Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Αναρωτιεμαι αν υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα καποιο κινητο που να διαθετει απο την "μανα" του,απο το κουτι δηλαδη,επιλογη για επιλεκτικη φραγη εισερχομενων κλησεων.Δεν ψαχνω δηλαδη για ενα κινητο που θα κατεβασω μια εφαρμογη απο τις δεκαδες που υπαρχουν και κανουν αυτη την δουλεια που ζηταω,αλλα για ενα κινητο που εχει αυτη την δυνατοτητα διχως να κατεβασω εγω εφαρμογη.Για να το διευκρινησω,μπορει το κινητο που θα μου προτεινετε να εχει αυτη την δυνατοτητα λογω της version του Android που εχει "πανω" της.Να της προσφερει αυτη την δυνατοτητα η συγκεκριμενη version Android.Υπαρχει καποιο κινητο?

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας!

Δημοσ.

Τα xiaomi το εχουν ενσωματωμένο εδω και καιρό (εγώ θυμάμαι από miui 5). Βάζεις το νουμερο στη black list και παπα

Δημοσ.

Ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις σας.Διευκρινιση,αν ξερετε βεβαια.Τα Samsung για παραδειγμα,οταν σε καλει καποιος που τον εχεις στην "μαυρη" λιστα,κουδουνιζει εστω και 1 φορα και μετα τον κλεινει η' δεν χτυπαει καθολου?Επισης,και αυτο ειναι σημαντικο,μηπως καθε φορα που σε παιρνει ενας τηλεφωνο που ειναι στην "μαυρη" λιστα τον κλεινει ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ,οπως γινεται σε ολους μας οταν εχουμε κλειστο το κινητο και μετα το ανοιγουμε?Γιατι αν ειναι να με παρουν καποιοι που τους εχω "μαυρισμενους" 10 φορες σε 1 ημερα.να μην χτυπησει το κινητο αλλα καθε φορα μετα να μου ερχεται μηνυμα οτι με καλεσαν,δεν κανουμε τιποτα.Το ιδιο θελω να ρωτησω τον φιλο και για τα Χiaomi.Τι ισχυει εκει?

Δημοσ.

Στο δικό μου, Galaxy S με 2.36, απλά καταχωρείται στην λίστα κλήσεων και είναι autoreject. Η οθόνη ίσως αναβοσβήνει 1 δεύτερο, αλλά δεν ακούγεται τίποτα. Ούτε μήνυμα, απλά φαίνεται σαν Rejected(A) στην λίστα. ;)

Δημοσ.

Γι αυτο πρεπει να ρωτησεις τους κατοχους του καθε κινητου που σε ενδιαφερει

Γιατι καποιος μπορει να μη θελει καν να ξερει οτι τον καλεσε ο ταδε ενοχλητικος ή αντιθετα να το ξερει

Υπαρχουν διαφορες εφαρμογες που το κανουν αυτο

Δημοσ.

Στο Lumia 532 έχει αν κανεις αναβαθμιση σε Windows 10. Αν βάλεις κάποιον δεν χτυπάει καθόλου και απλά βγάζει μια ειδοποίηση ότι αποκλείστηκε η κλήση. Αποκλείει και τα μηνύματα.

Δημοσ.

iPhone απλα δεν μαθαίνεις ποτε ποιος σε κάλεσε ,ουτε έρχεστε μήνυμα ,ακούγεται ήχος σαν να υπάρχει πρόβλημα δυτικού

Δημοσ.

Ειχα αρκετα Samsung και εχω και Xioami.

Και στα δυο δεν χτυπαει καθολου,μηνυμα δεν σου ερχεται,δεν αναβοσβηνει οταν σε εχουν παρει απλος υπαρχει στην λιστα τον εισερχομενων κλησεων με ενα συμβολο τις αποριψεις

Απλος να ξερεις ειναι μονο για αριθμους.

Εμενα ποτε δεν με βολεψε το εργοστασιακο και εχω μια εφαρμογη που κανει για ολα ακομα και για Spam(διαφημισεις).

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω ολους για τα φωτα σας!Με αυτα που διαβαζω,καθαρα οικονομικα με συμφερει να παρω ενα κινητο σχετικα φθηνο με Android και να κατεβασω μια απο τις δεκαδες εφαρμογες που κανουν αυτη την δουλεια.Δεν συμφωνειτε?Απλα ολες αυτες οι εφαρμογες ειναι συμβατες με ολες τις εκδοσεις Android η' θα πρεπει να εχω απο μια συγκεκριμενη εκδοση Android και μετα?Μηπως δηλαδη παλιες εκδοσεις Android οι εφαρμογες αυτες δεν τις αναγνωριζουν και δεν τις "τρεχουν"?Συγγνωμη αν ρωταω ανοησιες,αλλα δεν γνωριζω πολλα απο κινητα!

Δημοσ.

Απο 4+ θα ειναι καλα οχι ποιο παλια.

Στα Samsung στα παλιά android δεν απέκλειε μηνύματα.

Ίσως το κάνει στα νέα, δεν γνωρίζω.

Απο 4+ γινεται.
Δημοσ.

Απο 4+ θα ειναι καλα οχι ποιο παλια.

Απο 4+ γινεται.

Δεν το γνώριζα γιατί μου αρέσει η παλιά ROM, σαν δεινόσαυρος που είμαι :)

Δημοσ.

Ευχαριστω ολους για τα φωτα σας!Με αυτα που διαβαζω,καθαρα οικονομικα με συμφερει να παρω ενα κινητο σχετικα φθηνο με Android και να κατεβασω μια απο τις δεκαδες εφαρμογες που κανουν αυτη την δουλεια.Δεν συμφωνειτε?Απλα ολες αυτες οι εφαρμογες ειναι συμβατες με ολες τις εκδοσεις Android η' θα πρεπει να εχω απο μια συγκεκριμενη εκδοση Android και μετα?Μηπως δηλαδη παλιες εκδοσεις Android οι εφαρμογες αυτες δεν τις αναγνωριζουν και δεν τις "τρεχουν"?Συγγνωμη αν ρωταω ανοησιες,αλλα δεν γνωριζω πολλα απο κινητα!

Το Spam Blocker κανει για ολα ακομα και αν σου ερθει μηνυμα η κληση την σβηνει αυτοματα αρκει να πας στις ρυθμισεις να τα φτιαξεις.

Δεν το γνώριζα γιατί μου αρέσει η παλιά ROM, σαν δεινόσαυρος που είμαι :)

Ενταξει δεινοσαυρος ειμαι και εγω και τη εγινε.... :-D
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...