Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.. Εχω ενα προβλημα. Η κοπρλα μου θελει να δοκιμασει τσιγαρο. Δεν ξερω γιατι αλλα δεν αλλαζει γνώμη. Πως λοιπον θα την κανω να το μισησει? Υπαρχει μια μαρκα τοσο απαισια? Η υπαρχει συγκεκριμενος τροπος? Σας παρακαλω βοηθηστε με με σοβαρες απαντησεις.

Δημοσ.

Κακό του κεφαλιού της.Σε μερικά χρόνια θα έχει καταλάβει το λάθος της αλλά δεν θα μπορεί να το κόψει.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς είναι μικρή σε ηλικία και υποθέτω την ενδιαφέρει η εμφάνισή της. Βάλ'την να διαβάσει τι συνέπειες έχει το κάπνισμα για την εμφάνιση. Ρυτίδες, ακμή, χαλάει το δέρμα, βρωμάει η αναπνοή και διάφορα άλλα. Πχ δες εδώ: http://ash.org.uk/files/documents/ASH_115.pdf

Σε αυτές τις ηλικίες αυτά είναι τα πιο ισχυρά επιχειρήματα, προφανώς δε θα τη νοιάζει τώρα αν σε 40 χρόνια πάθει καρκίνο.

• Like 1
Δημοσ.

Και η βρώμα της τσιγαριλας που μένει κυρίως στα μαλλιά είναι "καλό" επιχείρημα.

Σιχαινομαι όταν μυριζω τσιγαριλα πάνω σε γυναίκα.

• Like 1
Δημοσ.

Δωστης να καπνισει κάτι που έχεις πάνω σου. Θα ξετρελλαθει και θα ξεχάσει το τσιγάρο!

εκλαψα ομως.

μηπως το αναπνεει συνεχεια και γι'αυτο τωρα το θελει τοσο ? κι εμενα μου εχει συμβει πολλες φορες , ενω δεν καπνιζω, να θελω να καπνισω κι αυτο συμβαινει κυριως οταν το μυριζω συνεχεια. το καλο ειναι οτι εχω πλεον τα μυαλα στο κεφαλι μου και δε το κανω,συγκρατιεμαι. δε μας ειπες αν εισαι καπνιστης κι αν καπνιζεις μπροστα της. 

συγκεκριμενος τροπος δεν υπαρχει. πες της τα βλαβερα που προκαλει μπας και , αλλα αν θελει πραγματικα να το κανει κι ειναι και κατω απο 20 , θα το κανει σιγουρα.

Δημοσ.

εκλαψα ομως.

μηπως το αναπνεει συνεχεια και γι'αυτο τωρα το θελει τοσο ? κι εμενα μου εχει συμβει πολλες φορες , ενω δεν καπνιζω, να θελω να καπνισω κι αυτο συμβαινει κυριως οταν το μυριζω συνεχεια. το καλο ειναι οτι εχω πλεον τα μυαλα στο κεφαλι μου και δε το κανω,συγκρατιεμαι. δε μας ειπες αν εισαι καπνιστης κι αν καπνιζεις μπροστα της.

συγκεκριμενος τροπος δεν υπαρχει. πες της τα βλαβερα που προκαλει μπας και , αλλα αν θελει πραγματικα να το κανει κι ειναι και κατω απο 20 , θα το κανει σιγουρα.

Περίεργο, εγώ που καπνιζω με ενοχλεί η καπνα των άλλων. Το ίδιο ένιωθα και πριν το ξεκινησω

• Like 1
Δημοσ.

μ

Περίεργο, εγώ που καπνιζω με ενοχλεί η καπνα των άλλων. Το ίδιο ένιωθα και πριν το ξεκινησω

και μενα με ενοχλει εκεινη την ωρα , αλλα μετα το σκεφτομαι οταν ειμαι πχ σπιτι και δε το μυριζω πια.

Δημοσ.

Γεια σας.. Εχω ενα προβλημα. Η κοπρλα μου θελει να δοκιμασει τσιγαρο. Δεν ξερω γιατι αλλα δεν αλλαζει γνώμη. Πως λοιπον θα την κανω να το μισησει? Υπαρχει μια μαρκα τοσο απαισια? Η υπαρχει συγκεκριμενος τροπος? Σας παρακαλω βοηθηστε με με σοβαρες απαντησεις.

Μανία που έχουν οι γυναίκες να καπνίζουν κυρίως οι νέες(15-18 χρονών)....... Έχω μια φίλη που έχει ξεκινήσει το τσιγάρο από τα 14 χρονών.... Την ρώτησα πέρυσι εάν σε πίεσε κάποιος να το ξεκινήσεις ή από μόνη σου... Η απάντηση ήταν από δική της θέληση.... Της λέω κόψτο κτλ και μου κάνει την κινεζούλα κτλ... Προφανώς παίρνει καλό χατζιλίκι από τους γονείς της..... 

Τέλος πάντων εκεί που θέλω να καταλήξω.... Να μην το ξεκινήσει θα ξοδεύει χρήματα για βλακεία που το μέλλον της θα της φέρει προβλήματα υγείας....Έχω 4-5 περιπτώσεις συγγενών και φίλων που έφυγαν από αυτή την βλακεία...

Δημοσ.

Να σας πω πως εγω καπνιστης δεν ειμαι, και ειμαι 14.. Καθως ρωτησα φιλους μου ειπαν για JBS slim ασπρο. Σκετος αερας και αηδιαστικο. Σχετικα με ολα αυτα τα συμπτωματα, θα της τα δειξω.

Δημοσ.

εισαι/ειναι πανω απο 14;

Να σας πω πως εγω καπνιστης δεν ειμαι, και ειμαι 14.. Καθως ρωτησα φιλους μου ειπαν για JBS slim ασπρο. Σκετος αερας και αηδιαστικο. Σχετικα με ολα αυτα τα συμπτωματα, θα της τα δειξω.

μεσα επεσα;;;; παω για τζοκερ.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Δημοσ.

χαχα. αρα κι αυτην δε παιζει να ειναι πανω απο 14.

πες το στους γονεις της να τελειωνουμε.

Μπα χειρότερο θα το κάνει. Απο αντίδραση στους γονείς παίζει να το συνεχίσει μόνο και μόνο για να τους τη σπάσει. Το καλύτερο που έχει να κάνει ο φίλος είναι να χαλαρώσει και να μην τη πιέσει παραπάνω. Η υπερβολική πίεση μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα μπορεί να φέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...