kalodrei Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 http://www.zapals.com/promotion/313-Free-USB-Powered-3-Led-White-Light-Lamp-to-Giveaway καινουργιο account , ZAPALS16040801 5
leros2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ένα και για μένα ... Αλλα ρε παιδιά βάζετε και μια φωτό της προσφοράς, όταν φθάσει η ώρα της παραλαβής σιγά μη θυμόμαστε πώς είναι
lefta_yparxoun Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά συγνώμη αλλά πως κάνετε κάθε φορά καινούριο λογαριασμό; πόσα μέιλ μπορεί να έχετε;
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά συγνώμη αλλά πως κάνετε κάθε φορά καινούριο λογαριασμό; πόσα μέιλ μπορεί να έχετε; Σε gmail πιάνει το κόλπο με την τελεία. πχ [email protected]
Apos74 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Βρε παιδια, δεν χρειαζεται να κανεις αλλο email. Οτι ναναι βαζεις για mail. Δεν ζηταει επιβεβαιωση για να προχωρησει στην παραγγελια. Ετσι εχω κανει εγω τουλαχιστον 5 φορες. Οτι μου ερθει βαζω για mail και μετα κανονικα τα στοιχεια μου. Ολα εχουν ερθει κανονικα (εκτος απο 1 αν θυμαμαι ). Αν και δεν προλαβα την τελευταια προσφορα 1
djcat Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Βρε παιδια, δεν χρειαζεται να κανεις αλλο email. Οτι ναναι βαζεις για mail. Δεν ζηταει επιβεβαιωση για να προχωρησει στην παραγγελια. Ετσι εχω κανει εγω τουλαχιστον 5 φορες. Οτι μου ερθει βαζω για mail και μετα κανονικα τα στοιχεια μου. Ολα εχουν ερθει κανονικα (εκτος απο 1 αν θυμαμαι ). Αν και δεν προλαβα την τελευταια προσφορα χαχα, σωστός ο παίχτης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα