therock Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εχω το λαπτοπ συνδεδεμενο στην τηλεοραση και ψαχνω τροπο να το ενεργοποιω (απο sleep, οχι ολικο shutdown) χωρις να πρεπει να παω διπλα στη τηλεοραση και να σηκωσω καπακι και να πατησω το power η καποιο πληκτρο. Το bluetooth μου σβηνει με το sleep, οποτε bluetooth mouse και remote τα αποκλειουμε. Καποιο αλλο hardware υπαρχει η μενει μονο το wake on lan. Οσον αφορα το τελευταιο θα θελανα γινεται ασυρματα και οχι να τραβηξω καλωδιο ethernet μεχρι το λαπτοπ.
therock Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ναι αλλα ετσι θελει καλωδιο που δε βολευει. Ψαχνω τροπο ασυρματο τελιεως
micos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δες εδώ μήπως το καταφέρεις με την ασύρματη κάρτα (αν το υποστηρίζει βέβαια).
therock Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Εχω centrino wireless n105 και δε μπορω να καταλαβω αν υποστηριζει wakeonwlan (WoWlan). https://downloadmirror.intel.com/22741/eng/Wireless_15.8.0_relnotes.htm Παντως στο device manager δε αφηνει να τικαρω το allow this device to wake computer
micos000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 To hack στη registry το δοκίμασες; Κάνε επανεκκίνηση αν δε στο πάρει αμέσως.
therock Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Το κανα, και μετα ρεστατ και enable wake on lan απο BIOS και παλι γκριζαρισμενο. Στον οδηγο λεει νεο key, ενω πιστευω θα πρεπε να λεει νεο value, γιατι το key φτιαχνει φακελο που δεν εχει ιδιοτητες. Δε ξερω και αν παιζει ρολο αν ειναι 32/64bit το DWORD.
micos000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Λέει νέο key αλλά παό κάτω λέει type:DWORD Δε ξέρω αν παίζει ρόλο 32 ή 64, δοκίμασε και τα δύο. Αν δεν ενεργοποιείται, ίσως να μην το υποστηρίζει έτσι κι αλλιώς η κάρτα δικτύου σου, το λέει και στο warning Support for Wake on Wireless LAN in Windows 7 drivers is optional and some drivers might not support this functionality. If you follow the process and the option to enable this is still grayed out, then your driver does not support this functionality.
therock Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Οκ οποτε μαλλον δε παιζει. Καποιο αλλο hardware που να ακουει το λαπτοπ οταν ειναι σε sleep mode
micos000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Βασικά είναι ότι έχει στο bios για resume, δηλαδή lan, modem, keyboard/mouse (ενσύρματα) και με χρονοδιακόπτη. Όλα τα άλλα συνήθως δεν δουλεύουν
therock Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Τελευταια ελπιδα. Ασυρματα keyboard που εχουν usb adapter proprietary και οχι bluetooth?
vaggospat13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Τελευταια ελπιδα. Ασυρματα keyboard που εχουν usb adapter proprietary και οχι bluetooth? κατσε να δοκιμασω στο λαπτοπ να δω αν το ασυρματο πληκτρολόγιο ξυπναει το λαπτοπ
therock Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εχω logitecj unifying receiver με k400 keyb και mx master mouse. Οποτε το θυμαται ξυπναει, και ποτε το παιζει ψοφιο κοτοπουλο. Κατι παιζει με το αν εχω κατεβασμενο το καπακι, η αν ειναι συνδεδεμενο με εξωτερικη οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα