Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδατε οταν εχετε μοντεμ που τα δειχνουν αυτα.??? εγω που πηρα το εργαλειο ,που σχεδον το λες και τυφλο,δεν τρεχει τιποτα,δεν βλεπω τιποτα και εχω ηρεμησει...Ουτε λαθη,ουτε ρευματα,ουτε τιποτα...

Γιαννη θες την ηρεμια σου...ελα σπιτι να αλλαξουμε μοντεμ,φερε το δικο σου το χαλι,και ελα παρε το δικο μου να βρεις την ηρεμια σου,χαχαχα

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ειδατε οταν εχετε μοντεμ που τα δειχνουν αυτα.??? εγω που πηρα το εργαλειο ,που σχεδον το λες και τυφλο,δεν τρεχει τιποτα,δεν βλεπω τιποτα και εχω ηρεμησει...Ουτε λαθη,ουτε ρευματα,ουτε τιποτα...

Γιαννη θες την ηρεμια σου...ελα σπιτι να αλλαξουμε μοντεμ,φερε το δικο σου το χαλι,και ελα παρε το δικο μου να βρεις την ηρεμια σου,χαχαχα

πάνω φιλε 100% είναι θέμα νερού σε μούφα τώρα που εδώ και μια βδομάδα κάνει ζεστη η ταχύτητα που σου έλεγα πως κλειδώνει μέσα στη μέρα 16 17 τώρα έχει φτάσει 19-20 φυσικά παραμένει το ίδιο πρόβλημα που σου έλεγα με το sudden drop στο snr αλλα τουλάχιστον με αυτό το montem έχω 19-20 mbs όχι 14 και το δικό σου montem δείχνει το output απλά μέσω telnet τώρα τα crc για ποιο λόγο δε τα δείχνει πουθενά δε ξέρω :P

Δημοσ.

πάνω φιλε 100% είναι θέμα νερού σε μούφα τώρα που εδώ και μια βδομάδα κάνει ζεστη η ταχύτητα που σου έλεγα πως κλειδώνει μέσα στη μέρα 16 17 τώρα έχει φτάσει 19-20 φυσικά παραμένει το ίδιο πρόβλημα που σου έλεγα με το sudden drop στο snr αλλα τουλάχιστον με αυτό το montem έχω 19-20 mbs όχι 14 και το δικό σου montem δείχνει το output απλά μέσω telnet τώρα τα crc για ποιο λόγο δε τα δείχνει πουθενά δε ξέρω :P

Ειναι κλειδωμενο απο την εταιρια....Ουτε και ξερω το γιατι...και τα πιο ακριβα τους μοντελα,το ιδιο πακετο εχουν...Πατατα μεγαλη,τους κραζουν σε ολα τα φορουμ....

Τωρα να δεις στην επομενη βροχη τι θα γινει,εσπασε η πισσα που εριξαν εξω και θα γινει ενυδρειο η μουφα...

Δημοσ.

το μοντεμακι ειναι το technicolor td5130 με generic firmware απο την εταιρεια ,αν το θελει καποιος ποσταρω το λινκ

το netfaster 1 λογω συμβατου chipset συγχρονιζει γυρω στο 1 μεγαμπιτ παραπανω αλλα εχει λαγκ κ γτπ ασυρματο ,καλο firmware κ αυτο απο intrakom

περιμενω κ εγω το asus dsl n14u εδω κ 2 εβδομαδες απο την wind για να ναρχισω να πειραζω

υποτιθεται πριν 2 χρονια μου ειχαν αλλαξει ζευγαρι ,δεν κατηγορω τα παιδια της φορθνετ, το παλευουν ,αλλα τις σαπιες γραμμες του ποτε

Δημοσ.

δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα το είχα δει και εγώ παλιότερα το συγκεκριμένο άρθρο και δεν είναι απόλυτα σωστό στην ουσία είναι τα watt ρεύματος που έχει η γραμμή. στο adsl μπορούν να φτάσουνε μέχρι και 19db σε vdsl είναι μέχρι 15 κάπου δεν είναι δηλαδή τα watt που βάζει το modem αλλα η ίδια η γραμμή και ορίζονται από τον πάροχο αν για παράδειγμα κάποιος είναι στα 100 μετρα από τον κόμβο και μπορεί να τερματίσει τα 24mbps σε adsl γραμμή τότε το output power θα είναι όσο ποιο μικρό γίνετε καθώς και το margin θα είναι αρκετά υψηλό μιας και μια γραμμή που απέχει τόσο λίγο από τον dslam μπορεί να τερματίσει χωρίς ιδιαίτερη πίεση ούτε από πλευράς ρεύματος ούτε από πλευρά θορύβου.. αν μια γραμμή είναι ποιο μακρυά όμως τότε ο πάροχος θα δώσει full ισχυς στη γραμμή και θα χαμηλώσει το margin ώστε ο πελάτης να έχει μια καλλίτερη ταχύτητα δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πολύ με vdsl από καμπίνα έχουν αρνητικές τιμές στα output power up... οποτε εσένα η κάποιο θέμα παίχτηκε με την κάρτα του dslam και έριξε τα ρεύματα με αποτέλεσμα να πέσει η ισχύς που σου ερχόταν και έπεσε ο συγχρονισμός σου η κάπου κάποιο καλώδιο έχει βραχυκύκλωμα και όχι απαραίτητα μέσα στο σπίτι... παρακολούθησε την γραμμή σου και δες αν θα στο ξανακάνει..

Και ο πάροχoς στέλνει ισχύ προς το modem, και το modem προς τον πάροχο.

Γι αυτό έχει δύο νούμερα, Upstream είναι αυτό που στέλνει το modem προς τον πάροχο, Downstream είναι η ισχύς που στέλνει ο πάροχος προς το modem.

• Like 1
Δημοσ.

Και ο πάροχoς στέλνει ισχύ προς το modem, και το modem προς τον πάροχο.

Γι αυτό έχει δύο νούμερα, Upstream είναι αυτό που στέλνει το modem προς τον πάροχο, Downstream είναι η ισχύς που στέλνει ο πάροχος προς το modem.

ναι πολυ σωστα ;)

Δημοσ.

Χαχαχαχα το εχω περασει και εγω αυτο...Μετα απο 3 ωρη διακοπη,με το που ηρθε ,ειχα κλειδωσει 49.699.....μετα απο ενα reboot που θα κανεις θα ερθει ξανα στα παλια....

• Like 1
Δημοσ.

noise margin 1.5!!!!!

ναι είναι κλασικό μετά από διακοπή όσοι συνδέονται πρώτοι επειδή είναι ποιο κοντά στο dslam συγχρονίζουν στα μέγιστα γιατί δεν έχουν προλάβει να συνδεθούν όλοι με αποτέλεσμα να μην δημιουργείται πoλυς θόρυβος από άλλες γραμμές.. μετά από λίγο που θα συνδεθούν όλοι αρχίζει και πέφτει το snr γιατί δημιουργείται παραπάνω συμφοριση στον κόμβο με το που θα κανεις restart θα κάνει σύνδεση με το deafult 6 ari margin και η ταχύτητα σου θα πάει εκεί που ήταν πριν....

• Like 1
Δημοσ.

τηλεφωνικο καλωδιο σε σπλιτερ σε δυο μικροτερα τηλεφωνικα

φιλε μου αν εννοείς πως αλλαξες απλά ένα splitter και ένα rj11 καλώδιο αυτό δε θεωρείτε εσωτερική καλωδίωση αυτό είναι απλά βασικός εξοπλισμός σύνδεσης.. εσωτερική καλωδίωση είναι πίσω από την πρίζα συνήθως ένα razim μπλε και κόκκινο συστρεφομενο ζευγάρι αυτό περνάει μέσα από τον τοίχο και καταλήγει στον κατανεμητή του σπιτιού η της πολυκατοικίας για να αλλαχτεί αυτό είναι αρκετή βαβούρα εσύ αυτό που πρέπει να κανεις είναι να ενώσεις αν είναι δυνατόν απευθείας πάνω στον κατανεμητη το modem σου και να δεις εκεί τη ταχύτητες πιάνεις γιατί αν είσαι πράγματι στα 400μετρα από το dslam σε ένα φυσιολογικό δίκτυο θα έπρεπε να πιάνεις πάνω από 20mbps μη σου πω πως θα έπρεπε να τερματίζεις τα 24....

Δημοσ.

περσι αλλαξα το καλωδιο που ερχεται απο την ρεγκλετα απευθειας στο μπριζακι μου 

τωρα αλλαξα ολα τα καλωδια μεσα στο σπιτι τα οποια κ ανεφερα 

δεν υπαρχει κατι αλλο να αλλαξω

μετρημενο απο google maps ειμαι 400 μετρα απο το ΑΚ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...