Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι χάνονται οι αγγελίες των απλών μελών.

Αλλά δεν με απασχολεί και δεν θα συνεχίσω την κουβέντα εδώ.

Δημοσ.

Για τον αριθμο των ποστ,ειναι οτι πιο ακυρο εχω ακουσει και διαφωνω(για πολλους λογους).

Για τους 'εμπορακους' τωρα..τι με νοιαζει εμενα αν ειναι η οχι εμπορος,αν η συμπεριφορα και η τιμη που δινει ειναι αψογη?

................................

Συμφωνώ.

Ομως διαφωνώ οτι είναι  χρυσή τομή η επιλογή του site.

Αλλωστε δεν θα βρεθεί η αγγελία κάποιου άλλου στην 5η σελίδα, όπως αναφέρει ο φίλος παραπάνω, αφού η αγγελία του "βιαστικού" θα έχει σβηστεί και θα γίνει αντιμετάθεση των υπολοίπων.

Τους περισσότερους απο εμάς δεν μας ενδιαφέρει να είναι πρώτη η αγγελία μας. Αλλώστε υπάρχει η αναζήτηση, την οποία χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι οταν ψαχνουμε να βρούμε κατι συγκεκριμένο για αγορά. Μας ενδιαφέρει να βάλουμε μια ή περισσότερες αγγελίες που θα οφελήσουν και εμας αλλά και τους άλλους.

Δεν φαντάζομαι να μπαινει καποιος στις αγγελίες για να ξοδέψει το χρόνο του!!!

Υπάρχουν λύσεις αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση.

Έτσι χάνονται οι αγγελίες των απλών μελών.

Αλλά δεν με απασχολεί και δεν θα συνεχίσω την κουβέντα εδώ.

Δεν χανεται καμια αγγελία!! Το εξηγώ παραπάνω.

Επίσης αφου δεν σε απασχολεί γιατί ασχολήθηκες? Και μαλλον δεν ενδιαφέρει καποιον αν θα συνεχίσεις.

Εμεις κουβεντιάζουμε γιατί μας ενδιαφέρει κι οχι για να αυξήσουμε τα posts!!

Δημοσ.

Μπλα μπλα μπλα

Δεν χανεται καμια αγγελία!! Το εξηγώ παραπάνω.

Επίσης αφου δεν σε απασχολεί γιατί ασχολήθηκες? Και μαλλον δεν ενδιαφέρει καποιον αν θα συνεχίσεις.

Εμεις κουβεντιάζουμε γιατί μας ενδιαφέρει κι οχι για να αυξήσουμε τα posts!!

Δες πως δουλεύει η ουρά, FIFO, ο τρόπος που λειτουργούν οι αγγελίες για να καταλάβεις.

Εγώ φταίω που κάθισα και ασχολήθηκα να σου εξηγήσω.

Ignored :)

Δημοσ.

Δες πως δουλεύει η ουρά, FIFO, ο τρόπος που λειτουργούν οι αγγελίες για να καταλάβεις.

Εγώ φταίω που κάθισα και ασχολήθηκα να σου εξηγήσω.

Ignored :)

Επειδη εγω ανοιξα το θεμα νομιζω οτι δικαιουμαι τον τελευταιο λόγο. Δεν κατάλαβα να εξηγείς κάτι, απλά δυο-τρεις αναφορές έκανες.

Επίσης ισως θα μπορούσες να μας πείς τι είναι "FIFO". Ειναι καποια στατιστική ανάλυση?

Υ.Γ.

Αν το DUTH σημαινει κατι, εκει ήμουν και εγώ πριν απο 30 χρόνια (civil engineering dpt).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...