποτε ξανα...

Δημοσ.

Γεια σας.. Εχω ενα προβλημα. Η κοπρλα μου θελει να δοκιμασει τσιγαρο. Δεν ξερω γιατι αλλα δεν αλλαζει γνώμη. Πως λοιπον θα την κανω να το μισησει? Υπαρχει μια μαρκα τοσο απαισια? Η υπαρχει συγκεκριμενος τροπος? Σας παρακαλω βοηθηστε με με σοβαρες απαντησεις.

Αν το έχει αποφασίσει, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις για να μήν το ξεκινήσει, αν δεν το ξεκίνησε ήδη. Εξαρτάται από τις παρέες που έχει ή τις παρέες που θέλει να κάνει.

Στην ηλικία που είστε λειτουργείτε σχεδόν αποκλειστικά με τις ορμόνες και το συναίσθημα. Ίσως αν την απειλούσες ότι θα χωρίζατε, αλλά θα πρέπει να είσαι έτοιμος για δυσάρεστες εκπλήξεις.

Δημοσ.

Death Lord αν και μικρόςσε ηλικια θα διαφωνήσω μαζι σου. Αυτο είναι καπως ρατσιστικό.. Εγω ας πουμε δεν εχω κανενα προβλημα με τους καπνιστες, ισα ισα που μου αρεσει να ακουω τις εμπειριες τους και τις γνωμες τους... Ωστοσο, με το να το πω στους γονεις της θα τσακωθουμε ασχημα και δεν ξερω αν θα μου μιλησει ποτε ξανα...

Στην ηλικια που ειστε δεν υπαρχει περιπτωση να την μεταπεισεις αν το θελει. Ακομη και τα βλαβερα να της υποδειξεις δε θα τα καταλαβει , σε αυτην την ηλικια ολοι παντα λεμε σιγα μη τυχει σε μενα κτλ. Οποτε... Αστην να κανει οτι θελει αφου δε προκειται να το πεις στους δικους της.

Δημοσ.

Γεια σας.. Εχω ενα προβλημα. Η κοπρλα μου θελει να δοκιμασει τσιγαρο. Δεν ξερω γιατι αλλα δεν αλλαζει γνώμη. Πως λοιπον θα την κανω να το μισησει? Υπαρχει μια μαρκα τοσο απαισια? Η υπαρχει συγκεκριμενος τροπος? Σας παρακαλω βοηθηστε με με σοβαρες απαντησεις.

Εγώ δεν κατάλαβα ο φίλος αποπάνω καπνίζει ο ίδιος;

Εγώ όταν το κοψα και φίλησα κοπέλα που κάπνιζε, μου φάνηκε αηδιαστική η γεύση.

Αυτό να της πεις βασικά...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι λίγο άσχετο με το ts  το θέμα,αφού είμαι σε διαδικασία διακοπής του καπνίσματος

Πείτε καμιά ιδέα για αντικείμενα( στυλ κομπολόι ή μπεγλέρι,αλλά οχι αυτά συγκεκριμένα) για να απασχολώ τα χέρια μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...