Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 εχει γινει σιριαλ το θεμα θα το δουμε μεταγλωτισμενο σε κανα καναλι μαζι με τα τουρκικα? Έλα να πέφτουν τα στοιχήματα Που βρήκε το FBI το εργαλείο;; 1. Τους το πούλησαν ανώνυμοι ανεξάρτητοι προγραμματιστές 2. Τους το πούλησαν ανώνυμοι προγραμματιστές της Apple 3. Tele-show 4. Άλλο Ποντάρετε σωστά και κερδίστε πλούσια δώρα
SwAToNeR Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Υπάρχει ολόκληρη επιστήμη που λέγεται Digital forensics. Και υπάρχουν εταιρείες που ασχολούνται μόνο με digital forensics σε ηλεκτρονικές συσκευές (mobiles, tablets, gps κλπ.) Πχ εταιρείες όπως η Cellebrite με το UFED και η Micro systemation με το XRY πουλάνε και κάνουν μόνο αυτό. Γιαυτό μην κάνετε υποθέσεις και τα σχετικά χωρίς να το ψάξετε λίγο παραπάνω και μην νομίζεται ότι συμφέρει την Google και την Apple να δίνει τα στοιχεία έτσι στεγνά. γιατί δεν νομίζω κανείς να αγόραζε κινητό αν ήταν 100% σίγουρος ότι περνάει από το κινητό του είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε. Σκεφτείται επίσης κινήσεις στο cloud. Η Microsoft πρόσφατα έκανε "αγωγή" στην Κυβέρνηση των ΗΠΑ για κατάχρηση δικαιωμάτων και κανονισμών γιατί ζητάγανε ότι τους απαυτώσει για όποιον να είναι και απαιτήσουν να μην ενημερώσουν τον πελάτη.Εγώ αν ήξερα ότι όλα μου τα στοιχεία είναι προσβάσιμα σε όλους γιατί να είχα πχ την εταιρεία μου στο cloud? (Όχι ότι έχω εταιρεία αλλά και πάλι δεν δουλεύω στο cloud γενικά το αποφεύγω.)
suffocater Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Καθηγητής επιδεικνύει στο YouTube πώς ξεκλειδώνονται τα iPhone 5C http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500102625
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα