zevage Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Πως μπορώ να σβήσω μια αγγελία μου ωστε να ανακτήσω το δικαίωμα να βάλω μια άλλη?
giannispaok Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ! το μονο που μπορεις να κανεις ειναι "επεξεργασια αγγελιας" και αλλο κειμενο+ αλλες φωτο, αν ειναι στη ιδια κατηγορια ....αλλιως θα ειναι σε λαθος κατηγορια ( ισως αν το πεις μετα σε υπεθυνο του site να στη μετακινησει...στη σωστη κατηγορια! ( δε ξερω αν γινετε και αυτο)
veteranos123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Πως μπορώ να σβήσω μια αγγελία μου ωστε να ανακτήσω το δικαίωμα να βάλω μια άλλη? Δεν γίνεται αυτό. Το όριο είναι 2 αγγελίες ανά βδομάδα. ΑΝ το έχεις ξεπεράσει το όριο απλά περιμένεις μία βδομάδα για να βάλεις νέα. 1
zevage Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δεν γίνεται αυτό. Το όριο είναι 2 αγγελίες ανά βδομάδα. ΑΝ το έχεις ξεπεράσει το όριο απλά περιμένεις μία βδομάδα για να βάλεις νέα. Δεν ειναι λογικό όμως να μη μπορείς να τη σβήσεις.
veteranos123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Αν μπορούσες να την σβήνεις και να βάζεις άλλη πιο το νόημα να έχει όριο, Αν θες μπορείς να την κλειδώσεις αλλά ο περιορισμός παραμένει. 2
zevage Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Αν μπορούσες να την σβήνεις και να βάζεις άλλη πιο το νόημα να έχει όριο, Αν θες μπορείς να την κλειδώσεις αλλά ο περιορισμός παραμένει. Οταν τη σβήνεις σημαίνει οτι δεν υπάρχει πλεον, δεν τη βλέπει κανείς, δεν χρησιμεύει. Αρα οι αγγελίες σου είναι πλέον μειον μία. Αυτο δεν αλλάζει το νόημα του ορίου των δύο αγγελιών.
veteranos123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ναι αλλα καλός ή κακώς δεν υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής οπότε πρέπει να συμβιβαστούμε και δεν νομίζω να προστεθεί αυτή η δυνατότητα.
zevage Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ναι αλλα καλός ή κακώς δεν υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής οπότε πρέπει να συμβιβαστούμε και δεν νομίζω να προστεθεί αυτή η δυνατότητα. Η βελτιωση ερχεται με την αναζητηση. Αν το ζητήσουμε γιατι να μη γίνει? Δε νομίζω να θίγει κάτι. Αν δεν το ζητήσουμε φυσικά δεν θα γίνει.
veteranos123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Η ομάδα διαχείρισης δεν θέλει να δώσει αυτήν την δυνατότητα και τους λόγους τους δίνει ένας από τους moderator, o Parsifal στο παρακάτω θέμα (έχω παραθέσει τα λόγια του) http://www.insomnia.gr/topic/413956-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82/ Διαγραφή αγγελίας δε δίνεται ως δυνατότητα, γιατί είναι βέβαιο πως θα είχαμε μαζικές περιπτώσεις κατάχρησης της δυνατότητας: σβήνοντας μία πρόσφατη αγγελία του, θα μπορούσε κανείς να παρακάμψει τον περιορισμό των 2 αγγελιών/εβδομάδα ή να κάνει τεχνητό bump, δηλαδή να εμφανίζει την ίδια αγγελία κάθε μέρα ή κάθε λίγες ώρες «πάνω-πάνω» σε σχέση με αυτές των υπολοίπων => κατινιές, μαλλιοτραβήγματα κλπ. Προσωπικά, θεωρώ πως η απουσία της δυνατότητας διαγραφής έχει και μία άλλη, παράπλευρη χρησιμότητα: Δημιουργία αρχείου τιμών μεταχειρισμένων. Γι' αυτό έχω προτείνει τη δημιουργία μίας ειδικής κατηγορίας «Αρχείο» στις αγγελίες, στην οποία θα μεταφέρονται αυτόματα όσες αγγελίες αποσύρουν τα μέλη κάνοντας κλικ στο κουμπί «Κλείδωμα». 2
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Plus ειναι και το θεμα των αξιολογησεων. Προσωπικα ως αγοραστης/πωλητης, πριν προχωρησω σε οποιαδηποτε συναλλαγη ξεψαχνιζω το προφιλ του υποψηφιου αγοραστη/πωλητη και με ενδιαφερει να δω αν η θετικη ψηφος του προερχεται απο την αγορα μιας Ταπας pokemon ξερωγω ή απο την πωληση ενος iPad. Αυτη ειναι η υποκειμενικη μου αποψη και δεν εκφραζει τη θεση της διαχειρισης μπδγ. 1
zevage Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Η ομάδα διαχείρισης δεν θέλει να δώσει αυτήν την δυνατότητα και τους λόγους τους δίνει ένας από τους moderator, o Parsifal στο παρακάτω θέμα (έχω παραθέσει τα λόγια του) http://www.insomnia.gr/topic/413956-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82/ Αν δεν εχει τι να κάνει ο καθένας και η απασχόλησή του ειναι να βαζει αγγελίες, τότε εχει μια λογική η άποψη. Οσον αφορά αν θα ειναι πρώτη η αγγελία του διπλανού δεν νομίζω οτι ενδιαφερει. Αγώνες κάνουμε? Αν αδειάζει χώρος (απο μια σβησμένη αγγελία) για μια επιπλέον αγγελία τοτε άσε το άλλον να χάνει τον χρόνο του αναρτώντας ξανα και ξανά την ίδια.
Sheogorath Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αν δεν εχει τι να κάνει ο καθένας και η απασχόλησή του ειναι να βαζει αγγελίες, τότε εχει μια λογική η άποψη. Οσον αφορά αν θα ειναι πρώτη η αγγελία του διπλανού δεν νομίζω οτι ενδιαφερει. Αγώνες κάνουμε? Αν αδειάζει χώρος (απο μια σβησμένη αγγελία) για μια επιπλέον αγγελία τοτε άσε το άλλον να χάνει τον χρόνο του αναρτώντας ξανα και ξανά την ίδια. Υπάρχουν καλώς ή κακώς εμποράκοι εδώ μέσα. Συνεπώς είναι δίκαιο για μένα ή οποιονδήποτε απλό χρήστη που δεν είμαστε όλη μέρα αγγελίες, να πάμε 4η-5η σελίδα σε μια μέρα. Δεν θα έχει νόημα μετά και θα βλέπεις σπαμ 3 φορές την μέρα τις ίδιες αγγελίες πάνω πάνω. Απλό είναι και εδώ η διαχείριση έχει βρει την χρυσή τομή και να πω την αλήθεια δεν θέλω και εγώ ο ίδιος να αλλάξει. 2
patriot21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Aπλα απο καποια στιγμη και μετα(ισως μετα απο καποιο αριθμο αξιολογησεων,ισως μετα απο καποιο χρονικο διαστημα παρουσιας στο φορουμ,κτλ κτλ),θα ηταν καλο να υπαρχει σαν 'μπονους',η δημοσιευση 3ης και 4ης αγγελιας ανα χρηστη... Λεω εγω τωρα...
Sheogorath Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αν είναι αξιολογήσεων θα επωφεληθούν κατα κόρων οι εμποράκοι, αν είναι μηνυμάτων, θα φτάσουμε στο σημείο που είχαμε παλιά με μηνύματα στο φόρουμ τύπου "οκ", "ναι", "συμφωνώ" και "όχι", απο τους εμποράκους. Το σύστημα είναι μια χαρά ως έχει κατα την γνώμη μου
patriot21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Για τον αριθμο των ποστ,ειναι οτι πιο ακυρο εχω ακουσει και διαφωνω(για πολλους λογους). Για τους 'εμπορακους' τωρα..τι με νοιαζει εμενα αν ειναι η οχι εμπορος,αν η συμπεριφορα και η τιμη που δινει ειναι αψογη? Οταν απαγορευτουν οι επαγγελματιες(που δηθεν απαγορευονται,αλλα βγαζουν ματι εδω μεσα),τοτε το ξανασυζηταμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις