Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είπα ότι όποια λένε gaming είναι κακά,ούτε σε τιμή αναφέρθηκα. Και αυτό για την νέα τεχνολογία είπα δεν ξέρω τι κάνουν και ότι πρέπει να τα δοκιμάσω. Γνώμη πάντως έχω γιατί έχω δοκιμάσει ακουστικά. Και ναι τα roccat είναι πολύ παράξενα σαν ακουστικά για αυτο και το πρώτο σχόλιο μου.Τι δηλαδή όταν εσυ βλέπεις ένα αμάξι στον δρόμο δεν σχηματίζεις μια πρώτη γνώμη για αυτό;(Π.χ είναι πολύ χαμηλό,ωραίος προφυλακτηρας,φαίνεται αργό κλπ).Και εγώ gaming headset χρησιμοποιώ μην τα ισοπεδώνουμε όλα. 

Δημοσ.

Βασικα παραπανω εγραψες για τα σκετα Cloud τα οποια συνδεονται με καρφακι και αν εχεις ξεχωριστη καρτα ηχου κανουν παπαδες γιαυτο και ειπα οτι κατι δεν πολυ στεκει.

Οσο για το μικροφωνο δεν θυμαμαι σε gaming headset να εχω ποτε ακουσει πραγματικα καλα λογια για τα μικροφωνα τους. Εγω παντως οταν χρησιμοποιουσα το μικροφωνο δεν ακουσα καποιο παραπονο περι αυτου.

Το να λες ενα δημοφιλες προιον αθλιο δεν ειναι κατι που πρεπει να σε ριξουν στην φωτια οι αλλοι.Το να λες οτι ειναι αθλιο χωρις επιχειρηματα εκει αλλαζει το πραγμα,πιο πολυ απο πλευρας βαρυτητας επιχειρηματων.

Εγω προσωπικα εχω το G502 και σε fps παιχνιδια(κυριως counter strike)δεν εχω παραπονο.Βεβαια εννοειται οτι δεν παει για σοβαρο competitive ή esports κλπ οπως και η πλειοψηφια αλλωστε του κοσμου στην Ελλαδα. Και εκει αλλωστε ειναι που διαφωνω και στα ποντικια,πρωτον γιατι η πλειοψηφια του κοσμου στην Ελλαδα δεν το ψαχνει τοσο πολυ για αυτα,και δευτερον και ισως κυριοτερο γιατι δεν εχω την δυνατοτητα να δοκιμασω ζωντανα ολα τα γνωστα ποντικια της αγορας για να δω τι μου ταιριαζει οπως στο εξωτερικο

Α και τα Cloud για την ιστορια τα προτεινουμε κυριως σε σχεση με κατι Razer και Logitech μεχρι 100ευρω,οχι για παραπανω χρηματα :P

Τα cloud ειναι καλα για τα λεφτα τους αλλα μεχρι εκει δεν λεμε κατι παραπανω εγω ειπα να ανεβει σε κατηγορια να παρει κατι καλυτερο+soundcard οχι οτι για 100ε δεν ειναι τα καλυτερα, τα gaming headsets βολευουν για το ενσωματωμενο mic και ειναι ο λογος που χρησιμοποιω τετοιο atm, το mic των sennheiser ειναι αρκετα καλο, κατι razer και hyper x ειναι σαν να ακουγεσαι μεσα απο σκουπιδοντενεκε imo. :P

Για το g502 εφερα και επιχειρηματα και απο ολα, το εχω εξαλλου δεν το επιασα για λιγο και τελος, το τεσταρα στο csgo σε aim map σε comp σε aim test το κλασσικο test που κανω σε καθε new mouse και οπως ειχα πει βρηκα τον sensor και τα clicks παρα πολυ καλα αλλα unusable λογο βαρους δεν μπορω να κανω flick fast και fast swipes, επισης η ροδελα εχει rattle ενοχλητικό. Εγραψα αρκετα επιχειρήματα εβαλα και 2 videos που αναφερουν τα ιδια τι αλλο να κανω? αμα σε βολευει εσενα και τους αλλους συμφορουμιτες παω πασο, δεν μου πεφτει και λογος και sorry που σας χαλαω το praise για τα συγκεκριμένα περιφερειακά.. Δεν εχει σχεση αν πας για pro με το αν θες να εχεις καλο hardware να σε βολευει, εγω περισσοτερο πειραματιζομαι με τα mouse/mousepads παρα παιζω γιατι μου αρεσει να ψαχνω το καλυτερο, τι να γινει να πω αστο μεινε με κατι που δεν σε βολεύει επειδη δεν θα γινεις pro ετσι και αλλιως?

Με τα headsets οτι και να σου δωσουν ακους απο κει και περα αναλογα τα λεφτα που θες να δωσεις και τη χρηση τους αποφασιζεις, θες να ακους βηματα καλα θα παρεις με ελαχιστο μπασο open soundstage και open κατα προτιμηση, θες πολυ μουσικη/ταινιες κτλπ παρε closed με εμφαση στο μπασο. Δεν ειμαι expert στα ακουστικα μπορω να μιλησω μονο για αυτα που ειχα, τα game zero ειναι χειροτερα σε soundstage αλλα με βολευουν για gaming επειδη το mic ειναι καλο και ειναι closed για να μην κανει τοσο sound leak(τα AKG ακουγοταν σε ολο το σπιτι...)

Εμενα στο csgo παντως δεν με ενδιαφερουν μπορει να ακουσω με οποιαδήποτε ακουστικα ετσι οπως ειναι το sound τωρα οποτε δεν τα κρινω με competitive κριτήρια, τα απολαυσα περισσοτερο σε κατι αλλα παιχνιδια στυλ alien isolation καθως και με βολεψαν και σε VOIP γιατι εχουν καλο mic.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...