king2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μακάρι να κλείσει αυτο το αγκάθι της κοινωνίας μας που λέγετε Facebook. Σαν αποβλακωμενα όλη μέρα πάνω από αυτό το καραγκιοζιλικι. 1
thodoris20s Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 ετσι φιλε μου ακριβως Μπορείς να έχεις messenger και χωρίς το facebook 1
V for Vagelis Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μακάρι να κλείσει αυτο το αγκάθι της κοινωνίας μας που λέγετε Facebook. Σαν αποβλακωμενα όλη μέρα πάνω από αυτό το καραγκιοζιλικι. Το Fb απλά ένα ακόμα μέσο επικοινωνίας είναι.... Αυτός που θέλει να αποβλακωθεί θα βρει 1002 άλλους τρόπους εκτός του Fb, είτε μιλάμε για Ιντερνετ, είτε για TV είτε γενικώς για άλλες καγκουριές... 6
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 η συγκεκριμένη στάση παρατηρείται γιατί δεν θέλουμε συν ένα ρουφιάνο στη ζωή μας...ας διορθώσει το fb τους κανόνες απορρήτου και ας αφήσει τις δικαιολογίες για snap και insta στην άκρη.
johnaueb Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 τι προσωπικο να εχουν πια να δειξουν αφου ολη μερα ασχολουνται με τις ζωες των αλλων?
Nimda075 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 μονο για μαλακιουλες κ στα πολυ γρηγορα βεβαια υπαρχει κ το ινσομνια για πιο πολυ χαβαλε
Alx1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μακάρι να κλείσει αυτο το αγκάθι της κοινωνίας μας που λέγετε Facebook. Σαν αποβλακωμενα όλη μέρα πάνω από αυτό το καραγκιοζιλικι. Το Facebook ικανοποιεί μια δεδομένη και έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου για επικοινωνία (+ρουφιάνεμα, κουτσομπολιό, καβγάδες κτλ). Αν δεν την ικανοποιούσε δεν θα είχε την επιτυχία, διάδοση και διάρκεια που έχει. Κανείς δεν το χρησιμοποιεί με το ζόρι. 1
suffocater Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δυστυχως οι περισσοτεροι δεν ξερουν να χρησιμοποιουν σωστα το facebook και υστερα αναρωτιουνται γιατι συμβαινουν διαφορα συμβαντα !! Αμα ο αλλος τωρα ανεβαζει πολλες φορες προσωπικα πραγματα ή δημοσιευσει συνεχεια το που βρισκεται ή οι χαζογκομενες που ανεβαζουν συνεχεια ποζεριες για να δειξουν οτι ειναι θεες ή που τα μισα κοριτσια δεχονται αιτηματα απο αγνωστους -τοτε μην αναρωτιουνται στην πορεια γιατι συμβαινουν αυτα. Πολυ απλα οτι ανεβαζουμε στο ιντερνετ σιγουρα μπορει τοιχον να υπαρχει κινδυνος. Το μονο καλο που προσφερει το facebook ειναι αν καποιος εχει κοπελα και ο ιδιος ξερει κρυφα τον κωδικο προσβαση της τοτε μπορει ο ιδιος ευκολα να δει αν τον απαταει. Ποιος ειναι ο σωστός τρόπος? Υπάρχει manual για το fb? dafug????????? 1
ScorpioX777 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Έκλεισα το Facebook πριν 3 μήνες και είμαι καλα! Δεν μου λειπει τίποτα! Ούτε τα λαικς... Τα likes στο facebook, εχουν τοση αξια οσο τα λεφτα τoυ monopoly.
Alx1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Τα likes στο facebook, εχουν τοση αξια οσο τα λεφτα τoυ monopoly. Τα likes στο facebook έχουν τεράστια αξία. Εξού και υπάρχει στημένη μια απίστευτη βιομηχανία από πίσω με εταιρείες που πουλάνε likes με την χιλιάδα στον κάθε ενδιαφερόμενο. Τώρα αν μιλάς για ένα ξεστρατημένο like από εδώ κι από κει από καμιά πρώην ή από κανέναν δήθεν φίλο που από πίσω σου σε θάβει, ναι, δεν τρέχει και τίποτα.
ScorpioX777 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Τα likes στο facebook έχουν τεράστια αξία. Εξού και υπάρχει στημένη μια απίστευτη βιομηχανία από πίσω με εταιρείες που πουλάνε likes με την χιλιάδα στον κάθε ενδιαφερόμενο. Τώρα αν μιλάς για ένα ξεστρατημένο like από εδώ κι από κει από καμιά πρώην ή από κανέναν δήθεν φίλο που από πίσω σου σε θάβει, ναι, δεν τρέχει και τίποτα. Αυτο φανταζομαι εννοεις.Ποτε δεν εχω αγορασει κατι κοιτωντας ποσα likes εχει μια σελιδα, παρα μονο την τιμη.Δηλαδη θα εχει ενα προιον 300 ευρω με 500 likes στην σελιδα, και 400 με 10000 και θα δωσεις 100 ευρω παραπανω λογω των likes.Τελειως βλακωδες.
Alx1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αυτό δεν είναι τίποτα. Ψιλικατζήδες. Αν εσύ δεν αγοράζεις (ή ψηφίζεις κτλ) με κριτήριο τα likes καλά κάνεις, κι εγώ μαζί σου. Πολλοί όμως το κάνουν, πάρα πολλοί.
phisakel Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Εγω το έσβησα από app στο iphone και ειδα βελτίωση στη μπαταρία. Από browser μια χαρά είναι και γλυτωσα άχρηστες ειδοποιήσεις 1
AntiCambeR Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Καλά εντάξει,αφήστε την γκόμενα να σας ελέγχει τον λογαριασμό στο FB και να μην αντιδράτε για να μην την χάσετε.Καθήστε να σας κάνει και ανάκριση.Φτιάξτε όμως και 2ο λογαριασμό για να μην νιώθετε καταπιεσμένοι.Φοβερή σχέση εμπιστοσύνης... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα