kova Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Γεια σας το πρόβλημα είναι οτι είμαι νέος χρήστης Macos, και το άλλο ότι θέλω windows 7 στον Imac 21.5 mid 2011. Άρχισα λοιπόν την διαδικασία με το bootcamp (έφτιαξα το στικακι τους drivers και έδωσα χώρο στον δισκο για τα win7) Εκανα restart boot win7 εφτασα στο install now και τοτε μου εβγαλε οτι (a required cd/dvd drive device deiver is missing. Aν εν πάση περιπτωση έχω οδηγούς σε φλασακι κτλ να συνεχίσω. Προφανώς δεν βρίσκω τους σωστούς drivers. Το θέμα είναι ότι πλέον ο imac ανοίγει και μπουταρει μόνο από το cd και δεν ξέρω πως να κάνω boot πάλι στο Macos. Ti κάνω εδώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Γεια σας το πρόβλημα είναι οτι είμαι νέος χρήστης Macos, και το άλλο ότι θέλω windows 7 στον Imac 21.5 mid 2011. Άρχισα λοιπόν την διαδικασία με το bootcamp (έφτιαξα το στικακι τους drivers και έδωσα χώρο στον δισκο για τα win7) Εκανα restart boot win7 εφτασα στο install now και τοτε μου εβγαλε οτι (a required cd/dvd drive device deiver is missing. Aν εν πάση περιπτωση έχω οδηγούς σε φλασακι κτλ να συνεχίσω. Προφανώς δεν βρίσκω τους σωστούς drivers. Το θέμα είναι ότι πλέον ο imac ανοίγει και μπουταρει μόνο από το cd και δεν ξέρω πως να κάνω boot πάλι στο Macos. Ti κάνω εδώ? Κράτα το alt πατημένο κατα την εκκίνηση.Έκανες το bootcamp partition format κατα την εγκατάσταση του Windows εκεί που επιλέγεις σκληρό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kova Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ναι έκανα το μοίρασα στην μέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kova Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 ούτε με το alt έγινε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ναι έκανα το μοίρασα στην μέση. το έκανες μέσο bootcamp του OS X ? αν ναι ,έπρεπε μετά να κάνει επανεκκίνηση και να ξεκινήσει το installation όπου εκεί μετά το install now του Windows επιλέγεις το partition που ειχε ήδη φτιαχτεί και το κάνεις διαμόρφωση σε ntfs, ώστε να προχωρήσει η εγκατάσταση του Windows. ούτε με το alt έγινε κάτι.Μάλλον διαγράφτηκε το OS X partition. Ποιο OS X είχες? Κάνε nvram reset και ξαναπροσπάθησε.https://support.apple.com/en-us/HT204063 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kova Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 EL CAPITAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kova Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 προσπαθώ να κάνω nvram reset αλλά το μόνο που βλέπω είναι. no bootable device- insert boot disk and press. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Θες format... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kova Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 φτανω μεχρι εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Επιλέγεις install now και βρίσκεις το partition που ειναι fat32 και πιθανόν έχει και όνομα bootcamp. Το κανείς format μονο το συγκεκριμένο και μετά κανείς εγκατάσταση σε αυτό τα Windows. Όπως γίνεται σε κάθε Windows pc. Αν δεν έχεις ιδέα απο Windows ρωτά κάποιον που ξέρει. Τώρα για να μην μπαίνεις στο OS X partition και να μην εμφανίζεται το recovery καποιο πρόβλημα υπάρχει ή διαγραψες κάτι κατα λάθος. Σου συνιστώ να ξανακάνεις clean installation ή επανεγκαταςη το OS X μέσο internet recovery https://www.macissues.com/2014/03/21/how-to-access-recovery-mode-in-os-x/ και μετά να προχωρήσεις με το Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kova Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 <<Επιλέγεις install now και βρίσκεις το partition που ειναι fat32 και πιθανόν έχει και όνομα bootcamp. Το κανείς format μονο το συγκεκριμένο και μετά κανείς εγκατάσταση σε αυτό τα Windows.>> μετά το install now με πηγαίνει στην φώτο πιο πανω. δεν μπορώ να επιλέξω partition. Aυτο είναι το πρόβλημα. το άλλο είναι οτι ούτε Internet Recovery ουτε Local Recovery μπορω να κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα