Προς το περιεχόμενο

[tablet]Lenovo Tab 2 A8-50, 4G, 16GB @public 129€[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4G μοντέλο,οθόνη 8" με ανάλυση 1280x800 και πάνελ IPS,κάμερα 5 Megapixel στην πίσω όψη για φωτογραφίες & βίντεο και κάμερα 2 Megapixel στην πρόσοψη,Quad Core ARM Cortex A7 MTK8161 1.30 GHz,Li-Ion 4200 mAh

Η Lenovo προσφέρει σε αυτό το προϊόν εγγύηση 2 ετών Pick-up & Return

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-tab-2-a8-50-tablet-8-4g-16gb-mple/prod7850421pp/

159+

http://www.skroutz.gr/s/7858890/Lenovo-Tab-2-A8-50-8-4G-16GB.html

large_20151112141223_lenovo_tab_2_a8_50_

Επεξ/σία από dobro
  • Like 2
Δημοσ.

ναι... απλά με 1GB RAM καλυτερα να μην το πλησιάσει κανεις.

Εχουμε καλύτερη εναλλακτική για 8" 4G tablet από Ελλάδα;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 1 GB πάει πολύ καλά το μηχάνημα.

Εχω την έκδοση με τα 8GB WIFI και το δουλεύω χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Η οθόνη ειναι πάρα πολύ καλή (IPS) με πολύ δυνατή φωτεινότητα.

Πρόκειτε για καλή περίπτωση σε αυτη την τιμή.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι καλή τιμή τα 129, είναι 8 άρι tablet με 4G.

για όποιον δε θέλει το 4G, σαφώς και δεν αποτελεί προσφορά, αλλά μου φαίνεται και πάλι λογική η τιμή για επώνυμο, 16GB storage, 4G, 2 χρόνια εγγύηση, όχι τα εισαγωγής τανιανίαο από Κίνες και με μούφα ανύπαρκτη εγγύηση κλπ...

Το Γενάρη που έψαχνα για γονέους δεν είχα βρεί κάτι στην τιμή αυτή πάντως με όλα αυτά επάνω, οπότε κατέληξα σε second hand HP Slate 10 HD Red Edition με 3G πάνω. κάτω από 100 ευρώ.

Αν είχα βρεί αυτό τότε, ίσως και να το σκεφτόμουν, δε ξέρω.

Δημοσ.

Είναι καλή τιμή τα 129, είναι 8 άρι tablet με 4G.

για όποιον δε θέλει το 4G, σαφώς και δεν αποτελεί προσφορά, αλλά μου φαίνεται και πάλι λογική η τιμή για επώνυμο, 16GB storage, 4G, 2 χρόνια εγγύηση, όχι τα εισαγωγής τανιανίαο από Κίνες και με μούφα ανύπαρκτη εγγύηση κλπ...

Το Γενάρη που έψαχνα για γονέους δεν είχα βρεί κάτι στην τιμή αυτή πάντως με όλα αυτά επάνω, οπότε κατέληξα σε second hand HP Slate 10 HD Red Edition με 3G πάνω. κάτω από 100 ευρώ.

Αν είχα βρεί αυτό τότε, ίσως και να το σκεφτόμουν, δε ξέρω.

Απο οθονη:φωτεινοτητα-γωνιες θεασης τι λεει;
Δημοσ.

το ερωτημα ειναι ....αν το φαμπλικ πουλαει το DualSim tablet....που ειναι και χρήσης τηλεφώνου.

TAB%202%20banner.png

Δημοσ.

android + 1 Gb = θανατος... το αντιστοιχο 3g Που εχω πλεον σερνεται και το εχω κανει σουβερ (μλκια μου που πηρα android anyway αφου ημουν ηδη 2 φορες δυσαρεστημενος)...

• Like 1
Δημοσ.

android + 1 Gb = θανατος... το αντιστοιχο 3g Που εχω πλεον σερνεται και το εχω κανει σουβερ (μλκια μου που πηρα android anyway αφου ημουν ηδη 2 φορες δυσαρεστημενος)...

ερρρμμμ, ναι... δεν φταιει το android ομως που το πηρες με 1GB RAM και πολυ λογικο να σερνεται ελεεινα. Φταιει πρωτα η Lenovo που βγαζει τετοιες εκδοσεις, και στην συνεχεια ο αγοραστης που αν και τον προειδοποιουνε προσπερνα τα σχολια ως κακεντρεχη/εμπαθη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανάλογα τη χρήση που το θέλει ο καθένας.

Αν θέλει κάποιος να κάνει απλή χρήση, φτάνει και περισσεύει το 1GB.

Αν κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι θα φορτώσουν να τρέχει ο,τι αηδία βρουν free στο διαδύκτιο καθώς και matlab με emulator, προφανώς και δε τους κάνει.

Για ταινίες, browsing, την παραλία, το αεροπλάνο, το κρεβάτι, το σκάφος, τη γκόμενα του γείτονα και γενικά την καθημερινή απλή χρήση, είναι μια χαρά, τα έχει όλα και συμφέρει.

Ορισμένοι στο κινητό τους ή το τάμπλετ τους φαντάζονται χρήση Mobile Workstation με 100-150 ευρώ, τα πράγματα δεν είναι όμως έτσι...

Επεξ/σία από plpapadopoulos
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...