Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

λεω να βγαλω τους hdd κ να βαλω ενα 240 μπροστα,εκανα κ ενα ακρως επαγγελματικο σχεδιαγραμα  :P

το σκεφτομαι σωστα?

image.png

Οπως ειπα παραπανω τα block στης μνημες περιοριζουν πολυ την ροη του κυκλωματος ποσο μαλλον αν μπουνε και 2

Το οφελος απο την αλλη ειναι πολυ μικρο εως και αμελητεο εκτος αν προσπαθεις να κανεις ρεκορ στο oc μνημων αλλα και παλι εκει θα πηγαινες σε πιο extreme λυσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

συμφωνω μ αυτο που λες αλλα αμα βλεπω κατι τετοια κολαω

IMG_5400.jpg

Να στο θέσω αλλιώς αν βάλεις αρκετές γωνίες 90 και 45 πολύ πιθανό να είσαι πολύ οριακά με μια d5
Δημοσ.

ναι το καταλαβα κ σ ευχαριστω για την βοηθεια

αν βαλω ενα 5,25 με μια ddc στο 240αρι μονο για την καρτα ,τα υπολοιπα θα τα σηκωσει το 360 με την  d5?

• Moderators
Δημοσ.

ναι το καταλαβα κ σ ευχαριστω για την βοηθεια

αν βαλω ενα 5,25 με μια ddc στο 240αρι μονο για την καρτα ,τα υπολοιπα θα τα σηκωσει το 360 με την  d5?

Αν τα σπασεις σε 2 κυκλωματα θα ειναι καλυτερα

απο την αλλη παρε μια 2η D5 και βαλτην σε σειρα

• Like 1
Δημοσ.

Αν τις βάλεις σε σειρά θα πρέπει να είναι πανομοιότυπες.

Μη πάρεις ας πούμε την IOWARA που είναι 30w και τη βάλεις στο ίδιο κύκλωμα με την XSPC που είναι 37w.

(δεν είμαι πολύ σίγουρος για το παραπάνω νούμερα, από μνήμης τα ανακάλεσα)

Αν κάνεις δύο ξεχωριστά κυκλώματα, προφανώς δεν ισχύει αυτός ο περιορισμός.

• Moderators
Δημοσ.

Απλά αν πάρεις δεύτερη d5 καλό είναι να είναι πανομοιότυπη.

Αν έχει ρυθμιζόμενη και πάρει μια χωρίς ρυθμιστή θα πρέπει την πρώτη να την δουλεύει στο 5 μόνιμα, το πράγμα δυσκολεύει αν πάρει pwm παρόλα αυτά και αυτή έτσι ν εύκολο να την δουλέψεις στο Max,

Σε σειρά εννοούμε να είναι μέσα στο ίδιο κύκλωμα εγώ στο δικό μου σύστημα ψάχνω και δεύτερη αντλία γιατί με της γωνίες και το περίεργο στήσιμο η μία δεν αποδίδει όπως πρέπει

Το πιο εύκολο είναι από την έξοδο της πρώτης να πας στη είσοδο της δεύτερης και μέτα να συνεχίσεις το κύκλωμα σου κανονικά

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν τις βάλεις σε σειρά θα πρέπει να είναι πανομοιότυπες.

Μη πάρεις ας πούμε την IOWARA που είναι 30w και τη βάλεις στο ίδιο κύκλωμα με την XSPC που είναι 37w.

(δεν είμαι πολύ σίγουρος για το παραπάνω νούμερα, από μνήμης τα ανακάλεσα)

Αν κάνεις δύο ξεχωριστά κυκλώματα, προφανώς δεν ισχύει αυτός ο περιορισμός.

Οι & 5 στην ουσία είναι 2 μοντέλα ρυθμιζιμενα και μη δεν έχει διάφορες έχουν περάσει πάρα πολλές από τα χέρια μου όλες ίδια στοιχεία έχουν μιας και όλες είναι κατασκευής laing και απλά κολλάνε από πάνω άλλο αυτοκόλλητο (οι περισσότεροι δεν κάνουν το κόπο να αφαιρέσουν τα αυτοκόλλητα της laing)

Πολύ κατασκευαστή δίνουν λάθος στοιχεία παρόλα αυτά επειδή έχω στα χέρια μου της XSPC αντλία d5vario βγάζοντας το αυτοκόλλητο της xspc από κάτω είναι το κλασικό αυτοκόλλητο της laing

εχεις ενα δικιο οι pwm στα χαρτια ειναι πιο αδυναμες παρολα αυτα στα 12V εχουν ιδια αποδοση

Εγω γενικοτερα δεν ειμαι fun του pwm στις αντλιες ειδικα στις D5 Που ακομα και στο 5 ειναι σχεδον αθορυβη (

Επεξ/σία από Inuyasha
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

αν βαλω quick release πανω στο block του επεξεργαστη θα εχω καποιο προβλημα?

Και αυτά περιοριζουν πάρα πολύ την ροή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...