Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλεον ολα τα κινητα με Android,αυτα που ειναι ακομα στα ραφια εννοω,δεν ειναι ολα με εκδοση Android 4+ πανω τους?Πωλουνται ακομη 3αρια?

Δημοσ.

Πλεον ολα τα κινητα με Android,αυτα που ειναι ακομα στα ραφια εννοω,δεν ειναι ολα με εκδοση Android 4+ πανω τους?Πωλουνται ακομη 3αρια?

Τα Samsung απο 4 ειναι.

Οχι δεν πουλανε 3αρια.

Ενα Pocket που εχω ειναι 4.0.4 και εχει την εφαρμογη αυτη.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανερχομαι με μια ακομη απορια.Το Spam Blocker  που ανεφερε ο φιλος Saruman το γνωριζει κανεις αλλος?Αυτο που με ενδιαφερει ειναι οταν σε καλει ο ενοχλητικος,αυτη η εφαρμογη του το κλεινει στα μουτρα η' αφηνει να ακουγεται οτι καλει κανονικα ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΛΗΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ?Αυτος που με παιρνει τηλεφωνο νομιζει οτι εγω δεν το σηκωνω και οτι καλει κανονικα η' τρωει ακυρο και του ριχνει την κληση?

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Γιατι δεν βαζεις στην blacklist σου ενα δικο σου νουμερο (πχ σταθερο) και να το τσεκαρεις τι κανει και απο τις δυο πλευρες του ακουστικου?

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι η καλυτερη λυση ειναι να παρεις ενα οποιοδηποτε κινητο με Android και να παρεις μια μια αυτες τις εφαρμογες και να τις τεσταρεις,για να δεις με αποδειξεις ποια κανει αυτα που ζητας.Μετα κρατας αυτη που θελεις και διαγραφεις τις υπολοιπες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...