Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα! Εχω ενα θεματακι που δεν μπορω να λυσω.
Στην πολυκατοικια της κοπελας μου καθε οροφος εχει ενα δικτυο wifi με ιντερνετ.
Απο ολες μας τις συσκευες μπαινουμε κανονικα ιντερνετ μεσω του δικτυου του οροφου που ειμαστε(κινητα ταμπλετ κτλ) αλλα το λαπτοπ δεν παιρνει ιντερνετ.
Συνδεεται στο wifi κανονικα απλως λεει "χωρις ιντερνετ". Το συγκεκριμενο λαπτοπ μπαινει στο δικτυο του αλλου οροφου κανονικα και παιρνει και ιντερνετ, συνδεεται και σε γειτονικα wifi κανονικα χωρις προβλημα. Μονο απο το wifi του οροφου μας δεν μπορει να παρει ιντερνετ.

Τι πρεπει να κοιταξω?

[solved] μια απλή ενημέρωση του driver έκανε τη δουλειά.

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.

Δεν γνωρίζω, ο ιδιοκτήτης είναι 70φευγα οπότε σίγουρα δεν είναι αυτός. Έχω βρει το repeater, αν το βγάλω και το βάλω στην πρίζα θα φτιάξει κάτι?

Δημοσ.

Το θέμα είναι στο laptop. Στις ρυθμίσεις IPv4 βάλε τα όλα στο auto. Επίσης, βεβαιώσου ότι βάζεις σωστά τον κωδικό του WiFi. Μπορείς να κάνεις και ένα Update τους drivers της ασύρματης κάρτας δικτύου του Laptop από τον Device Manager. 

Δημοσ.

Το θέμα είναι στο laptop. Στις ρυθμίσεις IPv4 βάλε τα όλα στο auto. Επίσης, βεβαιώσου ότι βάζεις σωστά τον κωδικό του WiFi. Μπορείς να κάνεις και ένα Update τους drivers της ασύρματης κάρτας δικτύου του Laptop από τον Device Manager.

Ειναι στο auto. Οταν κανω διαγνωση προβληματος, μου βγαζει σαν προβλημα ´λειπουν ενα η περισσοτερα πρωτοκολα δικτυου σε αυτον τον υπολογιστή´. Οταν οαταω επιδιορθωση δεν διορθωνεται το προβλημα και μου λεει οτι τα windows δεν καταφεραν να επιδιορθωσουν μπλα μπλα.

Δημοσ.

Δοκιμασε τις παρακατω εντολες στο cmd:ipconfig /flushdns και netsh winsock reset

Το έψαξα λίγο και στο google και το έκανα και αυτό.

Εγώ νόμιζα ότι οι drivers ήταν ενημερωμένοι γιατί όταν πήγα μέσα από τη διαχείριση συσκευών να τους κάνω ενημέρωση, έκανε αναζήτηση αλλά εκείνη τη στιγμή χάθηκε το σήμα του wifi και εκείνη τη στιγμή επειδή προφανώς χάθηκε η σύνδεση, μου είπε ότι οι drivers είναι οι τελευταίοι. Μετά έψαξα για την τελευταία έκδοση των drivers χειροκίνητα και είδα ότι δεν ήταν οι ίδιοι οπότε και ξαναέκανα τη διαδικασία μέσα από τη διαχείριση συσκευών και έκανε την ενημέρωση. Μετά από 1-2 επανεκινήσεις έφτιαξε. Τώρα είμαι από το wifi του ορόφου.

Αρα μία απλή ενημέρωση του driver έκανε τη δουλειά.

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας!

Δημοσ.

Αυτο ειναι το πρωτο. Χωρις ενημερωμενους drivers...

Το πρώτο που έκανα ήταν αυτό χωρίς να προσέξω για ποιο λόγο μου έβγαλε ότι είναι ενημερωμένοι.. Μετά έφαγα άπειρη ώρα να διαβάζω άρθρα για το τι μπορεί να φταίει και να τελικά που ήταν υπόθεση ενός λεπτού. Τέλος πάντων από τα λάθη μας μαθαίνουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...