Προς το περιεχόμενο

[tablet]Lenovo Tab 2 A8-50, 4G, 16GB @public 129€[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάλογα τη χρήση που το θέλει ο καθένας.

Αν θέλει κάποιος να κάνει απλή χρήση, φτάνει και περισσεύει το 1GB.

Αν κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι θα φορτώσουν να τρέχει ο,τι αηδία βρουν free στο διαδύκτιο καθώς και matlab με emulator, προφανώς και δε τους κάνει.

Για ταινίες, browsing, την παραλία, το αεροπλάνο, το κρεβάτι, το σκάφος, τη γκόμενα του γείτονα και γενικά την καθημερινή απλή χρήση, είναι μια χαρά, τα έχει όλα και συμφέρει.

Ορισμένοι στο κινητό τους ή το τάμπλετ τους φαντάζονται χρήση Mobile Workstation με 100-150 ευρώ, τα πράγματα δεν είναι όμως έτσι...

φυσικά και εξαρτάται απο την χρήση, αλλωστε ουτε ο Intel που φορα ήταν ή ειναι καμια high end CPU και η μνημη... εγω θα πω οριακή ακομα και για να δουλεψει κανεις με Android... Ουτε κουβέντα για Skype, Hangouts, flightradar κλπ να τρέχουν, εκτος και αν καποιος θέλει να βιώσει το φορτωμα εφαρμογής bit προς bit... 

Τα 2GB ειναι το νέο ελάχιστο για το android... αν θελει να έχει μια σχετικά φυσιολογική εμπειρία δλδ. Οτιδήποτε παρακάτω... ο θεος να βάλει το χέρι του να το βρείτε ικανοποιητικό.

Δημοσ.

Tο θεμα δεν ειναι μονο η ram,συνηθως η ταμπλετες που στοιχιζουν τοσο εχουν χαλια μαυρα απο αποψη οθονης που ειναι και το πιο βασικο σε ενα ταμπλετ..

Δημοσ.

Το δούλεψα λίγο το Σάββατο στο public. Και η οθόνη του καθώς και η γενικότερη συμπεριφορά - απόκριση του ήταν αξιοπρεπέστατη. Βέβαια ήταν άδειο...

Όμως...

Έχω πάνω από ένα χρόνο ένα lenovo A 3500h, 3g με 1gb ram, το οποίο το έχω περάσει άλλη rom και κάνει και κλήσεις.

Το έχω δώσει στα παιδιά που παρόλο που το έχουν ξεφτιλίσει στα παιχνίδια ( κατεβάζουν ότι βρουν ) δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να κολλάει καθόλου. Σκυλί...

Είμαι πολύ ευχαριστημένος!

• Like 2
Δημοσ.

Έχω πάνω από ένα χρόνο ένα lenovo A 3500h, 3g με 1gb ram, το οποίο το έχω περάσει άλλη rom και κάνει και κλήσεις.

Το έχω δώσει στα παιδιά που παρόλο που το έχουν ξεφτιλίσει στα παιχνίδια ( κατεβάζουν ότι βρουν ) δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να κολλάει καθόλου. Σκυλί...

Είμαι πολύ ευχαριστημένος!

στο ιδιο μοντελο αναφερομαι οτι σερνεται... και όχι για matlab αλλα απλό browsing..!

Δημοσ.

στο ιδιο μοντελο αναφερομαι οτι σερνεται... και όχι για matlab αλλα απλό browsing..!

Τι να πω ρε φίλε. Αυτό που κρατώ στα χέρια μου περιγράφω. Και είναι αξιοπρεπέστατο...

• Like 2
Δημοσ.

Και τα 2 μοντέλα το παλιότερο και αυτο της προσφοράς ειναι οχι απλά αξιοπρεπή αλλά εξαιρετικά σε αυτο το εύρος τιμής.

Τα εχω και τα 2 στην wifi εκδοση.

Το παλιό ηταν λίγο πιο χοντροκομένο και έτριζαν τα πλαστικά του. Σε θέμα απόδοσης δεν εχει παρουσιάσει το παραμικρό.

Το κανουργιο (tab2 a8 50) ειναι μαζεμένο και πιο στιβαρό χωρίς πολλά τριξίματα (μονο ελαφρώς απο την κάτω μεριά). Εχει αισθητά βελτιωμένη οθόνη η οποια αποδίδει πολύ καλά τα χρώματα και 360-380 nit φωτεινότητα δηλαδή αρκετά έντονη στo max .

Στο θέμα απόδοσης επίσης ικανοποιητικό χωρίς κολλήματα. Φυσικά δεν εχει το smoothness του ipad αλλά σε καμία περίπτωση δεν κολάει πουθενά.

Μπαταρία επίσης καλή σε διάρκεια.

Διαβάστε τα reviews 

http://www.notebookcheck.net/Lenovo-Tab-2-A8-Tablet-Review.145048.0.html

https://www.skroutz.gr/s/7973762/Lenovo-Tab-2-A8-50-8-WiFi-8GB.html?keyphrase=lenovo+tab+2+a8+50#reviews

• Like 3
Δημοσ.

προφανώς όσοι βρίσκουν tablets σαν αυτό αξιοπρεπή και ικανοποιητικά δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ tablet της προκοπής. :P

Δημοσ.

Καλο χρυσό αλλά όντως το 1gb ram έχει κοντά ποδάρια.....

Αν συζητάμε για κάποιον που θα είναι το 1ο του τάμπλετ άντε να το δεχτώ, αλλά αν ο υποψήφιος αγοραστής έχει ήδη κάποιο στη κατοχή του τότε δεν το θεωρώ συνετή επιλογή ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...