Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περσι αλλαξα το καλωδιο που ερχεται απο την ρεγκλετα απευθειας στο μπριζακι μου 

τωρα αλλαξα ολα τα καλωδια μεσα στο σπιτι τα οποια κ ανεφερα 

δεν υπαρχει κατι αλλο να αλλαξω

μετρημενο απο google maps ειμαι 400 μετρα απο το ΑΚ

σύμφωνα με το attenuation που έχεις (14) απέχεις λίγο πάνω από χιλιόμετρο πάντως μη το κοιτάς από το google maps αυτό είναι μετρημένο σε ευθεία εσύ δε ξέρεις πόσους κύκλους κάνει το καλώδιο σου μεχρι να φτάσει στο σπίτι σου πάντως ακόμα και 1000 μετρα να είσαι θα έπρεπε να πιάνεις πάνω από 20mbps άκου να δεις επειδή μπορεί για παράδειγμα κάποια επισκευή να έγινε στο σπίτι η ακόμα και κάποιο κάδρο κάτι να καρφώθηκε και να διαπέρασε το καλώδιο μέσα στο σπίτι και να σου κάνει όλα αυτά τα θέματα πάρε ένα τηλεφωνικό καλώδιο όχι πάνω από 2 μετρα κατά προτίμηση και κόψε το ένα clip θα πάρεις τα δυο μεσαία καλωδιάκια που θα βρεις μέσα αν έχει 4 αν έχει δυο τότε θα τα γδάρεις και θα πάρεις και μια μπαλαντέζα να φέρεις ρεύμα έξω στην χωνευτεί η στην "ρεκλετα" σου ένωσε την πλευρα που έγδαρες με το καλώδιο του οτε και σύνδεσε απευθείας πάνω το router σου δες τα στατιστικά αν δεις διαφορες τότε κάτι δε πάει καλά με την εσωτερική σου αν δεν δεις τότε το θέμα είναι απ έξω και δε μπορείς να κανεις και πολλά.. αυτό έκανα και εγώ και διαπίστωσα πως είναι 100% απ έξω το θέμα και ηρέμησα γιατί κάθε μέρα όλο και κάτι σκάλιζα τώρα που είδα πως είναι έχτος σπιτιού το θέμα δε μένει τίποτα να δοκιμάσω....

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν μπορει κανεις να μετρησει μηκος υπογειας καλωδιωσης που δεν ξερει πως διακλαδωνεται κλπ ,σε ευθεια ειμαι 400 μετρα

η γραμμη εχει κατα καιρους διαφορα θεματα 

εχει ερθει τεχνικος της φορθνετ κ εχει μετρησει την ρεγκλετα τουλαχιστον 3 φορες

παιζει ενα με δυο μεγαμπιτ πανω απο οτι φτανει στο ρουτερ μου, φυσιολογικη απωλεια νομιζω

μου εχουν πει οτι οι γραμμες ειναι παλιες με βραχυκυκλωματα κλπ κ οτι δεν μπορει να γινει κατι καλυτερο

τεσπα ,ρεαλιστικα 17 μεγαμπιτ πραγματικο το θεωρω αποδεκτο κ ας ειναι κατω απο τις δυνατοτητες της τοποθεσιας ,το να πεσω στα 12 κ 8 που συμβαινει κατα καιρους οχι

Δημοσ.

δεν μπορει κανεις να μετρησει μηκος υπογειας καλωδιωσης που δεν ξερει πως διακλαδωνεται κλπ ,σε ευθεια ειμαι 400 μετρα

η γραμμη εχει κατα καιρους διαφορα θεματα 

εχει ερθει τεχνικος της φορθνετ κ εχει μετρησει την ρεγκλετα τουλαχιστον 3 φορες

παιζει ενα με δυο μεγαμπιτ πανω απο οτι φτανει στο ρουτερ μου, φυσιολογικη απωλεια δλδ

μου εχουν πει οτι οι γραμμες ειναι παλιες με βραχυκυκλωματα κλπ κ οτι δεν μπορει να γινει κατι καλυτερο

τεσπα ,ρεαλιστικα 17 μεγαμπιτ πραγματικο το θεωρω αποδεκτο κ ας ειναι κατω απο τις δυνατοτητες της τοποθεσιας ,το να πεσω στα 12 κ 8 που συμβαινει κατα καιρους οχι

τι να πω αν έχει γίνει και εκεί μέτρηση τότε είναι απ έξω το θέμα και δε παίρνει τίποτα.. πολύ κρίμα γιατί με 14 attenuation θα μπορούσες να παίξεις max 22mbps και όχι μονο δε παίζεις εκεί αλλα και τα 17 που έχεις είναι προβληματικά.. μου θυμίζεις εμενα που τα σκάω για vdsl και μου έρχονται 22mbps από τα 50 και δε φτάνει μονο αυτό αλλα έχω μεγάλες πτώσεις ταχύτητας και πολλά errors και μέσα στη μέρα η ταχύτητα μου πέφτει από τα 22 στα 15... :(

Δημοσ.

δεν υπαρχουν ιδανικες καταστασεις ,για adsl ειμαι καλα ,υπαρχει κοσμος που πασχιζει με 1 κ 2 μεγαμπιτ

δεν ειμαι πλεονεκτης κ δεν χαλιεμαι αν δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος

λιγο να πειραξω την γραμμη με το ασους θα παιξει πιστευω ενα 18αρι καθαρο

αρκετο ακομα για 4κ στρημινγκ που αμεσα δεν το εχω κ αναγκη δλδ

Δημοσ.

δεν ξερω ο ηλεκτρολογος το εβαλε ,αλλα την πρωτη φορα που ηρθε για βλαβη ο της φορθνετ το μονο που μου ειπε να κανω ηταν να αλλαξω το πριζακι που ηταν σκουριασμενο

@giannisopc  το περιμενω απο την $%%^wind τριτη βδομαδα τωρα

Δημοσ.

Κοίτα, αν τελικά δε σε ενοχλεί και είσαι ευχαριστημένος, άστο. Αν είσαι ψείρας, μπορείς να βγάλεις την πρώτη πρίζα και να δεις τι έρχεται. Αν είναι shielded τότε μπορεί να μην έχει τερματιστεί σωστά η γη και να περνά σκουπίδια από crosstalking του κατανεμητή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...