XMorsX Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Το βράδυ με κλειστά φώτα και 32watt όπως γράφεις , δεν σε "τυφλώνει"; Επίσης, επειδή δεν έχω γνώσεις με ηλεκτρικά είδη, ποιά είναι η καλύτερη λύση να την βάλω πίσω απο την οθόνη; Δηλαδή έστω οτι αγοράζω σκέτη λάμπα, μετά τι εξάρτημα πήρες για να τη βάλεις; Προς το παρόν χρησιμοποιώ μικρό led 2.5watt (πιο θερμό λευκό) και περιέργως κάνει πολύ καλό bias lighting (δεν το έχω συγκρίνει βέβαια). Οχι διοτι δεν βλεπεις την πηγη του φωτος. Εχω παρει ενα μικρο φωτιστικο γραφειου που στηριζεται με βαση "μανταλακι" στο πισω μερος του γραφειου, Ριχνοντας το φως πανω στον τοιχο και προς το ταβανι. Οποιαδηποτε θερμοκρασια και ενταση κανει την οθονη πιο ξεκουραστη, αλλα αν θελεις να βελτιωσεις και την ποιοτητα εικονας πρεπει να γινεις πιο συγκεκριμενος. Θελεις πανω απο 2000lumens για να βελτιωσεις το αντιλαμβανομενο βαθος του μαυρου σε μια οθονη στα 120cd/m2, και βεβαια 6500Κ θερμοκρασια φωτος σε λευκο τοιχο ιδιας θερμοκρασιας για να μην αλλιωνεις τα αντιλαμβανομενα χρωματα. Εγω εβαλα την παραπανω philips διοτι ειναι η δυνατοτερη λαμπα που βρηκα να ειναι συμβατη με το φωτιστικο μου και να ικανοποιει τις απαιτησεις θερμοκρασιας και εντασης ( 2600 lumens στοχος και 6500K, η philips tornado ειναι λιγο πιο αδυναμη αλλα παρομοια). Οσο εχεις αδυναμο bias lighting ριχνε την φωτεινοτητα της οθονης. Στα 2,5w οσο και να την ριξεις δε θα κανεις ουσιαστικη διαφορα, αλλα σιγουρα στα 70-90 cd/m2 θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα απο οτι στα 120-140cd/m2 για παραδειγμα. εκεί είμαι, αλλα στις εικόνες μου από DSLR 24mp φαίνεται η διαφορα,υπομονή για 4K 32 monitor Φυσικα και θα φαινεται, οι φωτογραφικες παιρνουν φωτογραφιες με παρα πολυ μεγαλη αναλυση. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 είμαι brightness 40-45 φανταστικό μαύρο παίδες, παίζω steam games τώρα, ούτε tearing δεν βλέπω,με την 27 έβλεπα tearing και στο GAME mode. τρελό monitor για movies, games, TEXT λίγο δύσκολο το gaming experience είναι καμια επαφήν με τις μικρές οθόνες, εάν είχα χρήματα θα έπαιρνα άνετα 32 2k- 4k.
bazzil Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 ακριβώς αυτό το έχω εγώ και χρονια, ha ha απλά θέλω all around λάμπα Θέλεις κεντράρισμα. Καλο σε βρισκω, προπαθησε να την κεντραρεις πισω απο την οθονη για ακομη καλυτερα αποτελεσματα. Η φωτογραφια μου ειναι της πλακας γιατι δεν εχω σοβαρη φωτογραφικη, αλλα φαινεται η αντιθεση που δημιουργειται μεταξυ σκοτεινης εικονας και φωτεινου υποβαθρου. Ωραίο. κεντραρισμένο διαχέεται πολύ όμορφα. Παραθέτω και το δικό μου. Μόλις εχθές αξιώθηκα να το φτιάξω προσωρινά. Χρησιμοποιώ 6 απο αυτά. Δύο σε κάθε μόνιτορ 2
KINGLUCAS Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Θέλεις κεντράρισμα. Ωραίο. κεντραρισμένο διαχέεται πολύ όμορφα. Παραθέτω και το δικό μου. Μόλις εχθές αξιώθηκα να το φτιάξω προσωρινά. Χρησιμοποιώ 6 απο αυτά. Δύο σε κάθε μόνιτορ TN? panels?ωραίο το κόλπο
bazzil Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 TN? panels?ωραίο το κόλπο IPS. Και τα 3. Τα ακριανά είναι DELL U2410 refubriched το μεσαίο είναι DELL U2413.η κατασκευή πολύ απλή. Μερικές κλέμες λίγη χαρτοταινία και ένα μετασχηματιστή 12V από χαλασμένο μόνιτορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα