Perambulator Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ορισμένοι χρήστες ισχυρίζονται ότι η πλειοψηφία των δημοσιεύσεων που βλέπουν στο Facebook, είναι περιεχόμενο που αναδημοσιεύεται από άλλες σελίδες. Υποστηρίζουν δηλαδή, ότι έχει μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των προσωπικών δημοσιεύσεων των χρηστών. Η άποψη αυτή φαίνεται να υποστηρίζεται από το The Information, σύμφωνα με το οποίο, από τα μέσα του 2014 μέχρι τα μέσα του 2015, ο συνολικός αριθμός των δημοσιεύσεων έχει μειωθεί κατά 5,5%, ενώ το ποσοστό των προσωπικών δημοσιεύσεων έχει μειωθεί κατά 21%. Από τα μέσα του 2015 μέχρι τώρα, το ποσοστό μείωσης των προσωπικών δημοσιεύσεων ανέρχεται στο 15%. Αρκετοί λοιπόν πιστεύουν ότι το Facebook κάνει προσπάθειες για να ανατρέψει τη συγκεκριμένη κατάσταση, μία εκ των οποίων θεωρούνται τα νέα reactions, που παρουσιάστηκαν πριν από λίγο καιρό. Επιπλέον προσπάθεια, θεωρούνται οι προτάσεις του Facebook προς τον χρήστη να δημοσιεύσει κάποια από τις πρόσφατες φωτογραφίες, που υπάρχουν στη gallery του κινητού του. Μια άλλη άποψη είναι ότι η συγκεκριμένη τάση παρατηρείται, διότι οι χρήστες επιλέγουν άλλες εφαρμογές για να κοινοποιήσουν πιο προσωπικά δεδομένα, όπως το Snapchat, το Instagram και το Twitter. Site: GSMArena
valkon Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εγώ προσωπικά δεν το έχω για τίποτα άλλο πέρα από την ενημέρωση, δεν νοιάζει κανέναν που πήγα σήμερα και δεν με νοιάζει που πήγε ο θανάσης απο το δημοτικό σήμερα. 20
Xorxhs! Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Facebook μόνο για trash και χαβαλέ... Χορτάσαμε σοβαροφάνειες. Σαν τις ειδήσεις του Star ένα πράγμα, που ξαφνικά από κολαράκια μας πέταξε Χατζηνικολάου.. ΗΜΑΡΤΟΝ! 8
overpower Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Και εγω σταματησα πλεον. Μονο κανα τραγουδι ή εξωτερικο συνδεσμο (ραδιο, youtube, καποιο νεο κτλ) Σπανια πλεον φωτογραφια ή δημοσιευση να γραψω 1
pikachukaki Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αθλητικα τραγουδια και νεα τεχνολογιας ολοι οι αλλοι απλα εχουν φαει hide... Κιαν δεν ηταν τοσο αναγκαίο το messenger δεν θα ειχα καν facebook! 2
Δημοφιλής ανάρτηση Federer Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Έκλεισα το Facebook πριν 3 μήνες και είμαι καλα! Δεν μου λειπει τίποτα! Ούτε τα λαικς, ουτε τα τσεκινς, ουτε το μπανιστηρι στα γκομενάκια! Ενας μεγάλος ρουφιάνος είναι το facebook και τίποτα παραπάνω! Σε συνδυασμό με κροσφιτ και διατροφη vegan, νοιώθω άλλος άνθρωπος! Πόπα όλα! 30
V for Vagelis Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Εμένα συνεχίζει να με βολεύει στο να μοιράζομαι πληροφορίες και απόψεις με φίλους και στο να ενημερώνομαι για τη δραστηριότητα κάποιων ατόμων, οργανώσεων και ιδρυμάτων. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι εκτός από το τι δημοσιεύει κάποιος, βλέπεις και τι κάνει like, τι σχολιάζει κλπ, κάτι που δε με ενδιαφέρει... Αλλά κλάιν, δε παρακολουθώ πλέον το χρονολόγιο, αλλά πάω κατευθείαν στις ομάδες ενδιαφερόντων. 2
aggelos_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αυτό δεν κάνουν κάθε μέρα όλοι; Στον καφέ, στη δουλειά, στις παρέες κ.λ.π.
Ghost_Rider Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αθλητικα τραγουδια και νεα τεχνολογιας ολοι οι αλλοι απλα εχουν φαει hide... Κιαν δεν ηταν τοσο αναγκαίο το messenger δεν θα ειχα καν facebook! ετσι φιλε μου ακριβως
KnightRider Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δυστυχως οι περισσοτεροι δεν ξερουν να χρησιμοποιουν σωστα το facebook και υστερα αναρωτιουνται γιατι συμβαινουν διαφορα συμβαντα !! Αμα ο αλλος τωρα ανεβαζει πολλες φορες προσωπικα πραγματα ή δημοσιευσει συνεχεια το που βρισκεται ή οι χαζογκομενες που ανεβαζουν συνεχεια ποζεριες για να δειξουν οτι ειναι θεες ή που τα μισα κοριτσια δεχονται αιτηματα απο αγνωστους -τοτε μην αναρωτιουνται στην πορεια γιατι συμβαινουν αυτα. Πολυ απλα οτι ανεβαζουμε στο ιντερνετ σιγουρα μπορει τοιχον να υπαρχει κινδυνος. Το μονο καλο που προσφερει το facebook ειναι αν καποιος εχει κοπελα και ο ιδιος ξερει κρυφα τον κωδικο προσβαση της τοτε μπορει ο ιδιος ευκολα να δει αν τον απαταει.
Holism Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Σιγα μην έχει την ίδια τύχη με το Myspace. Θαύματα δεν γίνονται εύκολα.
geohot Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Γελάω κάθε φορά που μπαίνω και μου λέει "Καλησπέρα, γράψε πως ήταν η μέρα σου" και άλλα τέτοια κουλά..
ntg1980 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Έκλεισα το Facebook πριν 3 μήνες και είμαι καλα! Δεν μου λειπει τίποτα! Ούτε τα λαικς, ουτε τα τσεκινς, ουτε το μπανιστηρι στα γκομενάκια! Ενας μεγάλος ρουφιάνος είναι το facebook και τίποτα παραπάνω! Σε συνδυασμό με κροσφιτ και διατροφη vegan, νοιώθω άλλος άνθρωπος! Πόπα όλα! Κι εγώ το έκλεισα τον Φεβρουάριο και ηρέμησα. Ήδη μήνες πριν είχα σταματήσει να κάνω αναρτήσεις. Δεν κατηγορώ κανέναν που συνεχίζει και ασχολείται, αλλά δεν μπορούσα άλλο την "τόση ανοησία" που επικρατεί σε διάφορα status και σχόλια (κυρίως ό,τι αφορά ειδήσεις - αδιανόητο πόση βλακεία επικρατεί γύρω μας)! Το "δήθεν" ενδιαφέρον μέσα από like σε φωτογραφίες & status δεν θα το σχολιάσω καν, ούτε την ηλίθια τάση με τα "duck faces" που έχει γίνει μόδα στις φωτογραφίες! Έκτοτε το κινητό μου έχει μόνιμα μπαταρία και έχει ξαναρχίσει να "χτυπάει" από ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά να μάθουν τι κάνω. Δεν μου λείπει ΚΑΘΟΛΟΥ!! Επεξ/σία 11 Απριλίου 2016 από ntg1980 1
GMod Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Έκλεισα το Facebook πριν 3 μήνες και είμαι καλα! Δεν μου λειπει τίποτα! Ούτε τα λαικς, ουτε τα τσεκινς, ουτε το μπανιστηρι στα γκομενάκια! Ενας μεγάλος ρουφιάνος είναι το facebook και τίποτα παραπάνω! Σε συνδυασμό με κροσφιτ και διατροφη vegan, νοιώθω άλλος άνθρωπος! Πόπα όλα! To insomnia "κλείσε" μπας και ηρεμήσεις διότι η κατάσταση σου βαίνει επιδεινούμενη... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα