volos27 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 καλημερα,εχω d5 αντλια κ ενα 360αρι ,δεν εχω χωρο για δευτερο διπλο οποτε θα παω σε μονο ποιο ψυγειο εχει καλυτερη αποδοση ,ενα 120αρι με 64mm παχος η ενα 140 με 45mm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Για μενα καλητερο static pressure εχει η μικροτερη επιφανεια. Εκτος αυτου το ψυγείο των 120 ειναι αλλα 20 χιλιοστα μεγαλητερο απο το αλλο οπωτε το 120. Μαζι με εναν καλο ανεμηστιρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 το 140 εχει μεγαλυτερη επιφανεια οποτε στη θεωρεια θα αποδοσει καλυτερα Στην πραξη μην περιμενεις διαφορα Τι ακριβως εχεις στο κυκλωμα σου που δεν σε καλυπτει το 1 ψυγειο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 εχω υδροψυξη σε gpu 980,σε ram κ σε i7 5820k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ένα 360 δε πολυφτάνει είναι η αλήθεια για όλα αυτά. Αν βάλεις και δεύτερο ψυγείο δεν ξέρω αν θα φτάνει και μια αντλία. Πιθανότατα θα είσαι OK, αλλά αν έχεις πολλές στροφές, 90άρες γωνίες κλπ. μπορεί και να έχεις πρόβλημα στη ροή. Τώρα την d5 που την έχεις βάλει? Θα σε συμβούλευα να προτιμήσεις το 140άρι αν και δεν θα έχει μεγάλη διαφορά από το 120άρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 πουθενα δεν την εχω βαλει ,περιμενω να μαζεψω ολα τα κοματια κ μετα θα τα περασω.ειναι μια xspc πανω στο ρεζερβουαρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Εννοούσα σε πια θέση έχεις το ροοστάτη. πχ 2 ή 4. Τέσπα αφού δεν δουλεύει το loop να ξέρεις αν έχεις άνετη ροή ή όχι.... Εμένα λίγο με κολλάει το block για τις ram, συνήθως αυτά κόβουν αρκετά τη ροή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 σε πια θεση ειναι καλυτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Στο 1 δεν θα σε φτάνει η ροή και υπάρχει και περίπτωση να καταπονηθεί το μοτεράκι από την πολύ χαμηλή τάση. Στο 2 ή 3 είναι οι θέσεις με καλή ροή, ελάχιστο θόρυβο και χωρίς καταπόνηση για το μοτεράκι. Αν όμως δεν σου φτάνει η ροή και πρέπει να το ανεβάσεις στο 5, είναι σημάδι ότι ή έχεις στήσει λάθος το κύκλωμα και πρέπει να περιορίσεις την αντίσταση του νερού, αφαιρώντας γωνίες, fiitings, γενικά απλουστεύωντας το κύκλωμα ή πρέπει να βάλεις δεύτερη αντλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 αν δεν βαλω τα block στις ram φτανει το 360αρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 αν δεν βαλω τα block στις ram φτανει το 360αρι? Για της μνημες μην περιμενεις να κερδισεις κατι (εκτος αν μιλαμε για τρελα OC ) και τα μπλοκ για μνημες ειναι αρκετα περιοριστηκα στην ροη οποτε για εμενα αστα εξω με το 360 και 1 μονο 120 θα εισαι καλα πιστευω για επεξεργαστη και καρτα γραφικων Εγω προτιμω παντα τα ψυγεια για 12αριδες ανεμηστηρες μιας και υπαρχουν "καλυτεροι" ανεμηστηρες σε 12αριδες με αρκετα παραπανω επιλογες Πιο κουτι εχεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Phanteks ethno luxe ,κανονικα παιρνει 240αρι μπροστα αλλα πρεπει να βγαλω τους HDD,οποτε μονο κατω μπορω να βαλω 1 μονο τα block στις ram ηταν καθαρα για αισθητικους λογους,ειπα μιας κ τα ειχα να τα εβαζα αλλα μαλλον οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δέν νομίζω οτι θα έχεις τραγικές διαφορές όποιο setup και να επιλέξεις... Πάς σε 140αρι,με μεγαλύτερη επιφάνεια άλλα με μικρότερη γκάμα σε sp optimized ανεμιστήρες (οχι πώς είναι και λίγοι) Πάς σε "χοντρό" 120αρι,άλλα θα χρειαστεί είτε να ανεβάσεις στροφές με 1 ανεμιστήρα ή να δουλέψεις σε χαμηλότερες στροφές push/pull. Η κάνεις ότι και εγώ.Βγάζεις το hdd cage,στέλνεις τους μηχανικούς σκληρούς στα 5,25 bays με αντάπτορες (ξανα μανα έξοδα) και βάζεις ένα διπλό ψυγείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 ανεμηστηρες εχω πολλους μπορει να ειναι κ 30 ολοι μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 λεω να βγαλω τους hdd κ να βαλω ενα 240 μπροστα,εκανα κ ενα ακρως επαγγελματικο σχεδιαγραμα το σκεφτομαι σωστα? image sharing sites Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα