Προς το περιεχόμενο

Wake Laptop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το λαπτοπ συνδεδεμενο στην τηλεοραση και ψαχνω τροπο να το ενεργοποιω (απο sleep, οχι ολικο shutdown) χωρις να πρεπει να παω διπλα στη τηλεοραση και να σηκωσω καπακι και να πατησω το power η καποιο  πληκτρο. Το bluetooth μου σβηνει με το sleep, οποτε bluetooth mouse και remote τα αποκλειουμε. Καποιο αλλο hardware υπαρχει η μενει μονο το wake on lan. Οσον αφορα το τελευταιο θα θελανα γινεται ασυρματα και οχι να τραβηξω καλωδιο ethernet μεχρι το λαπτοπ.

Δημοσ.

Το κανα, και μετα ρεστατ και enable wake on lan απο BIOS και παλι γκριζαρισμενο. Στον οδηγο λεει νεο key, ενω πιστευω θα πρεπε να λεει νεο value, γιατι το key φτιαχνει φακελο που δεν εχει ιδιοτητες. Δε ξερω και αν παιζει ρολο αν ειναι 32/64bit το DWORD.

post-40215-0-87404300-1460283697_thumb.jpg

Δημοσ.

Λέει νέο key αλλά παό κάτω λέει type:DWORD

Δε ξέρω αν παίζει ρόλο 32 ή 64, δοκίμασε και τα δύο.

Αν δεν ενεργοποιείται, ίσως να μην το υποστηρίζει έτσι κι αλλιώς η κάρτα δικτύου σου, το λέει και στο warning

Support for Wake on Wireless LAN in Windows 7 drivers is optional and some drivers might not support this functionality. If you follow the process and the option to enable this is still grayed out, then your driver does not support this functionality. 

Δημοσ.

Βασικά είναι ότι έχει στο bios για resume, δηλαδή lan, modem, keyboard/mouse (ενσύρματα) και με χρονοδιακόπτη. Όλα τα άλλα συνήθως δεν δουλεύουν

Δημοσ.

Τελευταια ελπιδα. Ασυρματα keyboard που εχουν usb adapter proprietary και οχι bluetooth?

κατσε να δοκιμασω στο λαπτοπ να δω αν το ασυρματο πληκτρολόγιο ξυπναει το λαπτοπ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω logitecj unifying receiver με k400 keyb και mx master mouse. Οποτε το θυμαται ξυπναει, και ποτε το παιζει ψοφιο κοτοπουλο. Κατι παιζει με το αν εχω κατεβασμενο το καπακι, η αν ειναι συνδεδεμενο με εξωτερικη οθονη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...