Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!Εχω ενα κινητο με 8gb sd καρτα και εχει γεμισει και εχω αγορασει μια 32gb!Πως μπορω να μεταφερω ακριβως τα αρχεια οπως ειναι απο την 8αρα στην 32αρα?

Δημοσ.

καλησπερα! τι θα εκανα εγω:  ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ

1) δημιουργια φακελου στην ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ μνημη του τηλεφωνου με οποιαδηποτε ονομασια . και με εφαρμογη κτλπ οπου θα εβλεπα τα αρχεια μου ολα- θα μετακινουσα απο την sd τα αρχεια μου ολα προς σωσιμο,προς τον φακελο που ειχα δημιουργησει....(εσωτερικη μνημη ειπαμε)

θα αφαιρουσα τη μια sd θα εβαζα την αλλη την αδεια...την 32GB κα ιεναλλαξ απο την εσωτερικη μνημη προς τη sd....

2) ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ( με καλωδιο). τα μετακινουμε  απο την sd σε ενα φακελο που εχουμε δημιουργησει στον υπολογιστη....αποσυνδεση τηλεφωνου μ ευπολογιστη. αφαιρουμε τη sd βαζουμε την 32GB συνδεση με υπολογιστη(με καλωδιο)

κα ισερνουμε το φακελο οπως ειναι ή τα αρχεια ενα ενα στη νεα sd...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

2) ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ( με καλωδιο). τα μετακινουμε  απο την sd σε ενα φακελο που εχουμε δημιουργησει στον υπολογιστη....αποσυνδεση τηλεφωνου μ ευπολογιστη. αφαιρουμε τη sd βαζουμε την 32GB συνδεση με υπολογιστη(με καλωδιο)

κα ισερνουμε το φακελο οπως ειναι ή τα αρχεια ενα ενα στη νεα sd...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

Προσωπικα θα εκανα αυτο, οπως και εχω κανει πολλακις.

ΑΛΛΑ

Μην ξεχασετε να επιλεξετε στον υπολογιστη σας την εμφανιση και κρυφων αρχειων και φακελων πριν αντιγραψετε την καρτα στον υπολογιστη για να ειστε σιγουροι οτι θα περασουν ολα.

Δημοσ.

απλα φοβαμαι μην δεν περαστουν οι εφαρμογες οπως ακριβως ειναι και να χρειαστει μετα να τις ξαναεγκαταστησω :/

Δημοσ.

Με τον τρόπο που ανέφερε ο stormrain θα αντιγραφούν, τα κρυφά αρχεία και θα παίζουν κανονικά οι εφαρμογές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...